• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ayrıcaaaaa

fondiş: estee lauder - double wear, mac - studio fix - helena rubinstein color clone (yapisi çok hafif), biotherm
kapatici ise; mac - studio finish, versace concealer + highlighter
maskara:
1. diorshow - blackout
2. lancome hypnose
3. max f. calorie 2000

(yanlışım varsa düzeltin) kaydirigubbakcemile5

canım studio fix fondoten mi yoksa pudra mı[/QUOTE]

Studio Fix fondöten ve pudranın birarada olduğu özel bir üründür. Kuru kullanılır cildinizde mat ve kadifemsi bir görünüm yaratır. Silika sayesinde cildinizdeki fazla yağı emerek mat görünüm sağlar. (alıntı) senin için araştırdım fıstıkım fondoten ve pudra bir arada olduğu bi ürünmüş:1rolleyes:

canım studio fix fondoten mi yoksa pudra mı

Studio Fix fondöten ve pudranın birarada olduğu özel bir üründür. Kuru kullanılır cildinizde mat ve kadifemsi bir görünüm yaratır. Silika sayesinde cildinizdeki fazla yağı emerek mat görünüm sağlar. (alıntı) senin için araştırdım fıstıkım fondoten ve pudra bir arada olduğu bi ürünmüş:1rolleyes:[/QUOTE]

canım bneim cok sagol bu aralar mac pudra &fondoten diyim artık :) almayı düşünüyorum da. acaba iyimidir canım arastırırken yorumları falan okudun mu :)

Studio Fix fondöten ve pudranın birarada olduğu özel bir üründür. Kuru kullanılır cildinizde mat ve kadifemsi bir görünüm yaratır. Silika sayesinde cildinizdeki fazla yağı emerek mat görünüm sağlar. (alıntı) senin için araştırdım fıstıkım fondoten ve pudra bir arada olduğu bi ürünmüş:1rolleyes:

canım bneim cok sagol bu aralar mac pudra &fondoten diyim artık :) almayı düşünüyorum da. acaba iyimidir canım arastırırken yorumları falan okudun mu :)[/QUOTE]

tatlım gurbaa bunu önermiş fondoten olarak ama mesela ben pudra şeklinde ürünleri kullanamıyorum pek kalıp gibi duruyor bende emmiyo sanki cilddim.. çok fazla kusur varmı cildinde? sivilce derin gözenekler ve siyah noktalar? varsa pudra dahada belli edebilir. eğer kusur çoksa kapatıcı özelliği çok olan bişey istiyorsan estee double wear fondoten (gene gurbaa nın ve diğer topic ahalisinin önerisi)
ama eğer sadece renk farklılığı varsa yüzünde hafif bişi istiyosanda renkli nemlendiricilere bak tatlım (ben body shoptan aldım süper ötesi)
ama ben mac studio fix alcam diosanda mace gidip uygulat yüzüne beğenirsen alırsın tatlım zemuszemus

canım bneim cok sagol bu aralar mac pudra &fondoten diyim artık :) almayı düşünüyorum da. acaba iyimidir canım arastırırken yorumları falan okudun mu :)

tatlım gurbaa bunu önermiş fondoten olarak ama mesela ben pudra şeklinde ürünleri kullanamıyorum pek kalıp gibi duruyor bende emmiyo sanki cilddim.. çok fazla kusur varmı cildinde? sivilce derin gözenekler ve siyah noktalar? varsa pudra dahada belli edebilir. eğer kusur çoksa kapatıcı özelliği çok olan bişey istiyorsan estee double wear fondoten (gene gurbaa nın ve diğer topic ahalisinin önerisi)
ama eğer sadece renk farklılığı varsa yüzünde hafif bişi istiyosanda renkli nemlendiricilere bak tatlım (ben body shoptan aldım süper ötesi)
ama ben mac studio fix alcam diosanda mace gidip uygulat yüzüne beğenirsen alırsın tatlım zemuszemus[/QUOTE]

hımmm cok fazla kusurum yok sacede sivilce lekelerim var onlarda düz yani cildimle birleşik anlıcagın. Fondoten istemiyorum o yuzden. renkli nemlendiricim var ama ona bi türlü alışamadım :( neyse bencede okulum tatile girsin istnbula gideyim bi hemen mac e gidicem

tatlım evet bi fara göre pahalı ama inan bana sürdüğüm an ben daha önce hiç far kullanmamışım dedim yani onlar farsa bune opuyorumnanaktan ben çok bayıldım mesela flormarın 4 lü farı daha ucuz ama Mac kadar renk vermiyor (Mac le zaten kıyaslanmaz ama hani biri ucuz 4lü alıyosun diğeri daha pahalı ve bitane ama 5 çeker) kaydirigubbakcemile3

sen yorulma tatlım gurbaa gitti zaten sana ii bakalım olumunekankayizsmile bana söle ben resim olayını hallederim kaydirigubbakcemile3 gurbanın nerdeyse sölediği herşeyi kaydettim resimler dahil :kedi:

aydnlatlmasgerekenalanl.jpg
**yüzün aydınlatılması gereken alanlar**

kenditenrengirnmzden12t.gif

**kendi ten rengi ürünümüzden 1-2 ton koyu uygulanması gereken alanlar** :lepi:
hayırlısı olsun canım farın ne diyeyim önemli olan iyi olması :) bu arada maşallahın var bene nerdeyse hepsini okudum topiğin ama resimleri not almamıştım tebrik ederim :)
sarı alanlar concelar
beyaz alanlar aydınlatıcı
kahverengi alanlar fondoten

concealerusageface3.jpg

ayrıcaaaaa

fondiş: estee lauder - double wear, mac - studio fix - helena rubinstein color clone (yapisi çok hafif), biotherm
kapatici ise; mac - studio finish, versace concealer + highlighter
maskara:
1. diorshow - blackout
2. lancome hypnose
3. max f. calorie 2000

(yanlışım varsa düzeltin) kaydirigubbakcemile5
oooo süpersin canım
renkli nemlendiricide estenin day wearına güzel dioalrdı
birde cliniqe sanırım güzel demişlerdi :)
bunlarda benden :)
1. diorshow - blackout
2. lancome hypnose
3. max f. calorie 2000
4. Flormar X5
eğer uygun arıyorsan flormarı al diolardı şuan stawdan bakıom fiyatlara indirime girince atlıcam :)))
rimeli kirpik diplerinden başlayarak zigzag hareketlerle sür düz değil yani
bi de şakaklara doğru olsun zigzaglar alıntı :)

tatlım ben sanırım bu konuda en cahil kişiydim kaydirigubbakcemile2
vee azmettim bütün topiki okudum :sm_cool:
şimdi ise yavaş yavaş evde kendim uygulayıp öğreniyorum :lepi:
bende uygulamaya geçicem inşallah resimleride kaydetmek lazım yaww

max factor ürünleri gerçekten harika zaman zaman kullanıyorum clınıoue nın temizleme jelini kullanıyorum süper studio fix i deniycem araştıran arka çok tşk ederim öpüldün

hayırlısı olsun canım farın ne diyeyim önemli olan iyi olması :) bu arada maşallahın var bene nerdeyse hepsini okudum topiğin ama resimleri not almamıştım tebrik ederim :)

oooo süpersin canım
renkli nemlendiricide estenin day wearına güzel dioalrdı
birde cliniqe sanırım güzel demişlerdi :)
bunlarda benden :)
1. diorshow - blackout
2. lancome hypnose
3. max f. calorie 2000
4. Flormar X5
eğer uygun arıyorsan flormarı al diolardı şuan stawdan bakıom fiyatlara indirime girince atlıcam :)))
rimeli kirpik diplerinden başlayarak zigzag hareketlerle sür düz değil yani
bi de şakaklara doğru olsun zigzaglar alıntı :)

bende uygulamaya geçicem inşallah resimleride kaydetmek lazım yaww

bende çilek müdavimi oldum yaa :1shok: nete girer girmez çilekteyim ama macın sadece 3 kalemi var sinir oldum mail attım ürün çeşitliliği için boshayallersmile

başka netten alışveriş yaptığınız site varmı kıslarr bitek çileği ve gg biliyorum ama gg da çok fake var diolar

max factor ürünleri gerçekten harika zaman zaman kullanıyorum clınıoue nın temizleme jelini kullanıyorum süper studio fix i deniycem araştıran arka çok tşk ederim öpüldün
bende nemlendirici almak istiyorum cliniqe gündüz gece birde göz kremi ama kararsız kaldım 25 yaş için en uygun ne almak gerekir ki offf
bende çilek müdavimi oldum yaa :1shok: nete girer girmez çilekteyim ama macın sadece 3 kalemi var sinir oldum mail attım ürün çeşitliliği için boshayallersmile

başka netten alışveriş yaptığınız site varmı kıslarr bitek çileği ve gg biliyorum ama gg da çok fake var diolar

valla canım mac capacityi arayım telefonla sipariş verebilimoşun ama işte fiyat neyse o
ggde malesef orjinal olan ürünler avon ve oriflame ürünleridir heralde ordan makyaj malzemesi alınmaz bende almak gibi hata yaptım orjinaliyle aldıklarım arasından dağlar kadar fiyat farkı var :(
rosensinde sitesinden alabilisoun die biliorum başka yok :) ebay var yurtdışı ama onda da varmış çakma çok en güvenli strawbery :)

eline sağlık magrentacım, hepsi harika opuyorumnanaktan

magrentacım ellerine sağlık evet arada resim ekleyelim topicimiz şenlensin bu arada ilk resme bayıldım hemen copy ledim olumunekankayizsmile

bişey değil kızlar içimiz açılsın die yeni resimlerini ekledim daha çok varda onlar fazla fantastik die eklemedim bunlar süper valla :)
bi vakit bulsamda denesem

çeneecim bende bunu beğendim DDF
Ultra-Hafif Yağsız Nemlendirici Damla SPF15 50ml/1.7oz ama damla dediği nasıl oluyor. Keşke indirime girse ya :(

2. resimdeki göz makyajı tam istediğim gibi nasıl yapabilirim acaba :(
valla canım yapılışları yoktu malesef sadece yapılmış hali var ama şöle biraz bakiym çözebilcekmiyim :)
naçizane açıklıyorum canım umarım yardımcı olabilirim
kapatıcı falan filan kısmnı geçiyorum
açık yeşil far uygulamış göz kapağına sonra göz pınarı kısmına koyu yeşil tonlarında uygulamış sonunada baya bi koyu yeşil uygulamış bakır tonlarında aralara renlendirme yapmış
aynı şekilde gözaltınada uygulamış ve göz içine beyaz kalem sürmüş kaş altınıda aydınlatmış bilmem anlatabildimmi kendime taylordan bi sürü far alıp makyaj denemesi yapmak istiom ama toz far sürmek çok zormuş yaww neyse neyerek bende öğrenirim inşallah :)
çeneecim bende bunu beğendim DDF
Ultra-Hafif Yağsız Nemlendirici Damla SPF15 50ml/1.7oz ama damla dediği nasıl oluyor. Keşke indirime girse ya :(

bende nemlendirici araştırıyorum
shisedio, locciante,ddf en son bunlara baktım bide cliniqe hangisini alsam napsan die düşünüyorum cafelatte sen almışın shisedio ve locciante anlat bakalım memnunmsun
çenebazcım sen ddfden memnunmusun peki daha kremim var ama kaliteli bişi almak istiyorum
25 yaşındayım t bölgem parıl parıl parlar bi süre sonra yanaklarım kurur :(nasıl bişi almam gerekki :(

Son düzenleme:
Back