• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende istiyorum bende karar veremedim şimdi sipariş vericekm ama bulamadım. :( bende süt beyaz değilim ama beyazım genede
Bu arada pudradan vazgeçtim Double wear alcam çünkü alttaki sivilcelerimde cıkıcakmış iyi bir fondotenim olsun onu süreyim hemde faktorlu diye.

kızlarr bana günlük nemlendirici lazım, makyaj altına da kullanabileceğim
ee tabi biraz bakımda yaparsa fena olmaz hanii CADIARZU
cildim normal ama gün içinde alın bölgem acık parlama yapıyo sankii
öyle fondiş yada pudra falan kullanmıyorum hiç
göz makkajı yapıyorum sadece, birde allık

çeneeeee delikafaduldendelikafadulden
sen biliyon benii
gurbiş zamanında bişi önermişti ama çok pahalıydı o zmaan alamamıştım
şimdide ismi aklıma gelmiyor :sm_confused:
offfffff neydi o yaaaaaa fisfisfis

duygulu denizcim cafelattecim ve luciferncim eğer yakınınızda bir sephora, tekin acar veya sevil varsa ve bulabilirseniz sorun, bu en güzel yöntem

he eğer yoksa bence bej biraz koyu durur, ben açık yazanı aldım, sanırım fildişi dediğiniz o
ama açık aldığımı bile sonradan baktım da gördüm, manyak gibi indirimi görür görmez atlamışım, tonuna falan bakmadan :roflol:
şansım yaver gitti de açık olan denk geldi, sonradan baktığımda da en uygun açık olan geldi.

semecim gurbiş ne önerdi bilimicem ama ben sana benim şu an kullandığım ddf günlük mat bakımı öneririm şahsen, ddf eczacılar tarafından falan da tavsiye edilen bir marka.
yukarıda ismini cismini resmini falan koymuştum.

tekin acar da bobbi brown yok diye bilyorum çenecim.
Alıcam bende ddf, çok acelem yok biraz beklicem indrim olur belki zemuszemus

bej koyu olur diyosun yaniii o zaman fildişi alıyım. bunn pudrasıda indirime girmiş pudrasındandamı alsam hazır indirimde :)

kızlar naber aldınız nemlendiricilerinizi bakıyım ?

ben daha alamadım zatn loc. tan vazgeçtim çünkü faktorlu lazım. Roaccutane ilacına baslıyorum o yuzden. Sanırım DDF alıcam. Kullanan arkadaş memnunmuydu
Bende daha almadım gündüz için ddf veya cliniqe diğer ürünler için loccitane almayı düşünüyorum canım indirimleri bekliom ne zamandır ama nerdeeeee :( kurdan dolayı arttı bide :(
kızlar bobbi brown un kapatıcısı çilekte indirime girmiş haberiniz varmı?
haberim oldu yorum bekledim almadım dünde nete hiç girmedim hastaydım sonuç alamadan renkler bitmiş keşkem alsaydım die ağlıom şimdi :(((

luciferncim ddf ben kullanıyorum memnunum.

dyugulu denizcim, bobby brown kapatıcıyı gördüm ve hemen atladım tabi kaçar mı, şu anda yolda delikafadulden
güle güle kullan canım şimdiden ben sipariş vermediğime yanıom yaa :(
bendeki bu luciferncim

06871899901.jpg

DDF
Günlük Mat Bakım SPF 15 48g/1.7oz

Bu cilt bakım ürünü fazla yağı emer ve parlamayı minimuma indirir.
Cilde kusursuz, yağsız ve mat bir görünüm verir.
Zararlı UV ışınlarına karşı geniş çaplı koruma sağlar.
Erken yaşlanmayı ve lekelerin oluşumunu minimuma indirir.
Cildi nem kaybından ve gelecek çevresel zararlardan korur.
Tek başına veya makyajın altında kullanınız.

fiyatı 61.50 olmuş yalnız, ben bunu 25-30 arası bişeye almıştım, geçenlerde baya indirimdeydi, çıkmış yine...

bobby brown'ın kapatıcısını da hiç kullanmadım ama marka olarak biliyorum, ürünleri güzeldir.
renk olarak açığına bakıp alıyorum, göz kararı yani yerimseniben

15 faktör gözüme az gelio benim yaaa 30 faktörlü var bitane onu alsammı diom ama kararsızım hala nemlendiricim var indirm bekliom bende :))) bobi brown un sitesine girdim baktım ama kapatıcı için çok geç kaldım kum rengide bana koyu kalır sanırım ben hep ivory kullanıorum offff

bej koyu olur diyosun yaniii o zaman fildişi alıyım. bunn pudrasıda indirime girmiş pudrasındandamı alsam hazır indirimde :)

aldınmı luciferncim sende ?
ya bi ben alamadı yaa 2.sini bana satabilcek biri varmı aldıysanızzz açık renk olanındannn :)))) kıskançüyesimiley heheheeyvahedigeldismilekötükedihüso:dance::içelim:

semecim gurbiş ne önerdi bilimicem ama ben sana benim şu an kullandığım ddf günlük mat bakımı öneririm şahsen, ddf eczacılar tarafından falan da tavsiye edilen bir marka.
yukarıda ismini cismini resmini falan koymuştum.

hımmm ben baktım ona ama o sanırım yağlı ciltle için olanı
peki ben bunun normalinimi alayım öyleyysee
gerçi bi sitesinden falan bakmam lazım dimii CADIARZU
du bi ben bakıyım hemenn, sağol kuzumm aklinialirimsmile

ben de emin olmayarak demiştim kaydirigubbakcemile3
evet bej koyu olur diye tahmin ediyorum canım, bi de ben hep aman açık olsun da koyu olmasın diye düşündüğümden beyaza en yakını hangisiyse ona bakıyorum
çünkü açığı koyultmanın yolları var da, koyuyu açmanın yolu yok yerimseniben
ben önümüzdeki yıl boyunca pudra almıcam galiba, şu anda 2 sette bisürü pudram var, ayrıca yaz için bronz bile var
ihtiyacın varsa iyi markadır canım

Bende daha almadım gündüz için ddf veya cliniqe diğer ürünler için loccitane almayı düşünüyorum canım indirimleri bekliom ne zamandır ama nerdeeeee :( kurdan dolayı arttı bide :(

haberim oldu yorum bekledim almadım dünde nete hiç girmedim hastaydım sonuç alamadan renkler bitmiş keşkem alsaydım die ağlıom şimdi :(((

güle güle kullan canım şimdiden ben sipariş vermediğime yanıom yaa :(

15 faktör gözüme az gelio benim yaaa 30 faktörlü var bitane onu alsammı diom ama kararsızım hala nemlendiricim var indirm bekliom bende :))) bobi brown un sitesine girdim baktım ama kapatıcı için çok geç kaldım kum rengide bana koyu kalır sanırım ben hep ivory kullanıorum offff

aldınmı luciferncim sende ?
ya bi ben alamadı yaa 2.sini bana satabilcek biri varmı aldıysanızzz açık renk olanındannn :)))) kıskançüyesimiley heheheeyvahedigeldismilekötükedihüso:dance::içelim:

canım sağol, inşallah yine iner de alırsın :1hug:

hımmm ben baktım ona ama o sanırım yağlı ciltle için olanı
peki ben bunun normalinimi alayım öyleyysee
gerçi bi sitesinden falan bakmam lazım dimii CADIARZU
du bi ben bakıyım hemenn, sağol kuzumm aklinialirimsmile

bak bakim şeker sempatiksalakcinni

aaa bu akşam alıcaktım kararsızlıktan :( bitmiş yaa vakti var diye sallıyodum birdaha hemen kapıcam bu ne böyle

çok üüldüm yaa kapatıcılara kararsızlığım bi gün başıma bela açıcak :((

hehe aynı ben canım bidaha dürtelim birbirimizi ben takipteyim hemen alcam valla :)boshayallersmilebayanssulusmilezemuszemus

kesinlikle canım.

kızlar tekin acara baktım estee lauder in double wear ına baktım 02 tonu daha iyi oldu kullanan var mı bu tonu? birde çilekten alıcam ben acaba hiç indirime giriyiormu bekleyim mi biraz ?

kesinlikle canım.

kızlar tekin acara baktım estee lauder in double wear ına baktım 02 tonu daha iyi oldu kullanan var mı bu tonu? birde çilekten alıcam ben acaba hiç indirime giriyiormu bekleyim mi biraz ?

ben ne zamandır bakıyorum canım hep aynı malesef ama normalden uygun sanırım kaça sordun canım?

Selam kizlar araniza yeni katildim bendea.s.Makyaj konusunda bende tecrübesizim:kedi:.
Benim tenim cok acik soluk beyaz,saclarim acik kumral üstüne röfle,ve gözlerimde koyu kahverengi.Sizce benim hangi renklere yogunlasmam gerek?özellikle far konusunda kafam cok karisik.

Back