• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
luciferncim 1 ay oluyor estee de %20indirim vardı 1 numarasını almıştım fresk ama sanki tenmden daha açık durdu ..yani ben beyazım ama sarıya daha yakın beyazım 2 numarayı denicem bitince=)ay ne yazdım ha sen sormadan:)içimi döktüm resmen kusura bakmakaydirigubbakcemile3

Selam kizlar araniza yeni katildim bendea.s.Makyaj konusunda bende tecrübesizim:kedi:.
Benim tenim cok acik soluk beyaz,saclarim acik kumral üstüne röfle,ve gözlerimde koyu kahverengi.Sizce benim hangi renklere yogunlasmam gerek?özellikle far konusunda kafam cok karisik.

yeşil, kahverengi, altın dore toprak tonları ilk tavsiye edeceğim tonlar
ama makyaj yapıp resim eklersen daha iyi yardımcı olabiliriz canım bayanssulusmile

altın dore kahve acayip güzel duruyor test edilip onaylandı gözlerim cok koyu değil böyle açık kahverengi ama çok yakısııyor. birde arkadaslarım pembe farıda çok begeniyorlar bende

luciferncim 1 ay oluyor estee de %20indirim vardı 1 numarasını almıştım fresk ama sanki tenmden daha açık durdu ..yani ben beyazım ama sarıya daha yakın beyazım 2 numarayı denicem bitince=)ay ne yazdım ha sen sormadan:)içimi döktüm resmen kusura bakmakaydirigubbakcemile3

canım bi gelse çileğe bende 2 alcam yaa ne zaman gelir gelir mi acaba sanki fildişi de 2 numarasına benziyor gibi yada bana öyle geldi

gelir canım sen beklemeye devam et..fildişini bilmiyorum ama 2 numara beyaz bugday arası tenlere uygun..hiç denemediysen denemeni öneririm sevilde falan

renk yok işte beklicem canım :(

canım bi gelse çileğe bende 2 alcam yaa ne zaman gelir gelir mi acaba sanki fildişi de 2 numarasına benziyor gibi yada bana öyle geldi

valla canım sürekli kullanmıyacaksan bekle derim yaş genç zaten özel zamanlar için kullanıcaksan hiç hemen alma sen önce kremlerini tamamla bak hassas cilt için temizleyici jel var ddf nin güzelmidir acaba %50 indirime girmiş çilekte :) yavaş yavaş takip edip tamamlarsın alıcaklarınıbayanssulusmile

valla canım sürekli kullanmıyacaksan bekle derim yaş genç zaten özel zamanlar için kullanıcaksan hiç hemen alma sen önce kremlerini tamamla bak hassas cilt için temizleyici jel var ddf nin güzelmidir acaba %50 indirime girmiş çilekte :) yavaş yavaş takip edip tamamlarsın alıcaklarınıbayanssulusmile

canım hiç fondoten kullanmadım zaten doktor roacuatane ilacı verdi deri altındakilerde cıkıcakmıs birde buara çok sivilceliyim diye istedim yani laç etkili olursa inş birdaha fondoten fln sürmem zaten günlük. bilyorsun pudra alıcaktım pudra alıcagıma fodoten alıyım dedim.

çileğe sinirlenio gidip tekin acara alıcam sonunda o olcak :D 18 tl daha fazla :)

canım hiç fondoten kullanmadım zaten doktor roacuatane ilacı verdi deri altındakilerde cıkıcakmıs birde buara çok sivilceliyim diye istedim yani laç etkili olursa inş birdaha fondoten fln sürmem zaten günlük. bilyorsun pudra alıcaktım pudra alıcagıma fodoten alıyım dedim.

çileğe sinirlenio gidip tekin acara alıcam sonunda o olcak :D 18 tl daha fazla :)

canım benim bence tedavin bitsin ondan sonra kapatıcı için bişiler al bugün daha hürriyette okudum sanırım 30dan sonra kullanın kapatıcı fondoten falan filan yazıyodu illa kullanıcam derseniz toz pudra tercih edin diodu bence bi mineralli ürünleri dene bak ilarzum denemiş ne güzel kapatmış resimli aldıklarımız bölümünde daha çok cildini mahvetme bence :))))

:(( magrentacım bugün hiç hoşuma giden şeyler söylemiyorsun amaa :))

benim cildimi görsen pudra artık kapatmıyor minerallide var bende o da çok iyi kapatmıyor. birde işte diptekileride çıkarcak ya ondan fondoten olsum hayatım hiç öyle porselen gibi olması yüzüm çok özeniyorum amaaa :çok üzgünüm:

:(( magrentacım bugün hiç hoşuma giden şeyler söylemiyorsun amaa :))

benim cildimi görsen pudra artık kapatmıyor minerallide var bende o da çok iyi kapatmıyor. birde işte diptekileride çıkarcak ya ondan fondoten olsum hayatım hiç öyle porselen gibi olması yüzüm çok özeniyorum amaaa :çok üzgünüm:

canım yaa üzülme bu kadar ama bu tedavi sürecinde bişi kullanırsan cildini daha kötü yapmaz mı? kararı yine sen bilirsin ama bişey kullanmayıp tedaviye yardımcı ol bence :)))) sıkma bu kadar kendini bayanssulusmile

luciferncim illa kapatçak bişey arıyorsan pudra kullan .bende roaccutan tedavisi görüyorum 4.ayımdayım pudra sürüyorum çok mecbur kaldıkça esteenin double wear kullanıyorum ama çok kapatıcı bi fondoten canım o.eger aktif sivilcelerin varsa daha da artar söliyim.benm sadece lekeler kaldı yinede sürmeye çekiniyorum.bak canım sana shiseidonun pureness pudrasını öneririm çok kapatıcılıgı yok ama hafif yani kırmızı kırmızı durmaz sivilcelerin ..bi dene bence. fondoteni çıkar aklından tedavi sürecinde canım benim. geçmiş olsun

luciferncim illa kapatçak bişey arıyorsan pudra kullan .bende roaccutan tedavisi görüyorum 4.ayımdayım pudra sürüyorum çok mecbur kaldıkça esteenin double wear kullanıyorum ama çok kapatıcı bi fondoten canım o.eger aktif sivilcelerin varsa daha da artar söliyim.benm sadece lekeler kaldı yinede sürmeye çekiniyorum.bak canım sana shiseidonun pureness pudrasını öneririm çok kapatıcılıgı yok ama hafif yani kırmızı kırmızı durmaz sivilcelerin ..bi dene bence. fondoteni çıkar aklından tedavi sürecinde canım benim. geçmiş olsun

sağolun arkadaşlar düşününce evet fondotenden vazgeçmem gerekiyor sanırım of ya ama pudra daha çok sivilce yapmaz mı ? pudra alırsam mac e kadar vermiştim bende ama shiseido yuda deniyim o zaman of kararsız kaldım şuan başladım roacutane a haftaya son lazer seansımı yaptırp başlıcam ilaçlarımı aldım :(

canım mac fazla kapatıcı sen shiseidoyu dene gör bak:)hem akne tedavi edici özelligide var pureness serisinin..tedavin ne kadar sürcekmiş?roaccutane kullananların bloguna gel canım sen

ilaç bitince oluyosun canım meraketme sen ilk ayda syah noktadan eser kalmıyo .3.aydan sonra aktif sivilceler gidiyo.6.ayın sonunda genelde herkesin cildi düzelmiş.sennde düzelir canım ama sabır önemli bu tedavide.

hıhhh yanlız değilmişim bak luciferncim duyguludeniz geçmiş olsun sanada sonunda vazgeçirdik fondotenden yazık cildine deme ama :))))
ilaç bitince oluyosun canım meraketme sen ilk ayda syah noktadan eser kalmıyo .3.aydan sonra aktif sivilceler gidiyo.6.ayın sonunda genelde herkesin cildi düzelmiş.sennde düzelir canım ama sabır önemli bu tedavide.

siyah noktalar gidiomuuuuuuu:teytey::uhm: neymiş bu tedavi ya bende iyah noktoalar için gitsem :))))

Back