Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

canımın içi ben çok fazla marka kullandım cilt bakımı olarak
shisedo güzel ama ben bi kere falan aldım çünkü 3 4 sene önce almıştım ozamanlar biraz tuzlu geliyodu fiyatı bidahada almadım
este de güzel.. hala temizleme sütü ve kremim duruyo accık kaldı
loncome bana biraz katı gibi gelio sanki cildim emmedi özellikle spf faktörlü serisini hiiiiiç beenmedim clarinsin de nem maskesi ve kremi süper ama Loccatine ye aşığımmm opuyorumnanaktan

çünkü sitesini çok araştırdım tamamen bitkiselmiş.. benimde cildim karma akşam krem sürüp yatıyorum sabah yanak bölgem pul pul oluyo ama Loccatinede öle bişi olmuyo sabahta yumuşacık oyüzden ben Loccatine derim seninde teninde kılcal damarlar bellimi canım ve hassas mı cildin
eğer öleyse elma badem serisini öneririm ordaki uzman bana öle dedi
mağazada kremi 109 TL çilekte 60 küsürlü bişi (kremim bitince çilekten alıcam arada 40 TL gibi bi fark var) ve şuan Loccatinede %40 indirim var mağazalarında..

olumunekankayizsmile kafan çok karıştıysa şöle yap bebişim istersen.. tekin acar yada sevil gibi biyere git estee ve shisedoya bak dene sonra Loccatineye git ordada dene hangisini beenirsen al kaydirigubbakcemile3

Sağol canım açıkladığın için loccianteyi araştırıyorum bende yorumlara göre gidiodum ama sen bişileri daha alınca dedim bide sana sorayım gurbaa göz kremini öneriodu çok güzel die ordan biliom bu markayı işte
benimde cildim snein gibi canım yanaklar kuruyo t bölgesi yağlanıo yanaklarda kılcal damar var evet kıpkırmızı oluom sıcakta soukta
ben bi sevile falan bakayım ozaman ona göre alayım canım artık güzel bir bakım yapmak istiom cildime makyajdan daha önemli kötü bir cilde nasıl makyak yapcaz deme ama :))
birde bepantenol mu ne varmış f serisimi ne onu kim bilio?

kızlar locciantenin sitesinden araştırıyordum buraya azmak istedim :)
Badem & Elma

Yağ, süt ve badem proteinlerini birleştiren etkili ve leziz formüller ve eksiksiz bir vücut bakım serisiyle badem iki yıldır cilde sıkılaştırıcı, besleyici ve yumuşatıcı özelliklerini sunmaktadır.

Bugün, L'OCCITANE kozmetikte ilk kez badem ile Yüksek Provence'ın elma özütünü ve organik elma suyu sirkesini biraraya getirmektedir. Sağlık ve refahın sembolü olan elma besleyici özelliklerinden dolayı uzun zamandır tanınmaktaydı. Şimdi ise cilde gözenek sıkılaştırıcı, cildi pürüzsüzleştirici ve koruyucu özelliklerinden oluşan kozmetik meziyetlerini sunmaktadır.

25 ile 35 yaş arasındaki bayanlara göre tasarlanmış Badem - Elma serisi cildi güzelleştiren ve yaşlanmanın ilk belirtilerine karşı cildin kendini etkili bir şekilde korumasına yardımcı olan 4 yüz bakım ürünü içerir.

Badem Gündüz Kremi (Almond Apple Velvet Concentrate) Cildin güzelliğini korur
Badem-Elma Temizleyici Yağ (Almond Apple Cleansing Oil) Makyajı nazikçe temizler
Tonlandırıcı Elma Suyu (Toning Cider) Tazelik verir ve gözenekleri küçültür
Tatlı Kabuk (Sweet Peel) Ölü hücreleri temizler ve cilt dokusunu durulaştırır

magrenta arastirip buraya da yazmissin saol, cafelatte ve magrenta bu L'OCCITANE urunlerini nerelerden aliyorsunuz peki siz?
netten mi? yoksa deneyip alabilecegimiz bi yer var mi?
ben de denemek istedim de merak ettim.

kuşum bu nerde yazıyo bak bu yazıyı görmemiştim çok meraklıyımdır aldığım ürün hakkında yazılanlara okumaya.. benimde soğuktan sıcaktan utanmaktan veee sinirlenmekten kıpkırmızı olan bi yüzüm var mafoldumben Loccatine nin shea serisinde kızarıklık yatıştırıcı bi ürünü var şuan indirimde sanırım onu kullanıyorum ben beğendim opuyorumnanaktan

gez dolaş hayatım içine hangisi siner hangisi cezbederse onu al

magrenta arastirip buraya da yazmissin saol, cafelatte ve magrenta bu L'OCCITANE urunlerini nerelerden aliyorsunuz peki siz?
Tatlıcım ben capacity deki mağazasına gittim ilk gidişimde tesadüfen güzellik uzmanları ordaymış cildime uygun şeyler önerdi ordan aldım

ama sonra çilek sitesine baktım kremleri falan dahada indirimli bidaha kremi çilekten alcam mesela nie 40 TL fazla verimmki :dilcikar:

Sevil ve tekin acarda varmış canım cafelattenin dediğine göre bende nette lociante yazdım sitesi çıktı ordan da alabilosun ama birde3 starwbery var orda fiyatlar daha ucuz bakmanı öneririm baya güzel bişeye benzio okuduğum kadarayıla birazda yorum arıcam denemek istiyorum ama sevmiyorumda öle almaan çıkmayı neyse artık nor alıcam denemek istediğim ürünleri hepsini araştırım gitmişken heheh ::)))

hmm anladim kizlar saolun, demek sevil ve tekin acarda deneyip strawberry den almak lazim, ben de strawberry icin sevg. gunu indirimlerini bekliyorum, ilk siparisim olucak bakalim denicem:)

hmm anladim kizlar saolun, demek sevil ve tekin acarda deneyip strawberry den almak lazim, ben de strawberry icin sevg. gunu indirimlerini bekliyorum, ilk siparisim olucak bakalim denicem:)

tatlımmm aynen öle ama önce çileğe bak ürünün hangi renkleri var bide fiyatlarına bak bazen çünkü 2 3TL oynuyo arada sonra sevilin ve tekin acarın sitesine bak orda hangi markalar var görürsün git rengini felan beğen ona göre hangisi uyarsa ordan al fısttıım ben akıllandım öle yapcam sositososito

tatlım sevilde t. acarda Loccatine yok bitanem shisedo için dedim sevile bak die yoksa Loccatinenin ayrı mağazaları var mesela ben capacity de aldım sana uzaksa sitesinde olan yerleri yazıyo bal bademim :asigim:

tatlım sevilde t. acarda Loccatine yok bitanem shisedo için dedim sevile bak die yoksa Loccatinenin ayrı mağazaları var mesela ben capacity de aldım sana uzaksa sitesinde olan yerleri yazıyo bal bademim :asigim:

ayy canım çok sağol yaaa ben izmirdeyim sitesinden bakarım artık nerde var yok die :) saol canım
izmirde de varmış canım artık gidip bakmak lazım :)

Son düzenleme:

bende yılbaşı indirimini kaçırdım ama sevgililer gününde güzel şeyler yakalrım inşallah :)

cafelatte saol canım limkler için.

kızlar bu Loccatine 25-30 diyor 25 yaş altı için olanı yokmudur acaba o badem serisinden başka banada bi tane bulun yaf bi karar veremedim diordan vazgeçtim ya DDF ya Loccatine, La roche içinde iyi diyolar 3ünden birini önerin banada çağresizliğim sona ersin

canım eğer Loccatineye karar verdiysen sana yakın bi şubesine git bi bakalım sana hangi seriyi önercekler fiyatı uygunsa o seriden bişiler alırsın sonrada çilekten takip et fiyatları düşünce alırsın zemuszemus
şimdi burdan sana şu seri olur diyemem mesela bende pirinç özlü serisimi ne vardı ondandamı alsam diye düşünüyodum ordaki kız bu size olmaz dedi :1closedeyes:

daha Loccatine de karar kılmadım sorunum orda neyse 15 gün sonra istanbula geliyorum ordan istinyedeki yada capacity dkeine bakarım ama öyle sorup sorup cıkamıyorm geri

daha Loccatine de karar kılmadım sorunum orda neyse 15 gün sonra istanbula geliyorum ordan istinyedeki yada capacity dkeine bakarım ama öyle sorup sorup cıkamıyorm geri

doğru haklısın bende sorup çıkamıyorum oyüzden 40 TL fazladan ödeyip çıkıyorum kaydirigubbakcemile3

ozaman şöle bişi yapabilirsin sevilin sitesinde birçok marka var hem fiyatlarına bakarsın hemde bak bakalım ilgini çeken bi ürün varmı bide Loccatineye gir bak hangisi kafana ve kesene gamyoncuiremsu uygunsa istanbula gelince ona bakarsın tatlımhihoyyyt

ellerine sağlık canım boş bi zamanda izleyimde yeni şeyler öğreneyim :))))
canım diğer kremlerine bakıyorum ama onlarda yaş yok malesef en iyisi gidip yerinde incelemek ama alamadan çıkmak :))) kazıklanmayalım
bencede bende böyle yapiym diorum bakalım :)

bende canım karar vermiş değilim ama bitkisel oluşu bu tarafa doğru kaymama neden oldu açıkçası henüz kullanıcı yorumu bulamadım en iyisi kendimiz deneyip karar vermek hem gitmişken annem içinde bakıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…