- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #9.201
işte kızlar bunlar bana önerdikleri kremler
fiyatlarıda L:loccitane :) S: strawberry :) karşılaştırmayı yaptım iyiki almamışım yavaş yavaş burdan alıcam
annem için ise immortelle serisini önerdi yeni kremi çıkmış gece gündüz kullanabilior divine die onu önerdi 220 falandı yaş ilerlediği için serum takviyeside şart dedi işte böyle hassas cilt için shea nın saf serisi varmış tam organikmiş dermokozmetik falan filan dedi erkek arkadaşımda egzama gibi dökülme oluo çok hassas beyaz pul pul oluo alnı falan onun için balmını önerdi 79 falandı vazelin gibi yapısı vardı akşamları kullanın dedi :)
L.:44 S:38,5
L:80 S:53
L:159 S:104,5
L:44 S:43
L:75 S:59
L:109 S:64
L:79 S:57,5
ayyy tatlım hemen hemen aynı şeyleri vermiş banada alkisalkisalkis bende zeytin ağacı özü tem. elma badem kremi elma badem peelingi kullanıyorum ve shea nem maskesi var bendede beebemolumunekankayizsmile göz altı kremi almadım ama badem elma alayım bende madem o yoğun değil.. en güzeli çileği takip et fıstııım ve bugün sona erecek %40 indirimede bak Loccatinede bakalım bunlardan varmı amaa sitesinden sakın alışveriş yapma kuzum ben geçen hafta mağazadan aldım sitedende fiyatlara baktım yaklaşık 5 TL mağaza daha ucuz haberin olsun canımcım
Son düzenleme: