• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Lauren-Luke-applies-a-mat-001.jpg
Lauren-Luke-applies-lip-g-004.jpg

Mac's Pigment in Grape
Urban Decay Primer Potion
Lancôme's Le Crayon Khôl is nice and creamy
L'Oréal Glam Shine in Candy Blush

Lauren-Luke-applies-prime-001.jpg
Lauren-Luke-applies-lipst-004.jpg

L'Oréal's Metallic Eyeshadow Duo
Estée Lauder's Soft Shimmer Bronzer
Estée Lauder's Stay Ginger lipstick is ideal

zemuszemuszemuszemus

alıntıdır

cafelattem ellerine sağlık, ben bu kızı tanıyorum kaydirigubbakcemile3

ayy resimleri görünce nerden tanıdığımı çıkaramadım ilk, videolarda görmüştüm çok da
ilk anda jeton düşmeyince kkdan tanıdığım biri sandım :roflol:

ayy bravo dedim içimden :roflol:

Lauren-Luke-applies-a-mat-001.jpg
Lauren-Luke-applies-lip-g-004.jpg

Mac's Pigment in Grape
Urban Decay Primer Potion
Lancôme's Le Crayon Khôl is nice and creamy
L'Oréal Glam Shine in Candy Blush

Lauren-Luke-applies-prime-001.jpg
Lauren-Luke-applies-lipst-004.jpg

L'Oréal's Metallic Eyeshadow Duo
Estée Lauder's Soft Shimmer Bronzer
Estée Lauder's Stay Ginger lipstick is ideal

zemuszemuszemuszemus

alıntıdır

ellerine sağlık canım güzel makyajmış ilk resimdeki yaaa bir an önce kurs bulmam lazım böle görünce çok kıskanıom yaaa

cafelattem ellerine sağlık, ben bu kızı tanıyorum kaydirigubbakcemile3

ayy resimleri görünce nerden tanıdığımı çıkaramadım ilk, videolarda görmüştüm çok da
ilk anda jeton düşmeyince kkdan tanıdığım biri sandım :roflol:

ayy bravo dedim içimden :roflol:
oy oy bebişim sen buraya gelirmiydin kaydirigubbakcemile3
Hatunun adı Lauren Luke senin dediğin gibi makkaj videoları varzemuszemus

ellerine sağlık canım güzel makyajmış ilk resimdeki yaaa bir an önce kurs bulmam lazım böle görünce çok kıskanıom yaaa

bende istiyorum kursa gitmek ama vaktim yokki bilmiyorumkismile bide gideceğin yerde bak bakalım önce nası makkaj yapıo kıytırık bişi olmasın paran boşa gitmesin bebişim zemuszemus

oy oy bebişim sen buraya gelirmiydin kaydirigubbakcemile3
Hatunun adı Lauren Luke senin dediğin gibi makkaj videoları varzemuszemus

bende istiyorum kursa gitmek ama vaktim yokki bilmiyorumkismile bide gideceğin yerde bak bakalım önce nası makkaj yapıo kıytırık bişi olmasın paran boşa gitmesin bebişim zemuszemus
bakalım ben kurs istiyofrum ama ne zaman bulurum bana uyar mı bilmiom ona göre araştırcam tabe :))))
Slmm ben rimel sürmeyi pek beceremem bu yüzden de kullanmadım da artık kullaniim diorum:) önce qöz kalemi mi uyqulanır rimel mi?

ben önce kalem sürüyorum sonra rimel :)))

benefiti ilk kez duydum nerden alıyosnz arkadaşlar ve ürünleri nasıl bilgi verir misiz bu arada ben de gözümün üstüne eyelenir çekemiyorum ya nasıl yapcamm

aslımnurcum ben benefitin ürünlerini çok beğeniyorum,
fondötenini, boing isimli kapatıcısını, high beam ve moon beam isimli aydınlatıcısını, b-spot isimli parfümünü, sheloq isimli sabitleyicisini, onyx isimli sürme kalemini
kullanıyorum ve çok beğeniyorum

hepsini de strawberrynet sitesinden aldım zemuszemus

aslımnurcum ben benefitin ürünlerini çok beğeniyorum,
fondötenini, boing isimli kapatıcısını, high beam ve moon beam isimli aydınlatıcısını, b-spot isimli parfümünü, sheloq isimli sabitleyicisini, onyx isimli sürme kalemini
kullanıyorum ve çok beğeniyorum

hepsini de strawberrynet sitesinden aldım zemuszemus

ne güzel şeyler almışın sen öyle kapatıcısı nasıl bide parfümü merak ettim bak şimdi :)))))

benefiti ilk kez duydum nerden alıyosnz arkadaşlar ve ürünleri nasıl bilgi verir misiz bu arada ben de gözümün üstüne eyelenir çekemiyorum ya nasıl yapcamm

bende burdan duydum valla deneme ürünü aldım daha çok şeyler alıcak gibiyim :))))
gelelim eyeliner konusuna bende pek beceriksizim bu yüzden ince uçlu aplikatörümle siyah farım yardımcığıyla düz çizgi çekme çalışması yapıyorum kalemlede yapabilirsin öğrenince eyelinere geçersin canım yarımyarım çizgiler çekerek başla bi uçtan diğer uca bitirmeye çalışma daha zor olur kesik çizgiler halinde olucak yane bilmem anlatabildimmi :)

gurbaaa prenses bana çok tuzlu olmayan makyaj ürünleri tavsiye edebilir misin bide temizlemeyle ilgili bilgi versen bebeğim küçük geçmiş çok okuyamıyorum şimdilik dove la yüzümü yıkıyorum okadar kendime gelmem lazım hemen lütfen yardımmm

gurbaaa prenses bana çok tuzlu olmayan makyaj ürünleri tavsiye edebilir misin bide temizlemeyle ilgili bilgi versen bebeğim küçük geçmiş çok okuyamıyorum şimdilik dove la yüzümü yıkıyorum okadar kendime gelmem lazım hemen lütfen yardımmm

canımcım maalesef gurbaa yok
ama cilt tipini ve ayıracağın bütçe miktarını yazarsan bikaç öneride bulunabiliris topic halkı olaraktan zemuszemus

ben de yüzümü temizlemek için sabun kullanıyorum ama dove değil sebamed
sebamed doktorların da tavsiye ettiği bir sabun ve benim cildime dokunmayan ve kurutmayan nadir ürünlerden biri.

ama temizleyici olarak jel kullanmak istersen bioderma öneririm.

cildin hassassa temizleyiciden tonikten vsden daha önemlisi güneş koruyucu bence
şimdi hamilelikten kalma da lekelerin varsa onlar güneş lekeleriyle birleşmesin, mutlaka güneş koruyucu kullan derim.
nemlendirici + güneş koruyucu da olabilir.

strawberrynet sitesindeki ürünlere bakabilirsin, iyi markalar uygun fiyatlarda.

onun dışında benim sevdiğim markalar benefit, flormar, rosense, clinique, mac, stila, smashbox, estee lauder, dior vs.

bebişini öp bizim için

opuyorumnanaktan

canım akne tedavisi görüyorsan en uygunu doktoruna sormak aslında
ama benim bildiğim ddf'in ürünleri çok iyi, yağsız olanları da var, ben de şu anda onu kullanıyorum, tavsiye ederim...

Back