Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dreamangel rujlarınının önünde yatan 2 glossun renkleri nedir çok beğendim
dreamangel rujlarınının önünde yatan 2 glossun renkleri nedir çok beğendim
damlass, almagester06, hindistancevizi
teşekkür ederim kızlar..yerimseniben
ilarzu, huli81 ürünler çok hoş iyi günlerde kullanın...
kıslar çok güzel ürünleriniz.ay ben bu topike bayılıyorum.çok zevkli oluyor bakması valla.
İLARZUM koymuşsun resimleri çok sağol vallahi kızzzzzzzzzzzz.
ya sen şimdik o harişka göz makyajlarını hangi farınla yapıyorsun.ahni böle ışıl ışıl oluyor ya farlarına baktımda hangileri öle sim simli parlıyor.bayılıyorum valla...
kıslar çok güsel cicilerinz yaaa ii günlerde kullanın
ilarzu çok abartı ürünün yok ama harikalar yaratıosun valla görmeyen odalara sığmaz sanır:)
hulişiiim tatlııım çok güsel cnm ürürnlerin setler ayrı bi güsel zatiii:)
yuuhh o ne göz ben bişey göremedm kızın aldıklarını gözlerim şaşı oldu bi de yatan ruju mu gördün eee pesss
güle güle kullan canım ürünlerini çok güzellerrr
birde hep sölüyosunuz ya bebak pahalımı birde ne işe yarıyo mesela sedece makyajmı temizliyo nemlendirici gibi kullanılıyomu........
dreamangelcanım ikili gözfarı var beyaz ve siyah sanıırm avon colotrend ait değilmi nasıl memnunmuusn kalaıcı mı yumuşakmı güzelce sürülüyormu bilgi verirsen cok sevinirim
canım bebak 4 tl civarında bişey pahalı değil makyaj temizlemek için kullanılıyor genelde nemlendirici de olur herlade canım
TEŞEKKÜRLER CANIM SAOL BENİM CİLDİM ÇOK KURU KABUK KABUK DÖKÜLÜYO O KADAR KURU YANİ HANİ ONA BİR FAYDASI OLURMU ACABA DİYE SORMUŞTUM BİR SÜRÜ NEMLENDİRİCİ KULLANDIM DOKTOR BEPANTEN DEDİ ONUDA KULLANDIM AMA HİÇ FAYDA GÖRMEDİM SİZ NE TAVSİYE EDERSİNZ BANA senağlama
bunlar farlarım canlarım hepsini toplu çektim uzaktan oldu biraz kusura bakmayın çiçekler
bunlar da allıklarım bronz ve pembe tonları
kapatıcılar fondöten pudra ve göz kalemi ailesi toplu çekimi:))
bunlar rujlarım renkleri olduklarından daha koyu çıkmış kızlar
bakım ürünleri saç baş , kremler, vücut spreyleri, ışıltı veren kremler falan var , makyaj çıkarmak için kullandığım ürün niveanın ürünü canlarımmm
parfümlerim ..:))
bunlar ojelerim ruj paletimi rujların arasına koymayı unutmuşum buraya ekkledimmm
bu kadarrrrrrr:))))