• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Canım öncelikle yağ salgılanmasıyla ilgili hormonal bir sorun olup olmadığını araştır, mutlaka doktora git.
Eğer sorun yoksa cilt bakım ürünlerine dikkat et, yağı dengeleyici sebum düzenleyici ürünler kullanmaya çalış.
Fondötenlerinin su bazlı ve mineral içerikli olmasına özen göster.
Pudra kullan.
Gözüne sürdüğün kalemden sonra üst kapağa da bir miktar pudra sür, hem aydınlatır hem kalem izini kısmen engeller.
Tabii kalemin yapısı da çok önemli, akmayan kalemlerde böyle sorun pek olmaz.
Yine de olmuyorsa kalem yerine eyeliner kullanmanı tavsiye ederim, akmaz kokmaz iyidir yerimseniben

hmm canım cok saol. dr a gtmem suan da mumkun deıl ögrencıyım hergun derslerım var ekemem :((
yag dengeleyıcı sebum duzenleyıcı urunlere örnek verebılırmısın?? reklam sakıncası olursa özelden msj atıver :)
bırde ıı bır marka ve bana uygun fondeten önerebılırmısın ?? tesekkur edermmm

hmm canım cok saol. dr a gtmem suan da mumkun deıl ögrencıyım hergun derslerım var ekemem :((
yag dengeleyıcı sebum duzenleyıcı urunlere örnek verebılırmısın?? reklam sakıncası olursa özelden msj atıver :)
bırde ıı bır marka ve bana uygun fondeten önerebılırmısın ?? tesekkur edermmm

Canım Bioderma, DDF, Avene gibi dermokozmetiklerin sebum düzenleyici çok güzel ürünleri var. Tavsiye ederim.
İyi fondöten deyince benim aklıma Estee Lauder geliyor veya mineral ürünler olabilir eczanelerde satılanlardan.
En güzeli sen bir gün bir kozmetik mağazasına gidip Estee Lauder double wear dene,
Başka bir gün de bir eczaneye gidip mineral fondöten denemek istediğini söyle.
Bak bakalım hangisinden memnun kalacaksın yerimseniben

Evet canım doğru baya pahalılar fisfisfis
Yağlı ciltler için bir maske tarifi vardı Ender Saraç'ın...

Malzemeler:
4 yemek kaşığı dolusu çökelek,
10 ml adaçayı, destile suyu,
10 ml gülsuyu,
1 kahve fincanı ılık süt

Hazırlanışı:
Malzemeler mikserde iyice karıştırılırak elde edilen karışım yüze ve boyuna uygulanarak 30 dakika etkilemeye bırakıldıktan sonra ılık su ile durulanır.

strawbery (çilekten)alış veriş yapan arkadaşlar geçen ddf nin indirime giren gndüz kremini sipariş verdim geldi EXP 10/2010 yazıyor yani son kullanım tarihi 10 ay mı ...son kullanma tarihi yakın ürünleri mi indirime sokuyorlar bilgisi olan var mı ?

Pınar'cım mutlaka o sebepten indirime girdiği notu yazıyordur, dikkat etmemişsindir, tühh, kötü olmuş :sinifsinif:

Son düzenleme:
cierlerim selam
ucuz ama iş gören fondoten istemiş bi arkadaş
mac'i deneyebilirsin bitanem (estee'ye dior'a göre daha ucuzdur ama kalitesi onları aratmaz)
fiyatı 35-40tl civarindadir yanılmıyorsam
fakat kalitesi tartışılmaz
bugun piyasadan alabileceğiniz eli yüzü düzgün sıradan bi fondoten zaten 25-30un altında değil
bi cogundan da verim alamıyoruz
o sebepten 10-15 lira daha fazla odeyip iyi bişi almak lazım
neticede 3-5 defa kullanip bitirdigimiz bişi değil
bi fondoteni rahat 1 yıl kullanıyoruz

Gurbiş senin için resim ekliyorum albümüme bakarsın dimi?Benm cildimde hiç problem yok.23 yaşındayım.esmerim.Kullandığım tüüüm cilt ürünlerini değiştircem.Bana tepeden tırnağa bişiler önerir misin?topici hatmetmeye başladım ama suan 500. mesajlardayım okumak zaman alıyor prensesiiimmmm a.s. makyaj ürünleri de özellikle allık cilt bakım ürünleri de.Sivilcelenmem olmuo fazla problemim yok cilt konusunda ama şöle kaymak gibi de değil.Bi de ben çok esmerliği sevmiyorum.Fondoten pudrayı falan nasıl secmeliyim.Günlük hayatta zaten kullanmıyorum onları da allık ta çok bronz göstersin istemiyorum.Resimleri ekliyorum tatlım yorumlarını da bekliyorum

gurbaam linki ekleyemiom 50 msjı geçmem gerekiomuş resimlerim albümde bi yorum ediverirsin gari.Makyajı nasıl yapmam konusunda da :D

Son düzenleme:
canım benim maşallah zaten su gibisin
dedigin gibi fotolarda öyle problemli bir cilt goremedim ben
günlük makyajını şöyle bi göz altı kapaticisi hafif allık arti rimel ve lipgloss ile tamamlarsın oldu bitti
ürün tavsiye edeceğim ama evvela ayiracagin bütceyi bilmem lazım kuzucum
sen bana aşagi yukarı verebileceğin rakamı söyle ona göre sunu al bunu al diyeyim
böylece senin butceni sarsmadan alabileceğimiz en iyi ürünlerin listesini yapmiş oluruz

Öğretmen maaşı işte :) çiçeği burnunda öğretmenim a.s. Fakir sayılmam pek ama ucuz mala para verecek kadar zengin de değilim :dance: He he çok konuştum orta hal diyelim biz.Ama almışken güzel alayım.Orta halin de biraz üstü olsun.Baştan değiştireceğim çünkü içime sinsin.Özellikle allık istiyorum canım ama bronz olmayayım zaten yaz kış bronz geziyoruz biz esmerler :roflol: özel günler içinde fondoten pudra.şimdi ben 2 ton mu acık alsam ki kozmetikçilerde öyle mi isteyeyim?Bi de cilt bakım ürünleri var tabi.Problem yok zaten ciltte allahtan.Canım sen iyilerinden yaz gene dezemuszemus

Öğretmen maaşı işte :) çiçeği burnunda öğretmenim a.s. Fakir sayılmam pek ama ucuz mala para verecek kadar zengin de değilim :dance: He he çok konuştum orta hal diyelim biz.Ama almışken güzel alayım.Orta halin de biraz üstü olsun.Baştan değiştireceğim çünkü içime sinsin.Özellikle allık istiyorum canım ama bronz olmayayım zaten yaz kış bronz geziyoruz biz esmerler :roflol: özel günler içinde fondoten pudra.şimdi ben 2 ton mu acık alsam ki kozmetikçilerde öyle mi isteyeyim?Bi de cilt bakım ürünleri var tabi.Problem yok zaten ciltte allahtan.Canım sen iyilerinden yaz gene dezemuszemus

bak canım o zaman şöyle yap
mac var bilirsin kozmetik devi
ürünleri hem çok kalitelidir hem de eş değer diğer markalara göre yarı yarıya fiyat farkı vardır
fondotenini pudranı allıgını ordan al alabiliyosan
hem cok begeniceksin hem de epeeey bi idare edicek seni

strawberry'den alişveriş imkanın varsa da smashbox'in allıgı, helena rubinstein'in color clone serisinin fondotenini tavsiye ederim
belki 30 cesit allık kullandım ama hiç biri smashbox kadar memnun etmemiştir beni

aslında Krdi olsa sana piyasanın 3te 1 fiyatina alırdık neye ihtiyacın varsa emme ortalıkta yok dana yavrusu boshayallersmile

ha kapatıcı olarak da yine mac studio finish al derim
mac ürünlerini hiç sevmezdim ama fiyat ve kalite göz önüne alınınca yine en yuksek verimi onlardan aldım diyebilirim

merhaba gurbaa senden makyaj fırçası önerisi istiyom. şöle eyeliner fırçasından allık fırçasına donatayım diyom güzel bi şi olsun. fiyat önemli değil. bi de indirimde gördüm ecotools un fırçaları nasıl acep?

Back