- Konu Sahibi EU1
-
Eudorabeta tatlım ben çok memnumum hele çay ağacı yağını ikinci alışım. bide maksesinide haftada iki üç defa yapınca sanki t bölgem daha duru oluyor. bide maşallah ömürlük yani bir yıl bitmez o :lepi:
herkesin zevki farklıdır, şahsen ben aldığım herşeyi seviyorum hiçbirini de parayı atmak olarak görmüyorum, genciz güzeliz, makyajın en yakışcağı yaştayız, şahsen 40yaşına falan geldiğimde hiç sanmıyorum böyle şeylerden zevk alacağımı, o yüzden şuan tadını çıkarıyorum :lepi: bağımlılık da kozmetik bağımlılığı olsun yani, bir zararı yok şahsen bana hihoyyyt
Pilarcığım aşkolsun 40 ına da gelsen bu sevdadan vazgeçilmeyebiliniyor. Ben de ün,versite yıllarından beri cilt bakımımı düzenli yapan biriyim ve bunun mükafatını çok güzel görüyorum. İnsanlar beni 10 yaş daha genç zannediyorlar. O nedenle durmak yok yola devam diyoruz hihoyyyt
Eudorabeta rica ederim tatlım ama bakımlarını düzenli yapınca cidden farkediyo. bide maskeyi yapınca cildin resmen hava alıyo sanki. ben cilt bakımından sonra bide thermal su sıkıyorum ohh mis gibi.:asigim:
Devam ediyorummhihoyyyt
Parfümlerim:asigim:
papatya89 ben dkny(üstü metal altı kırmızı şişeli olan) çok seviyorum şekerimsi kokuları seversen çok güzel bir koku kalıcıda.En baştaki lolita lempicka oda şekerimsi çok tatlı bir kokusu var kullanan biri olarak tavsiye ederim bende
Jigsaw'cım o dkny diğer kokusundan memnunmusun ?
parfümlerin kokularını bilmem amaa şişelerine bayıldımmmm :asigim:
jigsaw ve choclatestar ürünleriniz çok hoş güle güle güzelleşin hep mutlu olun
jgsaw fondoten vede rimeli sadece 1tane almak bencede çok mantıklı bittikçe almak daha iyi hijyenik olarak
chocalatestar farlarına bayıldımm
aa canım ne kullanıyordun üni.deyken bizde kullanalım hihoyyyt delikafadulden kötü birşey anlamında söylemedim zaten tatlım, sadece kendi adıma sanmıyorum çocuğum olduktan sonra bunlarla ilgileceğimi, 2 3 tane şeyim olur yetinirim gibime geliyor, herşey bebişime artık delikafadulden
212 nasıl canım kalıcımı memnunmusun ?
jigsaw ve choclatestar ürünleriniz çok hoş güle güle güzelleşin hep mutlu olun
jgsaw fondoten vede rimeli sadece 1tane almak bencede çok mantıklı bittikçe almak daha iyi hijyenik olarak
chocalatestar farlarına bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?