gozum gonlum acıldı :teytey:
çok güzel günlderde kullanın canlarr bambusim çok güzellerr sehnsucht06 güle güle kullan kızz süperrr chocolatestar canım ojelerin süperrrr rengarenkk güle güle sürünnnkaydirigubbakcemile5
chocolatestar ojelerin süper...
bambusi senin de farlarrr ...
:dance:
bambusi o farlar ne kadar güzel öyle... allahım bu makyaj bölümüne takıldım takılalı aldıkça alasım geliyor
bambusi o farlar ne kadar güzel öyle... allahım bu makyaj bölümüne takıldım takılalı aldıkça alasım geliyor
teşekkürler arkadaşlar...
mge, canım ben de bu topiclerden sonra coştum.
aynen ben de öyle canım.....makyaj yapmayı bile tam anlamıyla beceremezken şimdi alıp alıp evi dolduruyorum....çok da zevkli birşey aslında....insan kendini mutlu hissediyor...yani ben öyleyim en azından.....
en çok sevdiğim makyaj malzemelerim farlarım.
kardeşimin ürünlerinden de ekleyerek resimlerini çektim.
sarı raptiye ile işaretlediklerim kardeşimden :)
diğerlerini bir araya topladıkça eklerim...
:1shok:anammmm napmışın sen bacuuu ömrünün sonuna kadar far almasan olur yaniii
hepside harika güle güle kullan
canım güle gle sürün bişe sorucam bu sekizli far var solda üç tane onlar kalitelimi bide nekadar kaydirigubbakcemile5
canım güle gle sürün bişe sorucam bu sekizli far var solda üç tane onlar kalitelimi bide nekadar kaydirigubbakcemile5
evet bunu ben de çok merak ediyorum, bir de cecile nin 7 li farını
bambusimmm
bidenemmmm buraya da yazam gülüm olar m ı güle güle kullan bol bakımlı günler şekerparemeeee
herşeyin çok güzel maşallahhh canım (aynı sen gibin):asigim:a.s.
en çok sevdiğim makyaj malzemelerim farlarım.
kardeşimin ürünlerinden de ekleyerek resimlerini çektim.
sarı raptiye ile işaretlediklerim kardeşimden :)
diğerlerini bir araya topladıkça eklerim...
bambusicim çok güzel farların canım rengarenk istedigin kadar sür sürüştür bitmez bunlarr ohh miss kuzum flormarın farları nasıl memnunmusun cecile ile kıyaslayabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?