Makyaj Ve Parfum Satan Var Mi?/bulunmuştur.

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.817
248
Az kullanilmis orjinal makyaj malzemesi veya parfum satmak isteyen varsa tekliflere acigim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Az kullanilmis orjinal makyaj malzemesi veya parfum satmak isteyen varsa tekliflere acigim :)

canım bende suna dumankayanın el yapımı orjinal allık ve pudrası var tanesini 140 tlden almıştım ilgilenirsen uygun fiyata veririm ayrıca parfüm ve makyaj paletleride var onlar yurt dışından ve sıfırlar bide koooooocamaaannnn yine yurtdışından gelme özel açılmalı bi palette var ilgilenirsen resimde atarım...

ilgilendiğini anlamam için yazımın altındaki beğen butonunu tıkla

Son düzenleme:

https://www.renklial.com/product/128868/123232/index.html

fiyatlarına burdanda bakabilirsin canım şuan indirime girmiş burdaki fiyatından daha da uyguna veririm kalite arıyan biriysen

Ayrintili uazsana canim ne istedigini! Hangi parfum mesela! Ne ariyorsun makyaj malzemesi olarak!

Canim selamlar. Tek cesit urun aramiyorum, elinizde kullanmayi biraktiginiz "light tonlarda" pudra fondoten kapaticidan tut, far, eyeliner, kalem alliga kadar ne olursa.
Marka olarak flormar golden rose avon maybelline filan istemiyorum sadece.

Parfum de, orjinal olma sartiyla biraz kullanip sikildigin yarisi dolu siseler vs olabilir marka model belirtirsin.

Canim merhaba. Ozel yapim urunlerin biraz fiyat olarak zorlayacagini dusunuyorum, ben daha cok iste atiyorum mac ten tekini 45 liraya aldigin fari 20 ye veriyosan tarzi seylere bakabilirim. Paletler fln fazla olur yani. :)

Canim merhaba. Ozel yapim urunlerin biraz fiyat olarak zorlayacagini dusunuyorum, ben daha cok iste atiyorum mac ten tekini 45 liraya aldigin fari 20 ye veriyosan tarzi seylere bakabilirim. Paletler fln fazla olur yani. :)

orjinal arıyorum diyince ilgilenceğini düşünmüştüm gördüğün gibi şuan 76 küsür fiyatına satılıyo ben yarı fiyatına veririm alıcı olursan ilgilenen başka arkadaşlar varsa resimdekinin aynısıdır hem pudra hem allık var pudranın bi özelliğide her tene uyum sağlıyo https://www.renklial.com/product/128870/123234/index.html

orjinal arıyorum diyince ilgilenceğini düşünmüştüm gördüğün gibi şuan 76 küsür fiyatına satılıyo ben yarı fiyatına veririm alıcı olursan ilgilenen başka arkadaşlar varsa resimdekinin aynısıdır hem pudra hem allık var pudranın bi özelliğide her tene uyum sağlıyo https://www.renklial.com/product/128870/123234/index.html

Arkadaslar baslik surekli olarak gunceldir. Sadece ben degil, ilgilenen baska arkadaslar icin de toplu bir baslik olmus olur.

Ben sahsimca makyajda mac, lancome, bodyshop, estee lauder, c.k gibi markalardan ikinci el malzeme ariyorum.
Herkese duyurulurr :))

benim ihtiyaç fazlası ürünlerim bunlar

10 adet kullanmadığım renkleri (sadece denedim açılanları)everdays minerals mineral farlar bilindiği üzere organiktirler,ürünlerin 4 tanesi açılmamış hiç, iç ambalaj kapalı,sitesinden renklere bakabilirsiniz.(bu arada tanesi en son 20 tl ye almıştım)
nyx lip glosslar sadece denendi 3 ü ,en soldaki pempe 3-4 kez kullandım en fazla loreal glam shine lip gloss %70 oranında dolu.
elf stickler çok amaçlı allık aydınltıcı hatta ruj olarak bile kullananlar var pempe tonlu hiç kullanılmadı,diğeri 1 kez kullanıldı.
revlon aydınlatıcı toz pudra ve revlon likit aydınlatıcı %70-80 oranında dolular
jel eyelınarlar mor ve sedefli kırık beyaz markalarını hatırlayamıyorum şuanda ama bilindik bir marka(yalnız kuru haldeler,ınglot duraline damlatıp gönderirim)
smashbox photo fınışh prımer ,yüz makyaj bazı % 50 oranında dolu
ınglot jel glosslar aslında sadece denenmişlerdi, taki, kızım parmaklayana dek

unutmadan bir de calvin clein ruj var 125 no

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…