Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
magrenta canım iletişim halinde olalıım olur mu magazalara gittigimizdede :) kordineli çalışalım hehe :)

bayanssulusmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 olur canım neden olmasın
sen kaç yaşındasın canım bu arada ben senden önce gidersem sormuş olurum loccitaneye :) hangi ürünü kullanmalı die :)

canlar sephoralarda indirim varmış gidip göreniniz var mı tüm ürünlerde mi yoksa sadece sephoranın kendi ürünlerinde mi indirim acaba

******Makyaj Uygulamaları******

1
Bu hatun işi biliyor aşama aşama anlatıyor( dediklerinden bişey anlamasamda hemen hemen her videosunu izledim )kaydirigubbakcemile3

2

3

4 Bu hatununda Smokey Eye makyajını beğendim :asigim:

Son düzenleme:
bayanssulusmilekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3 olur canım neden olmasın
sen kaç yaşındasın canım bu arada ben senden önce gidersem sormuş olurum loccitaneye :) hangi ürünü kullanmalı die :)

21 bitiyor canım 1 ay sonra 22 den gün alıcam cildimde t bölgem yağlı agız cevrem falan kuru yıkayınca kabuk kabuk beyaz oluyor. sivilce lekelerim var cok iyi olur ben 3 şubatta gelicem istanbula çünkü

meraba gurba ablacm
bana da yüzümü nası daha kibar,gözlerimi de daha büyük gösterceğimi söyleyebilir misin?

kare bi yüzüm var,küçük gözlerim,büyük burnum...mafoldumben

meraba gurba ablacm
bana da yüzümü nası daha kibar,gözlerimi de daha büyük gösterceğimi söyleyebilir misin?

kare bi yüzüm var,küçük gözlerim,büyük burnum...mafoldumben

maalesef tatlım gurbaacık yok mafoldumben
nacizane tavsiyem gözlerini büyük göstermek istiyorsan içine beyaz kalem çek tatlım yüzün içinde birkaç sayfa geride fondoten ve aydınlatmanın nasıl kullanılacağına dair şekiller var bi bak istersen
:kedi:

cafelatte gittin mi capacity e canım :)

ben gittim sephoraya baktım sadece sephoranın bazı ürünlerinde indirimler vardı fondötenleri 10 lira, göz kalemleri 3 lira falandı. ama doğru düzgün bişey kalmamıştı almadım ben de.

bi de sephora da bazı cilt bakımı ürünlerinde %15 indirim vardı estee de lancome da falan. sanırım bi de parfümlerde vardı çok dikkat edemedim kalabalıktı bayağı.

korres diye bi marka var loccatine nin yanında doğal içerikliymiş ürünleri mağazayı bu kadar zamandır daha yeni farkettim :)

ama daha önce hiçbir ürününü kullanmadığım için sadece bir göz kalemi alıp çıktım denemek amaçlı orada da %30 indirim vardı

kalemin sürümü yumuşak henüz gözümde denemedim %100 doğal içerikliymiş fiyatları da uygun o mağazanın.

asıl soracağım capacitydeki eczaneden la roche posay 50 sbf li yağlı ciltler için güneş koruyucusu aldım eczacı alerji yapmaz sivilceye neden olmaz dedi kullananlar varsa yorumlarsa sevinirim gerçi iş işten geçti aldım ama hep böyle yapıyorum aldıktan sonra sormak aklıma geliyo ya :S

tatlım daha gidemedim çünkü 1 hafta önce falan gittim hem loccatine hem MAC hemde body shop tan alışveriş yapınca kredi kartı limitim şişti mafoldumben

ama en kısa sürede bi gezicem sephorayı tatlım LOccatine nin ordaki korres mağazası hiç dikkatimi çekmedi gittiğimde muhakkak bakıcam kalemin resmini koyman mümkünmü ve kulanırsan muhakkak yaz tatlım sen beğenirsen bende bakıyım bide kaç TL canım ben body shoptan bi kalem aldım 15 TL idi güzel ama o fiyata pek değmez seninki güzelse ondan alıyım

Satrapi, cafelatte gule gule kullanin aldiklarinizi tatlilar :)

eger goz kalemi ariyosaniz ben kesinlikle MAC kalemini tavsiye ederim, dokusu, kaliciligi harika, ustelik akma kenarlarda toplanma da yapmiyor, bi deneyin...

canım ben de sephorada indirim nelerde var diye merak ettim aslında nemlendirici alacaktım shiseido ya da lancome ama indirim çok azdı :S bi de ne biliim ilgilenen eden olmayınca sinir oldum çıktım aslında kalabalıktı sephora anlıyorum elemanları da :S

canım korres loccatine nin hemen bitişiği fiyatlar body shopla hemen hemen aynı canım

kuzum göz kalemi normalde 21 liraymış indirimle 15 liraya aldım resmini eklicem birazdan en son aldıklarınıza az önce başka bi forumda okudum avrupada falan bestsellermiş bu kalem ben bilemiyorum tabii akma durumunu şu an için ama sürümü dediğim gibi kolay

Satrapi, cafelatte gule gule kullanin aldiklarinizi tatlilar :)

eger goz kalemi ariyosaniz ben kesinlikle MAC kalemini tavsiye ederim, dokusu, kaliciligi harika, ustelik akma kenarlarda toplanma da yapmiyor, bi deneyin...

teşekkürler tatlım

canım mac in göz kalemlerini hiç denemedim normalde aslında carmina mystical kullanıyorum akma yapmıyo sürümü yumuşacık ve simsiyah renk veriyo tabii siyah kalemi :) ama mac in krem eyelinerını kullanıyorum acayip memnunum çok güzel

selam canım ya kusura bakma yazını görmemişim
googlea loccitane yazınca sayfası çıkıo türkçe hemde ürün siparişi verebilion ordan buldum :) bugün mağazasınada gittim istanbuldan cilt bakım uzamanı gelmiş buz gibi bir hava vardı yanak hassaslığı kabak gibi ortadayken aldım bilgileri yüzüme ne kullanabilirim die reçetede yazdırdım daha kremim var sonra gelip alıcam dedim :) iyikide öyle yapmışım o ne fark yawwwww elma badem serisini önerdi seriyi yazıcam yaş sınırı yok aslında dedi cilde göre uygun ürünü veriyoruz dedi sadece bu seriyi kullanın diyemem dedi :) resimleri eklicem müsait olunca :)
21 bitiyor canım 1 ay sonra 22 den gün alıcam cildimde t bölgem yağlı agız cevrem falan kuru yıkayınca kabuk kabuk beyaz oluyor. sivilce lekelerim var cok iyi olur ben 3 şubatta gelicem istanbula çünkü
bugün gittim canım sordum ama yaş sınırı yok malesef dedi cildine göre ürün önerilir dedi ben mesela gece krei olarak immortelleyi kullanıcam ama o ileri yaş için dedim hayır dedi 2ye ayrılıomuş ileri derecesini vermiyorum dedi en iyisi sen gidince cildine uygun olanını al canım hata alma çilekten al am şöle sölim göz kremi badem elmanın ki olur çünkü diğerleri çok yoğum dedi oda göz etrafında yağ bezeciği oluşturur dedi ki bende bi tane var ve kremim yoğun bi yapıya sahip :) senin cildinde nerdeyse benim gibi tamamlayıcı ürün karışımı yapar sanırım sende de azcık daha sabret bence :)

işte kızlar bunlar bana önerdikleri kremler
fiyatlarıda L:loccitane :) S: strawberry :) karşılaştırmayı yaptım iyiki almamışım yavaş yavaş burdan alıcam
annem için ise immortelle serisini önerdi yeni kremi çıkmış gece gündüz kullanabilior divine die onu önerdi 220 falandı yaş ilerlediği için serum takviyeside şart dedi işte böyle hassas cilt için shea nın saf serisi varmış tam organikmiş dermokozmetik falan filan dedi erkek arkadaşımda egzama gibi dökülme oluo çok hassas beyaz pul pul oluo alnı falan onun için balmını önerdi 79 falandı vazelin gibi yapısı vardı akşamları kullanın dedi :)

L.:44 S:38,5
L:80 S:53
L:159 S:104,5
L:44 S:43
L:75 S:59
L:109 S:64
L:79 S:57,5

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…