- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #9.301
bende kapatıcı istiyorummmmsositososito ama hangi renk almalıyım anlamadımki buğday tenliyim ama karar vermedimmafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende daha almadım gündüz için ddf veya cliniqe diğer ürünler için loccitane almayı düşünüyorum canım indirimleri bekliom ne zamandır ama nerdeeeee kurdan dolayı arttı bidekızlar naber aldınız nemlendiricilerinizi bakıyım ?
ben daha alamadım zatn loc. tan vazgeçtim çünkü faktorlu lazım. Roaccutane ilacına baslıyorum o yuzden. Sanırım DDF alıcam. Kullanan arkadaş memnunmuydu
haberim oldu yorum bekledim almadım dünde nete hiç girmedim hastaydım sonuç alamadan renkler bitmiş keşkem alsaydım die ağlıom şimdi ((kızlar bobbi brown un kapatıcısı çilekte indirime girmiş haberiniz varmı?
güle güle kullan canım şimdiden ben sipariş vermediğime yanıom yaaluciferncim ddf ben kullanıyorum memnunum.
dyugulu denizcim, bobby brown kapatıcıyı gördüm ve hemen atladım tabi kaçar mı, şu anda yolda delikafadulden
15 faktör gözüme az gelio benim yaaa 30 faktörlü var bitane onu alsammı diom ama kararsızım hala nemlendiricim var indirm bekliom bende :))) bobi brown un sitesine girdim baktım ama kapatıcı için çok geç kaldım kum rengide bana koyu kalır sanırım ben hep ivory kullanıorum offffbendeki bu luciferncim
DDF
Günlük Mat Bakım SPF 15 48g/1.7oz
Bu cilt bakım ürünü fazla yağı emer ve parlamayı minimuma indirir.
Cilde kusursuz, yağsız ve mat bir görünüm verir.
Zararlı UV ışınlarına karşı geniş çaplı koruma sağlar.
Erken yaşlanmayı ve lekelerin oluşumunu minimuma indirir.
Cildi nem kaybından ve gelecek çevresel zararlardan korur.
Tek başına veya makyajın altında kullanınız.
fiyatı 61.50 olmuş yalnız, ben bunu 25-30 arası bişeye almıştım, geçenlerde baya indirimdeydi, çıkmış yine...
bobby brown'ın kapatıcısını da hiç kullanmadım ama marka olarak biliyorum, ürünleri güzeldir.
renk olarak açığına bakıp alıyorum, göz kararı yani yerimseniben
tekin acar da bobbi brown yok diye bilyorum çenecim.
Alıcam bende ddf, çok acelem yok biraz beklicem indrim olur belki zemuszemus
bej koyu olur diyosun yaniii o zaman fildişi alıyım. bunn pudrasıda indirime girmiş pudrasındandamı alsam hazır indirimde :)
semecim gurbiş ne önerdi bilimicem ama ben sana benim şu an kullandığım ddf günlük mat bakımı öneririm şahsen, ddf eczacılar tarafından falan da tavsiye edilen bir marka.
yukarıda ismini cismini resmini falan koymuştum.
tekin acar da bobbi brown yok diye bilyorum çenecim.
Alıcam bende ddf, çok acelem yok biraz beklicem indrim olur belki zemuszemus
bej koyu olur diyosun yaniii o zaman fildişi alıyım. bunn pudrasıda indirime girmiş pudrasındandamı alsam hazır indirimde :)
Bende daha almadım gündüz için ddf veya cliniqe diğer ürünler için loccitane almayı düşünüyorum canım indirimleri bekliom ne zamandır ama nerdeeeee kurdan dolayı arttı bide
haberim oldu yorum bekledim almadım dünde nete hiç girmedim hastaydım sonuç alamadan renkler bitmiş keşkem alsaydım die ağlıom şimdi ((
güle güle kullan canım şimdiden ben sipariş vermediğime yanıom yaa
15 faktör gözüme az gelio benim yaaa 30 faktörlü var bitane onu alsammı diom ama kararsızım hala nemlendiricim var indirm bekliom bende :))) bobi brown un sitesine girdim baktım ama kapatıcı için çok geç kaldım kum rengide bana koyu kalır sanırım ben hep ivory kullanıorum offff
aldınmı luciferncim sende ?
ya bi ben alamadı yaa 2.sini bana satabilcek biri varmı aldıysanızzz açık renk olanındannn :)))) kıskançüyesimiley heheheeyvahedigeldismilekötükedihüso:dance::içelim:
hımmm ben baktım ona ama o sanırım yağlı ciltle için olanı
peki ben bunun normalinimi alayım öyleyysee
gerçi bi sitesinden falan bakmam lazım dimii CADIARZU
du bi ben bakıyım hemenn, sağol kuzumm aklinialirimsmile
aaa bu akşam alıcaktım kararsızlıktan bitmiş yaa vakti var diye sallıyodum birdaha hemen kapıcam bu ne böyle
çok üüldüm yaa kapatıcılara kararsızlığım bi gün başıma bela açıcak (
kesinlikle canım.
kızlar tekin acara baktım estee lauder in double wear ına baktım 02 tonu daha iyi oldu kullanan var mı bu tonu? birde çilekten alıcam ben acaba hiç indirime giriyiormu bekleyim mi biraz ?
80 tl dedi canım tekin acarda.
arada 20 tl fark var canım renk varsa çilekten al bence :)