- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #9.141
ayrıcaaaaa
fondiş: estee lauder - double wear, mac - studio fix - helena rubinstein color clone (yapisi çok hafif), biotherm
kapatici ise; mac - studio finish, versace concealer + highlighter
maskara:
1. diorshow - blackout
2. lancome hypnose
3. max f. calorie 2000
(yanlışım varsa düzeltin) kaydirigubbakcemile5
ahhahaha aynen yaaaaaaa body shıpta kendimi kaybettim kaydirigubbakcemile3
canım studio fix fondoten mi yoksa pudra mı
Studio Fix fondöten ve pudranın birarada olduğu özel bir üründür. Kuru kullanılır cildinizde mat ve kadifemsi bir görünüm yaratır. Silika sayesinde cildinizdeki fazla yağı emerek mat görünüm sağlar. (alıntı) senin için araştırdım fıstıkım fondoten ve pudra bir arada olduğu bi ürünmüş:1rolleyes:
canım bneim cok sagol bu aralar mac pudra &fondoten diyim artık :) almayı düşünüyorum da. acaba iyimidir canım arastırırken yorumları falan okudun mu :)
hayırlısı olsun canım farın ne diyeyim önemli olan iyi olması :) bu arada maşallahın var bene nerdeyse hepsini okudum topiğin ama resimleri not almamıştım tebrik ederim :)tatlım evet bi fara göre pahalı ama inan bana sürdüğüm an ben daha önce hiç far kullanmamışım dedim yani onlar farsa bune opuyorumnanaktan ben çok bayıldım mesela flormarın 4 lü farı daha ucuz ama Mac kadar renk vermiyor (Mac le zaten kıyaslanmaz ama hani biri ucuz 4lü alıyosun diğeri daha pahalı ve bitane ama 5 çeker) kaydirigubbakcemile3
sen yorulma tatlım gurbaa gitti zaten sana ii bakalım olumunekankayizsmile bana söle ben resim olayını hallederim kaydirigubbakcemile3 gurbanın nerdeyse sölediği herşeyi kaydettim resimler dahil :kedi:
**yüzün aydınlatılması gereken alanlar**
**kendi ten rengi ürünümüzden 1-2 ton koyu uygulanması gereken alanlar** :lepi:
oooo süpersin canımsarı alanlar concelar
beyaz alanlar aydınlatıcı
kahverengi alanlar fondoten
ayrıcaaaaa
fondiş: estee lauder - double wear, mac - studio fix - helena rubinstein color clone (yapisi çok hafif), biotherm
kapatici ise; mac - studio finish, versace concealer + highlighter
maskara:
1. diorshow - blackout
2. lancome hypnose
3. max f. calorie 2000
(yanlışım varsa düzeltin) kaydirigubbakcemile5
bende uygulamaya geçicem inşallah resimleride kaydetmek lazım yawwtatlım ben sanırım bu konuda en cahil kişiydim kaydirigubbakcemile2
vee azmettim bütün topiki okudum :sm_cool:
şimdi ise yavaş yavaş evde kendim uygulayıp öğreniyorum :lepi:
hayırlısı olsun canım farın ne diyeyim önemli olan iyi olması :) bu arada maşallahın var bene nerdeyse hepsini okudum topiğin ama resimleri not almamıştım tebrik ederim :)
oooo süpersin canım
renkli nemlendiricide estenin day wearına güzel dioalrdı
birde cliniqe sanırım güzel demişlerdi :)
bunlarda benden :)
1. diorshow - blackout
2. lancome hypnose
3. max f. calorie 2000
4. Flormar X5
eğer uygun arıyorsan flormarı al diolardı şuan stawdan bakıom fiyatlara indirime girince atlıcam :)))
rimeli kirpik diplerinden başlayarak zigzag hareketlerle sür düz değil yani
bi de şakaklara doğru olsun zigzaglar alıntı :)
bende uygulamaya geçicem inşallah resimleride kaydetmek lazım yaww
bende nemlendirici almak istiyorum cliniqe gündüz gece birde göz kremi ama kararsız kaldım 25 yaş için en uygun ne almak gerekir ki offfmax factor ürünleri gerçekten harika zaman zaman kullanıyorum clınıoue nın temizleme jelini kullanıyorum süper studio fix i deniycem araştıran arka çok tşk ederim öpüldün
bende çilek müdavimi oldum yaa :1shok: nete girer girmez çilekteyim ama macın sadece 3 kalemi var sinir oldum mail attım ürün çeşitliliği için boshayallersmile
başka netten alışveriş yaptığınız site varmı kıslarr bitek çileği ve gg biliyorum ama gg da çok fake var diolar
eline sağlık magrentacım, hepsi harika opuyorumnanaktan
magrentacım ellerine sağlık evet arada resim ekleyelim topicimiz şenlensin bu arada ilk resme bayıldım hemen copy ledim olumunekankayizsmile
bişey değil kızlar içimiz açılsın die yeni resimlerini ekledim daha çok varda onlar fazla fantastik die eklemedim bunlar süper valla :)
bi vakit bulsamda denesem
valla canım yapılışları yoktu malesef sadece yapılmış hali var ama şöle biraz bakiym çözebilcekmiyim :)2. resimdeki göz makyajı tam istediğim gibi nasıl yapabilirim acaba
çeneecim bende bunu beğendim DDF
Ultra-Hafif Yağsız Nemlendirici Damla SPF15 50ml/1.7oz ama damla dediği nasıl oluyor. Keşke indirime girse ya
vaaaaaaoooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwww harika bu makkajlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?