Makyaj yaparken alnım pul pul oluyor, napabilirim?

[/QUOTE]
Fondoteniniz mat değilse hoşunuza gider diye düşünüyorum gün içinde yağlanmayı da azaltıyo hem. Ayrıca piyasadaki makyaj bazlarına göre çok ucuz

Canım kontür yüz hatlarını cildinden bir iki ton koyu bir ürün ile belirginlerştirme işlemine deniyor. Bazıları çok yoğun kontur uygular, yanında aydınlatıcı da kullanır ama ben ciltte o kadar yoğun makyaj sevmiyorum. Çünkü göz makyajı severim genelde, yanında bir de cilt ağır olunca yapaylaşıyor bence..

Ben sadece elmacık kemikleri altına uyguluyorum bu konturu, dediğim gibi orta tonda bronz bir allık kullanıyorum. Cilt tonumdan çok farklı değil, birkaç ton koyu. Yani yanaklara direk allık sürmüyorum da, kemik altındaki hattı belirginleştiriyorum fırçayla, çünkü zaten çok belirgin elmacık kemiklerim var, bundan fazlasını kaldırmıyor. Bu kontur denilen şey yüz inceltmede falan da kullanılıyor. krem ya da toz ürünlerle yapılabiliyor. Bir ton video var ama onlar sahne makyajı gibi oluyor bence. Ben çok hafif kontur uygulamaktan yanayım

Benim bildiğim o seyreltici,fondötenin rengini açmak veya koyultmak ićin

anladım tşk ederim.. biraz profesyonelce bir uygulama ben şu bb olayını çözsem yetecek bana:))

Şu fondöteni sevemedi gitti cildim Allah bb kremi icad edenden razı olsun

anladım tşk ederim.. biraz profesyonelce bir uygulama ben şu bb olayını çözsem yetecek bana:))
Bir diadermine'i dene derim o zaman, gerçekten doğal ve hafif bir ürün, belki tester da bulur deneyebilirsin almadan, umarım benim gibi çok memnun kalırsın sen de

Nemlendiri için la rocha posay kullanıyorum ama yaşım 25 uyarmı ki hafif yapılı

Bende birkaç ay önce kurtuldum benimde cildim yağlı ve çözümü kesinlikle yüzü sürekli temiz tutmak...Nemlendirmek işe yaramıyor,günde en az iki kez iyi bir temizleme jeli işe çok yarıyor.

Bir diadermine'i dene derim o zaman, gerçekten doğal ve hafif bir ürün, belki tester da bulur deneyebilirsin almadan, umarım benim gibi çok memnun kalırsın sen de

alıcam yarın.. missha ya baktım netten tr de de var ama deneme yapmak için pahalı geldi:))

Konturun tam tersi bi uygulamada olsa keşke

Nemlendiri için la rocha posay kullanıyorum ama yaşım 25 uyarmı ki hafif yapılı

ya geçen tv de cilt uzmanı bir adam konuşuyordu.. bu nemlendiricilerin aslında temeli aynı imiş..
mesela çok pahalı bir nemlendirici ile uygun fiyatlı olan arasında marka değeri dışında afaki bir fark yokmuş..
herkesin cildine iyi gelen nemlendiricide farklı olur dedi..

A bu da çok ilginçmiş gerçekten Alerjik bir durumdur muhtemelen. Ürünlerin içindeki parfüm vs gibi kimyasallar ağır geliyordur. Migren falan da var mı?

Body shop'a bir bak istersen, onun ürünleri yüzde yüz doğal, hiç kimyasal içermez, hayvan deneyleri bile yapılmaz ürünlerde, alerjik bir durumsa baş ağrın, oradan yaşına uygun bir göz ürünü bulursan belki sıkıntı. Yani bir ihtimal aklıma bu geldi canım

Cildim yağlı ,cildimi temizlememişsem yeterince bende de oluyor.
Makyaj yapmadan önce mutlaka güzel bir krem sürün .Gece yatarken ben krem sürüyorum.Bir de gül suyu kullanıyorum tonik olarak .Doğal ürün :)

Konturun tam tersi bi uygulamada olsa keşke
Aydınlatma var aslında... Sadece aydınlatma uygulayanlar da var yüzün belli bölgelerine. Kontürle birlikte yapanlar da var. Ben bazen elmacık kemiği yukarısına sadece aydınlatıcı uyguluyorum mesela

Doğrudur canım ciltten cilde fark var

Aydınlatma var aslında... Sadece aydınlatma uygulayanlar da var yüzün belli bölgelerine. Kontürle birlikte yapanlar da var. Ben bazen elmacık kemiği yukarısına sadece aydınlatıcı uyguluyorum mesela
Hmm bunu denerim yuzumde keskin ifade olsun istemiyorum

İşte hiç birşey kullanmadığımdan cildime birşey sürünce başım ağırıyor göz çevreme özellikle sanki gözümün içine kaçıyor bulanıklaşıyor bir müddet sonra sağol canım
Hayvanlar üzerinde deney yapmıyorlarsa dahada sevindim

Çok hafif yapılı bir göz kremi kullanabilirsiniz ama genelde abartıyorlar. Öneri istediğiniz için söylüyorum, gözkremi yerine serum kullanabilrsiniz. Hatta hyluranic asitli bi serum 35 yaşında nemliliğini kaybeden cilde çok iyi gelecektir. Yağlı mı kuru mu cildiniz? Ben beğendiklerimden ona göre önereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…