- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #9.261
arkadaşlar 29 yaşındayım.karma ve hassas cilde sahibim.bana önerebileceğiniz göz altı kremi,menlendirici varsa söyler msiniz.bu yaşta hangi ürünler kullanılmalı.şimdiden teşekkürler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzel açıklama olmuş canım stilayı merak ediyordum ama hiç duymamıştım daha önce bişi alıp deneyim bare bi arada flormara alacam inşallah rosensi bulamadım henüz buralarda kapanmış biliğim yer ((ben de yüzümü temizlemek için sabun kullanıyorum ama dove değil sebamed
sebamed doktorların da tavsiye ettiği bir sabun ve benim cildime dokunmayan ve kurutmayan nadir ürünlerden biri.
ama temizleyici olarak jel kullanmak istersen bioderma öneririm.
cildin hassassa temizleyiciden tonikten vsden daha önemlisi güneş koruyucu bence
şimdi hamilelikten kalma da lekelerin varsa onlar güneş lekeleriyle birleşmesin, mutlaka güneş koruyucu kullan derim.
nemlendirici + güneş koruyucu da olabilir.
strawberrynet sitesindeki ürünlere bakabilirsin, iyi markalar uygun fiyatlarda.
onun dışında benim sevdiğim markalar benefit, flormar, rosense, clinique, mac, stila, smashbox, estee lauder, dior vs.
bebişini öp bizim için
opuyorumnanaktan
bende ddfye bakıyorum özellikle yüksek koruma faktöründen dolayı resim eklicem bide cliniqe :))çenecim hangi serisi çilekten alıvereyim barii
arkadaşlar 29 yaşındayım.karma ve hassas cilde sahibim.bana önerebileceğiniz göz altı kremi,menlendirici varsa söyler msiniz.bu yaşta hangi ürünler kullanılmalı.şimdiden teşekkürler.
işte kızlar bunlar bana önerdikleri kremler
fiyatlarıda L:loccitane :) S: strawberry :) karşılaştırmayı yaptım iyiki almamışım yavaş yavaş burdan alıcam
annem için ise immortelle serisini önerdi yeni kremi çıkmış gece gündüz kullanabilior divine die onu önerdi 220 falandı yaş ilerlediği için serum takviyeside şart dedi işte böyle hassas cilt için shea nın saf serisi varmış tam organikmiş dermokozmetik falan filan dedi erkek arkadaşımda egzama gibi dökülme oluo çok hassas beyaz pul pul oluo alnı falan onun için balmını önerdi 79 falandı vazelin gibi yapısı vardı akşamları kullanın dedi :)
L.:44 S:38,5
L:80 S:53
L:159 S:104,5
L:44 S:43
L:75 S:59
L:109 S:64
L:79 S:57,5
çenecim hangi serisi çilekten alıvereyim barii
güzel açıklama olmuş canım stilayı merak ediyordum ama hiç duymamıştım daha önce bişi alıp deneyim bare bi arada flormara alacam inşallah rosensi bulamadım henüz buralarda kapanmış biliğim yer ((
loccitane krem arıyordum alcaktım ki spf si yokmuş cliniqe ve ddf ye bakıyorum resim eklicem nasılmış bilionmu acep sen :))))
bende ddfye bakıyorum özellikle yüksek koruma faktöründen dolayı resim eklicem bide cliniqe :))
canım göz için ilk yaşlanma belirtileri için krem alabilirsin fazla yoğun alma ben loccitane araştırdım alıcaktım henüz kremim bitmedi bekleiyorum beklerken ddf ve cliniqe markalarınıda inceliyorum çok yağlı olmayan güzel bir nemlenirici alman lazım gündüz alcağın kremde spf olması lazım akşam için ayrı bir nemlenirici bide makyaj yapıosan temizleyici :)))) lazım amma çok konuştum yaww
kızlar krem önersi isteyen olunca bunu eklemek istedim loccitaneye gittim ve bana bunları önerdiler karma ve hassas bir cildim var 25 yaşındayım hassaslık yanak bölgemdeki kızarıklıktan :)))) strawberyden fiyatları takip ediyorum
spfsi olan bi gündüz kremi arıyorum ddf cliniqe araştırıyorum :))))
kızlar krem önersi isteyen olunca bunu eklemek istedim loccitaneye gittim ve bana bunları önerdiler karma ve hassas bir cildim var 25 yaşındayım hassaslık yanak bölgemdeki kızarıklıktan :)))) strawberyden fiyatları takip ediyorum
spfsi olan bi gündüz kremi arıyorum ddf cliniqe araştırıyorum :))))
canım maşşalahın var alıonda allıon toplu fotoğraf isticem senden ben bakalım yok dediklerin ne kadarmışanammmm topic coşmuş olumunekankayizsmile
bugün gene kendimi tutamayıp yeni makkaj malz. aldım bilmiyorumkismile
satıcılarmı çok iyi yoksam beni kandırmasımı kolay bilemedim kaydirigubbakcemile3
bugün istiklal caddesindeydim lush a gittim
sonacıma erkul kozmetikte pastel standı varmış bi eyeliner alıp çıkcaktım eyeliner+far+gene far aldım öle çıktım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bu arada loccatineyi ben kullandım beğendim kolay kolay aynı ürünün 2. sini almam ama loccatineninkini alcam
ama magrentacıımın dediği gibi maalesef spf yok oyüzden gece kullanmalı kremlerini zemuszemus
tatlişkom cildimiz aynı sanırım benimkide hassas yanaklarım kızarık kaydirigubbakcemile3
o elma badem peelingini ben aldım.. yumuşak gözüküyo ama içindeki pütürcükler sert geldi bana yüzüm biraz yandı yani 2. kere almam peelingini haberin olsun bebşimopuyorumnanaktan
canım maşşalahın var alıonda allıon toplu fotoğraf isticem senden ben bakalım yok dediklerin ne kadarmış
diğer ürünlerinden memnunmusun loccitanenin canım nelerini kullanıon meselaaa
peeling almayı düşünmüom canım ben kese yapmayı tercih ediyorum açıkçası cildimi çokta yormak istemiyorum
gece kremi gündüz kremi göz kremi bide temizleyici işte sabun baktım ama bulamadım istediğim gibi şimilik benefitten memnunum yıkadıktan sonra kupkuru olmuo cildim :)))
cafelattem resim isterim hihoyyyt
güle güle kullan tatlım hihoyyyt
biri bedava mı dedi :))))))) süper yaaa yanında bedavası varsa hayran oluom aldıça alasım gelio benimmm
ahanda aldıklarım lush ürünlerimi kullanim onlarıda eklicem rimel hediye pastelden 20 TL lik alışverişe veriolar sanırım kaydirigubbakcemile2
kıss taktın aldıklarıma depresyondayım benohaoldumsmile almam lasım yoksam depreşik olurum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (bahaneye bak kaydirigubbakcemile3)
canımcım Loccatine nin badem&elma kremine bayılıyorum yumuşacık yapio ama işte spf özürlü :kedi:
shea nem maskesi harika ötesi cildime sürdüm hemen emio ve yumuşacık oluo
ama peelingini tavsiye etmem dediğim gibi kaşındırdı cildimi acıttı biras
sonacıma şu sanada tavsiye ettiği zeytin ağacı özlü temizleyicisi güsel ama yoğun makkaj yapıyosan tek başına çıkarmaya yetmio
lush tan bikaç ürün kullandım harika şeler var bikaç güne yazcam hepiciniopuyorumnanaktan
bebişim sen istersinde ben resim komammmıkaydirigubbakcemile2
tatlım çok güzeller, güle güle kullan emi, güzelliğine güzellik katsın opuyorumnanaktan
biri bedava mı dedi :))))))) süper yaaa yanında bedavası varsa hayran oluom aldıça alasım gelio benimmm
hahahaha kızzz alıon da alıon yawww gurbaayı geçcen sen maaşı kediye yüklüon bak söyleyim kıskançüyesimiley heheheehkötükedihüso-tatlicadiarzu-
al canı al ama toplu resim istiom ben bütün malzemelerin olduğu eheh
elma badem kremi alıp gece kullanmayı düşünüom canım gündüz kremini ddf bveya cliniqe alcam göz kreminide loccitaneden alrım diom temizleme işi benefitle halloldu eh belki bi maske alırım belkiiii ona karar vermedim daha
magrentacım senin için toplu resim koyuyorum ojelerim ve lush ürünleri yok sadece
gördüğün gibi fazla makkaj malzemem yok bebişim
oyüzden daha alabilirim kaydirigubbakcemile3
Bebişim evdeki eski farlarımı kalemleri falan atıyorum tek tek alıp resmini koyduğum için sana çok gözüktü
ama gördüğün gibi okadar çok diil yaniii artık alabilirim dimi kaydirigubbakcemile3
al canım al serbest ama mavi far alma mavi 2 tane olmuş şöle yeşil renkerli bide mor renkleri al flormarda gri tonlarında far beğendim ama kalıcımı bilmiıom :)boshayallersmile