- Konu Sahibi EU1
-
- #1.681
Şunu diyorum sel bebek
Eki Görüntüle 189597
herkes çok güzel ürünler paylaşmış hepinizde güle güle kullanın.bende resim yüklemeyi becerebilirsem ekleyeceğim inş. birşey sormak istiyorum bu kadar ürünleri nerede nasıl bir şekilde muhafaza ediyorsunuz. ben bi konu açmıştım bununla ilgili ama fazla ilgi olmadı.burda gördümki herkeste çok malzeme var. mesela karbeyaz sen nerede ne şekilde muhafaza ediyorsun makyaj malzemelerini cilt ürünlerini vs. açıkta güzel görünüyorlar ama tozlanma şifonyerin tozu falan zor geliyo bana yaa
papatya89 çok sağol canım. buarada ben şimdi gidip şunlara bi çekmeceli bişey alayım sepete sığmıyolar bide ışıktan uzak tutmak lazım.
benim ürünlerim;
farlarımm
ten ürünlerim, fondöten-pudra kullanmıyorum
ruj :)
rujLarınn 3. ve 5. nin renkLeri ve numaraLarını öqrenebiirmiyim acaba :SÇok hoş renkLere benziyor acaba sürüLDüqündede dudakdaa aynı renk mii oLuo kii
benim ürünlerim;
farlarımm
ten ürünlerim, fondöten-pudra kullanmıyorum
ruj :)
rimel ve göz kalemleri;
fırça,ve pudralı kağıtlar;
saç ürünleri;
cilt ürünleri;
vucut ürünleri;
Krem şeklinde olan rujlar hangi marka ve numaraları ney acaba . çok hoş duruyorlarBende istiyorumm
sanırım body shop dudak balmları.. fiyatı 10 tl
tşkr ederim :) acaba nasıl duruyo dudakta bi bilginiz var mı?
çook hafif renk verio gibi.parlatıcı gibi duruo ama kokuları süperr ve nemlendirmesi süper
Bunlarda benden bi masa dolusu,,, enerjim olursa belki yakin ayri ayri cekim yapabilirim ..bilemiyorum cok fazlalar!Eki Görüntüle 231256
şekerim burda aradığını nasıl buluyorsun :)
Bunlarda benden bi masa dolusu,,, enerjim olursa belki yakin ayri ayri cekim yapabilirim ..bilemiyorum cok fazlalar!Eki Görüntüle 231256
ayyy maşallahh gerçekten ağzımız açık kaldı siz sanırım yemiyo içmiyorsunuz kozmetik alıyorsunuz kaç yılın birikimi bu..ayy bide aradığını bulamamkda varD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?