- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #9.481
sağol lattecim nerede satılıyor bu ürün
ben Adana dayım burada bulabilirmiyim acaba??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol lattecim nerede satılıyor bu ürün
Canım öncelikle yağ salgılanmasıyla ilgili hormonal bir sorun olup olmadığını araştır, mutlaka doktora git.
Eğer sorun yoksa cilt bakım ürünlerine dikkat et, yağı dengeleyici sebum düzenleyici ürünler kullanmaya çalış.
Fondötenlerinin su bazlı ve mineral içerikli olmasına özen göster.
Pudra kullan.
Gözüne sürdüğün kalemden sonra üst kapağa da bir miktar pudra sür, hem aydınlatır hem kalem izini kısmen engeller.
Tabii kalemin yapısı da çok önemli, akmayan kalemlerde böyle sorun pek olmaz.
Yine de olmuyorsa kalem yerine eyeliner kullanmanı tavsiye ederim, akmaz kokmaz iyidir yerimseniben
hmm canım cok saol. dr a gtmem suan da mumkun deıl ögrencıyım hergun derslerım var ekemem (
yag dengeleyıcı sebum duzenleyıcı urunlere örnek verebılırmısın?? reklam sakıncası olursa özelden msj atıver :)
bırde ıı bır marka ve bana uygun fondeten önerebılırmısın ?? tesekkur edermmm
Malzemeler:
4 yemek kaşığı dolusu çökelek,
10 ml adaçayı, destile suyu,
10 ml gülsuyu,
1 kahve fincanı ılık süt
Hazırlanışı:
Malzemeler mikserde iyice karıştırılırak elde edilen karışım yüze ve boyuna uygulanarak 30 dakika etkilemeye bırakıldıktan sonra ılık su ile durulanır.
Öğretmen maaşı işte :) çiçeği burnunda öğretmenim a.s. Fakir sayılmam pek ama ucuz mala para verecek kadar zengin de değilim :dance: He he çok konuştum orta hal diyelim biz.Ama almışken güzel alayım.Orta halin de biraz üstü olsun.Baştan değiştireceğim çünkü içime sinsin.Özellikle allık istiyorum canım ama bronz olmayayım zaten yaz kış bronz geziyoruz biz esmerler :roflol: özel günler içinde fondoten pudra.şimdi ben 2 ton mu acık alsam ki kozmetikçilerde öyle mi isteyeyim?Bi de cilt bakım ürünleri var tabi.Problem yok zaten ciltte allahtan.Canım sen iyilerinden yaz gene dezemuszemus