- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #9.321
ben sevilden 67e amıştım kampanyadan ama rengini bulursam birdahakine çiekten alıcam
keşke banada denk gelse öyle ne zmn aldın canım birde ne rengini aldın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sevilden 67e amıştım kampanyadan ama rengini bulursam birdahakine çiekten alıcam
Selam kizlar araniza yeni katildim bendea.s.Makyaj konusunda bende tecrübesizim:kedi:.
Benim tenim cok acik soluk beyaz,saclarim acik kumral üstüne röfle,ve gözlerimde koyu kahverengi.Sizce benim hangi renklere yogunlasmam gerek?özellikle far konusunda kafam cok karisik.
luciferncim 1 ay oluyor estee de %20indirim vardı 1 numarasını almıştım fresk ama sanki tenmden daha açık durdu ..yani ben beyazım ama sarıya daha yakın beyazım 2 numarayı denicem bitince=)ay ne yazdım ha sen sormadan:)içimi döktüm resmen kusura bakmakaydirigubbakcemile3
renk yok işte beklicem canım
canım bi gelse çileğe bende 2 alcam yaa ne zaman gelir gelir mi acaba sanki fildişi de 2 numarasına benziyor gibi yada bana öyle geldi
valla canım sürekli kullanmıyacaksan bekle derim yaş genç zaten özel zamanlar için kullanıcaksan hiç hemen alma sen önce kremlerini tamamla bak hassas cilt için temizleyici jel var ddf nin güzelmidir acaba %50 indirime girmiş çilekte :) yavaş yavaş takip edip tamamlarsın alıcaklarınıbayanssulusmile
canım hiç fondoten kullanmadım zaten doktor roacuatane ilacı verdi deri altındakilerde cıkıcakmıs birde buara çok sivilceliyim diye istedim yani laç etkili olursa inş birdaha fondoten fln sürmem zaten günlük. bilyorsun pudra alıcaktım pudra alıcagıma fodoten alıyım dedim.
çileğe sinirlenio gidip tekin acara alıcam sonunda o olcak 18 tl daha fazla :)
( magrentacım bugün hiç hoşuma giden şeyler söylemiyorsun amaa :))
benim cildimi görsen pudra artık kapatmıyor minerallide var bende o da çok iyi kapatmıyor. birde işte diptekileride çıkarcak ya ondan fondoten olsum hayatım hiç öyle porselen gibi olması yüzüm çok özeniyorum amaaa :çok üzgünüm:
luciferncim illa kapatçak bişey arıyorsan pudra kullan .bende roaccutan tedavisi görüyorum 4.ayımdayım pudra sürüyorum çok mecbur kaldıkça esteenin double wear kullanıyorum ama çok kapatıcı bi fondoten canım o.eger aktif sivilcelerin varsa daha da artar söliyim.benm sadece lekeler kaldı yinede sürmeye çekiniyorum.bak canım sana shiseidonun pureness pudrasını öneririm çok kapatıcılıgı yok ama hafif yani kırmızı kırmızı durmaz sivilcelerin ..bi dene bence. fondoteni çıkar aklından tedavi sürecinde canım benim. geçmiş olsun
hıhhh yanlız değilmişim bak luciferncim duyguludeniz geçmiş olsun sanada sonunda vazgeçirdik fondotenden yazık cildine deme ama :))))luciferncim illa kapatçak bişey arıyorsan pudra kullan .bende roaccutan tedavisi görüyorum 4.ayımdayım pudra sürüyorum çok mecbur kaldıkça esteenin double wear kullanıyorum ama çok kapatıcı bi fondoten canım o.eger aktif sivilcelerin varsa daha da artar söliyim.benm sadece lekeler kaldı yinede sürmeye çekiniyorum.bak canım sana shiseidonun pureness pudrasını öneririm çok kapatıcılıgı yok ama hafif yani kırmızı kırmızı durmaz sivilcelerin ..bi dene bence. fondoteni çıkar aklından tedavi sürecinde canım benim. geçmiş olsun
ilaç bitince oluyosun canım meraketme sen ilk ayda syah noktadan eser kalmıyo .3.aydan sonra aktif sivilceler gidiyo.6.ayın sonunda genelde herkesin cildi düzelmiş.sennde düzelir canım ama sabır önemli bu tedavide.
kıslarrrrr markafonideki pastel fırsatını kaçırmayın süpper şeyler var
sositosositosositososito
ben pek bişi beğenmedim yawww yeşil far güzeldi bi :))) kullandığın bişi var mı senin pastelin?