Makyaj yapanlara ve güneş kremi kullananlara bir soru..

kardln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
119
2
arkadaşlar ben hergün makyaj yapan biriyim.makyaj yapmadan da güneş kremi mutlaka sürerim.ama güneş kremleri 2 saatte bir yenilenmeli diye biliyorum.peki makyajımızın üstüne mi tekrar süreceğiz.bu konuda bilgili olanlar cevap verirse sevinirm.

üstüne olmaz canım.illa tazeleyim diyosan makyajı silip aynı işlemi tekrarlaman lazım.ama ben tekrar yapmıyorum,fondöten falan varsa,kim uğraşacak diyorum. bu aralar bi ürüne denk geldim,güneş koruyuculu pata krem,avene marka,50 faktör.gayet güzel gibi hatta konu da açtım ama yorum yazan olmadı,bi incele istersen bu soruna bi çare olabilir

gunes koruyucunu alta surdukten sonra uzerine de gunes koruyucu ozelligi olan bir fondoten kullanabilirsin, ben mac'in bir urununu kullanmistim bir donem, altina koruyucu bile kullanmadim gercekten hem guzel nemlendiriyordu hem de gercekten koruyucu ozelligi var. onun disinda organik gunes koruyucu kullaniyorum simdi, spf 20. onun dokusu biraz kalin oldugu icin ve beyaz bir goruntu biraktigi icin fondoten kullanmiyorum, koruyucuyu surup uzerine hafif pudra geciyorum. bu sekilde pudra kullanirsan 3 saat sonra mesela pamuk ve temizleme sutuyle hafif cildini temizleyip tekrar kremini surup pudra surebilirsin ustune. gunes koruyucunun cinsine gore degisir yni canim.

gunes kremi bende kullaniyrum makyajd sadece göz kaleme ve rumel sürerim benim bildigim eger gunes kremi etkisi gecerse gerek duyarsan surmelsin zaten yuzunde fondoten varmış gibi duruyo bende cildim kuru oldugu için ona göre krem verdi doktor bence surmeyin cildinize zarar verebilir ikisi birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…