• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar gerçekten şu makyaj bazı denilen şey harikaymış

ben göz makyajında far kullanmıyorum ama concealer bile toplanıyodu gözümde.gözkapaklarım yağlıdır.

cumartesi sephoradaki hanım sephora makyaj bazının testerından verdi bugün deneyeyim dedim daha sürer sürmez hemen emiliyor ve yumuşacık oluyor gözkapağı.

yüzüme sürmedim bilemicem ama öğlen sürdüğüm concealer şu ana kadar hiç toplanma ve iz yapmadı aynen duruyor bazın üstüne sürdüm.çok da bereketli birşey,testerın çeyreği bile gitmedi bugün fazla fazla sürmeme rağmen ilk sürüş acemiyim tabi :)

2 testerım daha var onlar bitince kesinlikle alıcam bu bazdan.

meğer insanlar boşuna tavsiye etmiyolarmış yeni çaktımsempatiksalakcinni

bu arada artık alışverişlerimi hep sephoradan yapıcam tekin acardan o kadar alışveriş yapmama rağmen vere vere kıytırık 2 tane saç şekillendiricisi testerı verdiler şimdiye kadar:dilcikar:

ama sephoradan 3 makyaj bazı,2 de dermokozmetik nar özlü krem testerı verdiler çok alışveriş yapmamama rağmen çalışanların ilgilenmesi ve doğru bilgilendirmesi de ayrıyeten hoşuma gidiyor

başınızda dikilmiyolar peşinizden gelmiyolar istediğim gibi dolaşıyorum özgürce

Son düzenleme:
ya meraba bn buğulu bakıs için göz kalemini nasıl kullanabilirim?bide likit eyeliner kullanamıorm onuda resimle açıklarmısınız??

ben göz makyajında far kullanmıyorum ama concealer bile toplanıyodu gözümde.gözkapaklarım yağlıdır.

cumartesi sephoradaki hanım sephora makyaj bazının testerından verdi bugün deneyeyim dedim daha sürer sürmez hemen emiliyor ve yumuşacık oluyor gözkapağı.

yüzüme sürmedim bilemicem ama öğlen sürdüğüm concealer şu ana kadar hiç toplanma ve iz yapmadı aynen duruyor bazın üstüne sürdüm.çok da bereketli birşey,testerın çeyreği bile gitmedi bugün fazla fazla sürmeme rağmen ilk sürüş acemiyim tabi :)

bu arada artık alışverişlerimi hep sephoradan yapıcam tekin acardan o kadar alışveriş yapmama rağmen vere vere kıytırık 2 tane saç şekillendiricisi testerı verdiler şimdiye kadar:dilcikar:

ama sephoradan 3 makyaj bazı,2 de dermokozmetik nar özlü krem testerı verdiler çok alışveriş yapmamama rağmen çalışanların ilgilenmesi ve doğru bilgilendirmesi de ayrıyeten hoşuma gidiyor

bitanem nerdeki sephoraya gittin
bide resim koyabilirmisin??
ya bende mac paintpont var onu kullanıyorum ama nedense geçen gün pastel farı üzerine sürdüm göz kapağımda çizgi oldu ohaoldumsmile

ya meraba bn buğulu bakıs için göz kalemini nasıl kullanabilirim?bide likit eyeliner kullanamıorm onuda resimle açıklarmısınız??

tatlım buğulu bakış için önce kirpik diplerine kalem sürüyorsun gelişi güzel sürebilirsin çünkü sonrasında fırçayla hafifçe dağıtacaksın işt sana buğulu bakış
eyeliner için video ekledim bebişim yardımcı olur umarım
Eyeliner nasıl çekilir

zemuszemus

bitanem nerdeki sephoraya gittin
bide resim koyabilirmisin??
ya bende mac paintpont var onu kullanıyorum ama nedense geçen gün pastel farı üzerine sürdüm göz kapağımda çizgi oldu ohaoldumsmile

canım capacity deki sephoraya gitmiştim.

P37619_hero.jpg

işte bu bazın testerını denedim canım sen de istersen önce bi testerını dene ben çok memnunum

canım capacity deki sephoraya gitmiştim.

P37619_hero.jpg

işte bu bazın testerını denedim canım sen de istersen önce bi testerını dene ben çok memnunum

güle güle kullan canım aldıklarını şu sephoradan izmirede istiom yaa macda istiom poffffffffffff :(

canım bu aldığın far bazımı? bir de ne kadar

canım evet testerını verdiler ama henüz almadım en kısa zamanca alıcam. üstünde bu resim var smoothing &mattifying pimer yazıyor

yüzümde denemedim ben gözümde denedim canım far kullanmıyorum ama concealer bile toplanır gözümde concealer ım hiç toplanmadı çok memnunum.ama farda nasıl performans gösteriyo bilmiyorum.

sen de testerını iste ya da orada dene bakarsın eğer beğenirsen ertesi gün falan alırsın canım :)

tatlım buğulu bakış için önce kirpik diplerine kalem sürüyorsun gelişi güzel sürebilirsin çünkü sonrasında fırçayla hafifçe dağıtacaksın işt sana buğulu bakış
eyeliner için video ekledim bebişim yardımcı olur umarım
çok tsk ederm çok saolun :)

kızlar naber aldınız nemlendiricilerinizi bakıyım ?

ben daha alamadım zatn loc. tan vazgeçtim çünkü faktorlu lazım. Roaccutane ilacına baslıyorum o yuzden. Sanırım DDF alıcam. Kullanan arkadaş memnunmuydu

luciferncim ddf ben kullanıyorum memnunum.

dyugulu denizcim, bobby brown kapatıcıyı gördüm ve hemen atladım tabi kaçar mı, şu anda yolda delikafadulden

aaa iyi oldu kapatıcı arıyordum güzel midir bu kapatıcı hemen alayım bende
ama rengini nasıl ayarlıyorsunuz yaa :(

çenecim ddf in hangisiydi sana zahmet adını verirmisin bana faktorlu lazım malum roacutane a başlıyorm :(

bendeki bu luciferncim

06871899901.jpg

DDF
Günlük Mat Bakım SPF 15 48g/1.7oz

Bu cilt bakım ürünü fazla yağı emer ve parlamayı minimuma indirir.
Cilde kusursuz, yağsız ve mat bir görünüm verir.
Zararlı UV ışınlarına karşı geniş çaplı koruma sağlar.
Erken yaşlanmayı ve lekelerin oluşumunu minimuma indirir.
Cildi nem kaybından ve gelecek çevresel zararlardan korur.
Tek başına veya makyajın altında kullanınız.

fiyatı 61.50 olmuş yalnız, ben bunu 25-30 arası bişeye almıştım, geçenlerde baya indirimdeydi, çıkmış yine...

bobby brown'ın kapatıcısını da hiç kullanmadım ama marka olarak biliyorum, ürünleri güzeldir.
renk olarak açığına bakıp alıyorum, göz kararı yani yerimseniben

çenecim beniiim ben de vercem sipariş ama karar veremedim fildişi mi bej mi doğal mı?hangisi en açık ben çok açık istemiyorum orta olsun beyaz tenliyim

Back