• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Çenecim..bu güneş lekeleri malezmalar ,genelde 30 yaşından sonra çıkıyormuş..
Esmer tenlerde daha çoğunlukla çıkıyormuş..
32 yaşıma kadar leke falan yoktu..birkaç sivilce lekesi vardı..Hatta Kışın başladı lekelerim Şubat ayında..
Şimdi leke tedavisi uyguluyorum..Epey azaldı..o yüzden bende güneş koruyucu kullanıyorum..kışın bile..
Son günlerde ihmal ettim evet..
Bu dermalogica dan numune geldi bana 20 spf li o da çok hafif..Daha sonra senin aldığın ddf yi de öğrendim..Kış için bunlara bakacağım..
Şu anda garnier koruyucum ama yağlı malaesef..Fakat yazın terletmiyor..
Daha önceki yıllarda Sebamed kullanmıştım..O da çok terletiyor ve beyaz katman gibi kalıyor..
Sürmeden önce, inanırmısınız saç kurutucuyla yumuşatıyordum
Lucifern sen La Roche den memnun değildin..Benimkisi renkli demiştin o ürün tüp şeklinde bir ambalajda..La roche nin diğer yüz koruyucusu dikdörtgen ambalajda..Seninkisi hangi tip ambalajda olan..Diğer dediğim renklendirici şeklinde değil..
http://http://img218.imageshack.us/i/b31o.jpg/] [/URL]
Bu bahsettiğim koruyucu..seninki bu mu?

Çenecim..bu güneş lekeleri malezmalar ,genelde 30 yaşından sonra çıkıyormuş..
Esmer tenlerde daha çoğunlukla çıkıyormuş..
32 yaşıma kadar leke falan yoktu..birkaç sivilce lekesi vardı..Hatta Kışın başladı lekelerim Şubat ayında..
Şimdi leke tedavisi uyguluyorum..Epey azaldı..o yüzden bende güneş koruyucu kullanıyorum..kışın bile..
Son günlerde ihmal ettim evet..
Bu dermalogica dan numune geldi bana 20 spf li o da çok hafif..Daha sonra senin aldığın ddf yi de öğrendim..Kış için bunlara bakacağım..
Şu anda garnier koruyucum ama yağlı malaesef..Fakat yazın terletmiyor..
Daha önceki yıllarda Sebamed kullanmıştım..O da çok terletiyor ve beyaz katman gibi kalıyor..
Sürmeden önce, inanırmısınız saç kurutucuyla yumuşatıyordum
Lucifern sen La Roche den memnun değildin..Benimkisi renkli demiştin o ürün tüp şeklinde bir ambalajda..La roche nin diğer yüz koruyucusu dikdörtgen ambalajda..Seninkisi hangi tip ambalajda olan..Diğer dediğim renklendirici şeklinde değil..
http://http://img218.imageshack.us/i/b31o.jpg/] [/URL]
Bu bahsettiğim koruyucu..seninki bu mu?

canım garnierden memnun değildim la roche kullanmadım hiç. garnierin yüz için olan +50 factorlusu var yüzümü mahvetti

ya ordayken kız bana 27 mi ne öle bişi dedi geldim fişe baktım biri 39 biri 34 bilmiyorumkismile
orda kızlara deli oldum oyüzden hemen alıp çıkmıştım bakmadım fişe alsanaalsanasmile
yaa off ben mac far istiyorum çilekte sadece dudak kalemi var bilmiyorumkismile
capacity mac e tekrar gitmek istemiyorum müşteri memnuniyeti 0000000000000:umursamaz:
offff yaaa uyuz oluyom öyle oldumu bide ilgisiz satıcılara uyuz olurum neyse canım napcan artık bidahakine daha dikkatli olursun
bu arada far için pahalı değilmi canım? bitane bir de sadece bilmiyorumkismilebayanssulusmileboshayallersmile
canım ben memnunum her zaman kullanmıyorum ama cok kalıcı ve cok yogun oldugu için baya bi gider bu ürün bana diyebilirim. bende 39 a almıştım şimdi mac in pudrasına bakıcam bide

ben hergün kullanıyorum canım yaww ama baya bi gider gibime geliyor bakalım :) bu bitince mac deneyim bir de izmirde nerden bulabiliirm bilmiomda bitince araştırırım :)

nehiyycim traşlamak derken jilet falan yok kaydirigubbakcemile3
yüzün belli yerlerini allıkla gölgelendirmek, bu topikte onun bir resmi vardı ama nerdeydi şu anda bulmam imkansız fisfisfis
istersen gurbişin mesajlarından bulabilirsin...

2006cım ya ne 30 yaşın üstündeyim ne esmer tenliyim, neden ben mafoldumben
dediğin gibi sebamedinki kalıp resmen...

offff yaaa uyuz oluyom öyle oldumu bide ilgisiz satıcılara uyuz olurum neyse canım napcan artık bidahakine daha dikkatli olursun
bu arada far için pahalı değilmi canım? bitane bir de sadece bilmiyorumkismilebayanssulusmileboshayallersmile

ben hergün kullanıyorum canım yaww ama baya bi gider gibime geliyor bakalım :) bu bitince mac deneyim bir de izmirde nerden bulabiliirm bilmiomda bitince araştırırım :)
tatlım evet bi fara göre pahalı ama inan bana sürdüğüm an ben daha önce hiç far kullanmamışım dedim yani onlar farsa bune opuyorumnanaktan ben çok bayıldım mesela flormarın 4 lü farı daha ucuz ama Mac kadar renk vermiyor (Mac le zaten kıyaslanmaz ama hani biri ucuz 4lü alıyosun diğeri daha pahalı ve bitane ama 5 çeker) kaydirigubbakcemile3

nehiyycim traşlamak derken jilet falan yok kaydirigubbakcemile3
yüzün belli yerlerini allıkla gölgelendirmek, bu topikte onun bir resmi vardı ama nerdeydi şu anda bulmam imkansız fisfisfis
istersen gurbişin mesajlarından bulabilirsin...

2006cım ya ne 30 yaşın üstündeyim ne esmer tenliyim, neden ben mafoldumben
dediğin gibi sebamedinki kalıp resmen...

sen yorulma tatlım gurbaa gitti zaten sana ii bakalım olumunekankayizsmile bana söle ben resim olayını hallederim kaydirigubbakcemile3 gurbanın nerdeyse sölediği herşeyi kaydettim resimler dahil :kedi:

aydnlatlmasgerekenalanl.jpg
**yüzün aydınlatılması gereken alanlar**

kenditenrengirnmzden12t.gif

**kendi ten rengi ürünümüzden 1-2 ton koyu uygulanması gereken alanlar** :lepi:

sarı alanlar concelar
beyaz alanlar aydınlatıcı
kahverengi alanlar fondoten

concealerusageface3.jpg

ayrıcaaaaa

fondiş: estee lauder - double wear, mac - studio fix - helena rubinstein color clone (yapisi çok hafif), biotherm
kapatici ise; mac - studio finish, versace concealer + highlighter
maskara:
1. diorshow - blackout
2. lancome hypnose
3. max f. calorie 2000

(yanlışım varsa düzeltin) kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
oooooooo tatlım sevdiğim bişi oldumu pür dikkatimdir sositososito
makkaj klosörü bile oluşturdum zemuszemus

Klasör..süpersin yaaa..
Ben de makyaj konusu duysam dikkat kesilirim..aklinialirimsmile
Hele kozmetikçiye gitsem,gözlerim şaşı olur..kaydirigubbakcemile3

ayrıcaaaaa

fondiş: estee lauder - double wear, mac - studio fix - helena rubinstein color clone (yapisi çok hafif), biotherm
kapatici ise; mac - studio finish, versace concealer + highlighter
maskara:
1. diorshow - blackout
2. lancome hypnose
3. max f. calorie 2000

(yanlışım varsa düzeltin) kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

canım studio fix fondoten mi yoksa pudra mı

Back