- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.181
magrenta canım iletişim halinde olalıım olur mu magazalara gittigimizdede :) kordineli çalışalım hehe :)
canlar sephoralarda indirim varmış gidip göreniniz var mı tüm ürünlerde mi yoksa sadece sephoranın kendi ürünlerinde mi indirim acaba
ya ben sephora için capacity e gittim ama bitürlü göremedimalsanaalsanasmile en sonunda Mac i gördüm oraya girdim kaçıncı katındaki
kuzum sephora ikinci katta capacityde
bayanssulusmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 olur canım neden olmasın
sen kaç yaşındasın canım bu arada ben senden önce gidersem sormuş olurum loccitaneye :) hangi ürünü kullanmalı die :)
meraba gurba ablacm
bana da yüzümü nası daha kibar,gözlerimi de daha büyük gösterceğimi söyleyebilir misin?
kare bi yüzüm var,küçük gözlerim,büyük burnum...mafoldumben
baaktımm..
süpeersin cafelatte yerimseniben
bayaa isime yarıycak sanırımm..
bu arada gurbaa prenses neden yok arkadaslar?
cafelatte gittin mi capacity e canım :)
ben gittim sephoraya baktım sadece sephoranın bazı ürünlerinde indirimler vardı fondötenleri 10 lira, göz kalemleri 3 lira falandı. ama doğru düzgün bişey kalmamıştı almadım ben de.
bi de sephora da bazı cilt bakımı ürünlerinde %15 indirim vardı estee de lancome da falan. sanırım bi de parfümlerde vardı çok dikkat edemedim kalabalıktı bayağı.
korres diye bi marka var loccatine nin yanında doğal içerikliymiş ürünleri mağazayı bu kadar zamandır daha yeni farkettim :)
ama daha önce hiçbir ürününü kullanmadığım için sadece bir göz kalemi alıp çıktım denemek amaçlı orada da %30 indirim vardı
kalemin sürümü yumuşak henüz gözümde denemedim %100 doğal içerikliymiş fiyatları da uygun o mağazanın.
asıl soracağım capacitydeki eczaneden la roche posay 50 sbf li yağlı ciltler için güneş koruyucusu aldım eczacı alerji yapmaz sivilceye neden olmaz dedi kullananlar varsa yorumlarsa sevinirim gerçi iş işten geçti aldım ama hep böyle yapıyorum aldıktan sonra sormak aklıma geliyo ya :S
tatlım daha gidemedim çünkü 1 hafta önce falan gittim hem loccatine hem MAC hemde body shop tan alışveriş yapınca kredi kartı limitim şişti mafoldumben
ama en kısa sürede bi gezicem sephorayı tatlım LOccatine nin ordaki korres mağazası hiç dikkatimi çekmedi gittiğimde muhakkak bakıcam kalemin resmini koyman mümkünmü ve kulanırsan muhakkak yaz tatlım sen beğenirsen bende bakıyım bide kaç TL canım ben body shoptan bi kalem aldım 15 TL idi güzel ama o fiyata pek değmez seninki güzelse ondan alıyım
Satrapi, cafelatte gule gule kullanin aldiklarinizi tatlilar :)
eger goz kalemi ariyosaniz ben kesinlikle MAC kalemini tavsiye ederim, dokusu, kaliciligi harika, ustelik akma kenarlarda toplanma da yapmiyor, bi deneyin...
selam canım ya kusura bakma yazını görmemişimkuşum bu nerde yazıyo bak bu yazıyı görmemiştim çok meraklıyımdır aldığım ürün hakkında yazılanlara okumaya.. benimde soğuktan sıcaktan utanmaktan veee sinirlenmekten kıpkırmızı olan bi yüzüm var mafoldumben Loccatine nin shea serisinde kızarıklık yatıştırıcı bi ürünü var şuan indirimde sanırım onu kullanıyorum ben beğendim opuyorumnanaktan
gez dolaş hayatım içine hangisi siner hangisi cezbederse onu al
Tatlıcım ben capacity deki mağazasına gittim ilk gidişimde tesadüfen güzellik uzmanları ordaymış cildime uygun şeyler önerdi ordan aldım
ama sonra çilek sitesine baktım kremleri falan dahada indirimli bidaha kremi çilekten alcam mesela nie 40 TL fazla verimmki :dilcikar:
bugün gittim canım sordum ama yaş sınırı yok malesef dedi cildine göre ürün önerilir dedi ben mesela gece krei olarak immortelleyi kullanıcam ama o ileri yaş için dedim hayır dedi 2ye ayrılıomuş ileri derecesini vermiyorum dedi en iyisi sen gidince cildine uygun olanını al canım hata alma çilekten al am şöle sölim göz kremi badem elmanın ki olur çünkü diğerleri çok yoğum dedi oda göz etrafında yağ bezeciği oluşturur dedi ki bende bi tane var ve kremim yoğun bi yapıya sahip :) senin cildinde nerdeyse benim gibi tamamlayıcı ürün karışımı yapar sanırım sende de azcık daha sabret bence :)21 bitiyor canım 1 ay sonra 22 den gün alıcam cildimde t bölgem yağlı agız cevrem falan kuru yıkayınca kabuk kabuk beyaz oluyor. sivilce lekelerim varcok iyi olur ben 3 şubatta gelicem istanbula çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?