• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
mrb benmde çok güzel uzun kirpiklerim war ama bi türlü kıwıramadım. kıwrım weren maskarada alsam kirpik kıwırıcıda kullansam olmuo olmuoooo :( napıcam ben :S
canım benim de kirpiklerim hiç kıvrımlı değildir.dik dik aşağıya doğrudur.
hatta kusenimin düğünü için makyaj yaptırdığım kuaför kadın bile illallah etmişti,kıwıramadı diye:kedi:
geçenlerde tavsiye üzerine bir maskara aldım
innova markası
uygun sürüş tekniği ile harika oldu kirpiklerim
kıvrık ve yapışmıyorlar
bi dene derimkaydirigubbakcemile2

kizlar slm,

ben de makyaj sabitleyici istiyorum ama soyle hem goz makyajina hem de cilt makyajina kullanilabilsin, hatta bi de fisfisli olsun. ne onerirsiniz? bunlarin ferahlatan tarzda olanlari da varmis hatta. ama hangi marka, nasil birsey alayim bilemedim. bana oneri verirseniz cok sevinirim:)
cenebaz bu arada gule gule kullan canim urunlerini.

çok sağol canım olumunekankayizsmile
fısfıslısını bilmiyorum, ben de ilk defa böyle bir ürün aldım deneme amaçlı...

slm çenebaz nasılsın
şuan çilekte satılıyor bu set ama ben fıs fıslı bişi istiyorum ya böle sürmeli fırçalı falan bana uymaz yaww zaten ne makyaj yapıom akar gider sürerken hehehe :)))
bu arada stila ürünleri için ne diosun iyimidir?

bende fıs fıslı bişi arıyorum canım çok özel zamanlarda kullanmak için sadece göz için inglottan far bazı aldım süper bişi şu saate kadar hala farım duruyor :)zemuszemus:teytey:

bu arada benefit 3lü bi set daha çıkarmış ama pek kullanışlı diil gibi geldi bana siz gördünüzmü

kullanamayacaksan alma şekerim, belki fısfıslı daha güzel birşey bulursun
ya şu benefitin minik kutularına hastayım, ne işe yarar bilmesen de gel al diyor bayanssulusmile

kızlar ya benim bi sorum olucak:uhm:
ben ruj,parlatıcı vb kullanmayı çok seviyorum.
makyajım olmasa bile mutlaka sürerim bi parlatıcı vs
neyse
gelgelelim ki bi kaç saat sonra dudak içimde birikiyor bu ruj ve parlatıcılar
öyle uyduruk ürün de almam ama nedenini , çözümünü bilemedim
bu konuda bir bilginiz var mı?

valla canım neden ileri geldiğini anlasam yardımcı olurum ama, nemsiz mi kalıyor yoksa bebeklerdeki gibi pamukçuk mu oluyor, ona göre bişiy diyeyim bilmiyorumkismile

mrb benmde çok güzel uzun kirpiklerim war ama bi türlü kıwıramadım. kıwrım weren maskarada alsam kirpik kıwırıcıda kullansam olmuo olmuoooo :( napıcam ben :S

kirpik kıvırıcısını kullanmadan önce ısıtmayı dene şekerim sositososito

[QUOTEvalla canım neden ileri geldiğini anlasam yardımcı olurum ama, nemsiz mi kalıyor yoksa bebeklerdeki gibi pamukçuk mu oluyor, ona göre bişiy diyeyim bilmiyorumkismile[/QUOTE]
heh ona benzer oluyor eed
dudak içimde birikiyor beyaz şerit halinde
sinir oluyorum:kızgın:

heh ona benzer oluyor eed
dudak içimde birikiyor beyaz şerit halinde
sinir oluyorum:kızgın:

o zaman doğru adresteyiz şekerim olumunekankayizsmile
ılık suyun içine azcık karbonat ekle, pamukla dudağının kenarlarına güzelce sür
bebeklerdeki pamukçuğa bu iyi geliyor, sana da iyi gelir inşallah alkisalkisalkis

topikin sahibi gelse eminim yıkılır burası :teytey:hihoyyyt
ben bile aynı fikirdeyim :)))))
çok sağol canım olumunekankayizsmile
fısfıslısını bilmiyorum, ben de ilk defa böyle bir ürün aldım deneme amaçlı...

kullanamayacaksan alma şekerim, belki fısfıslı daha güzel birşey bulursun
ya şu benefitin minik kutularına hastayım, ne işe yarar bilmesen de gel al diyor bayanssulusmile

valla canım neden ileri geldiğini anlasam yardımcı olurum ama, nemsiz mi kalıyor yoksa bebeklerdeki gibi pamukçuk mu oluyor, ona göre bişiy diyeyim bilmiyorumkismile

kirpik kıvırıcısını kullanmadan önce ısıtmayı dene şekerim sositososito

bende bi kere denedim fıs fıslı süperdi tüm surat içindi hem ama o zaman hiç bakmadım ne die :)) bende araştırıyorum bulursam buraya yazarım :)
benefitler harika ama o eski seti kaçırdım yaww denemiş olcaktım hem moonbeami hem highbeami :((( bu arada highbeam şuan çilekte var 30 tl :)

hergün çileği alt üst ediorum kaydirigubbakcemile2 kiti kaçırdığıma sahiden üzüldüm ya alsanaalsanasmile olmazsa tekli high beam alimboshayallersmile

attachment.php

bence harika, ama içindeki renklere ihtiyacın varsa, şahsen ben artık önümüzdeki 10 sene far almasam eksikliğini hissetmem :roflol:

tamam magrentacım bulursan söyle hihoyyyt
yine o kit gelebilir canım, bazen tekrardan aynı şeyler geliyor yerimseniben
tekli high beami alim diodum almasammı acaba tekrar gelirse öle alayım bare kafam karıştı kendimi makyaja vermek istiom yaww alayım alayım alayım heheh :)
hergün çileği alt üst ediorum kaydirigubbakcemile2 kiti kaçırdığıma sahiden üzüldüm ya alsanaalsanasmile olmazsa tekli high beam alimboshayallersmile
bende hergün sabah işe gelip çilek kk açıom bireaz iş biraz oynaş heheh :))) bende tekli alayım diomda aklım karıştı denemeden almayım diom :)
çenecim bu arada sence bu set nasıl?
ben bunu beğendim ama renkler kullanışlı olurmu kullanabilceklerini al bence
attachment.php

bence harika, ama içindeki renklere ihtiyacın varsa, şahsen ben artık önümüzdeki 10 sene far almasam eksikliğini hissetmem :roflol:
heheheh bayanssulusmile al benden de o kadar ama daha kaliteli daha güzel olanlarla değiştirmek istiom :)))
müsadenizle ben az kaçıyorum şekerler opuyorumnanaktan
görüşürüzzzz :):1hug:
aslında çok makyaj yapan biri değilim oyüzden fazla farım yok renkleri çok hoşuma gitti bide kalıcı sanırım ama 74 TL boshayallersmile

beğendiysen al canım insan kendini mutlu etmeli bence kullanmaya başlarsın hem manayla :))) renklerde açık çok yadırgamazsın hem :))) geçenlerde far bazı aldım bütün gün sırıttım pek hoşuma gitti sevgilimde sen beni batırcan die die bi hal oldu :)))laelaelaelaelae

beğendiysen al canım insan kendini mutlu etmeli bence kullanmaya başlarsın hem manayla :))) renklerde açık çok yadırgamazsın hem :))) geçenlerde far bazı aldım bütün gün sırıttım pek hoşuma gitti sevgilimde sen beni batırcan die die bi hal oldu :)))laelaelaelaelae[/QUOTE]

valla ben sevgilimi şimdiden alıştırıyorum ben masraflı hatunum ona göre diorum kaydirigubbakcemile3
makyajdan çok cilt bakımı ürünlerine meraklıyım herşeyi alasım geliyo
benim için makyaj kalem+ruj dan ibaretti bazen belki biraz far bu topic beni baştan çıkardızemuszemus oyüzden herşeyimi yenilemek istiyorum

beğendiysen al canım insan kendini mutlu etmeli bence kullanmaya başlarsın hem manayla :))) renklerde açık çok yadırgamazsın hem :))) geçenlerde far bazı aldım bütün gün sırıttım pek hoşuma gitti sevgilimde sen beni batırcan die die bi hal oldu :)))laelaelaelaelae

valla ben sevgilimi şimdiden alıştırıyorum ben masraflı hatunum ona göre diorum kaydirigubbakcemile3
makyajdan çok cilt bakımı ürünlerine meraklıyım herşeyi alasım geliyo
benim için makyaj kalem+ruj dan ibaretti bazen belki biraz far bu topic beni baştan çıkardızemuszemus oyüzden herşeyimi yenilemek istiyorum[/QUOTE]

Valla al benden de o kadar burayı bulduktan sonra yoldan çıktım far bazı aldım far fırçası allık fırçası aldım şimdi alcaklarımı kafamda liste yaptım denk geldikçe alıcam :))))
cilt bakım ürünleri içinde araştırma yapıcam ama önce burayı okuyup not alayım :)
sefgilimede ben öle çok kokoş deilm iyi bir ürün alıp uzun süre kullanmayı ve cildime zarar vermemesini tercih ediyorum hepsi bu dedim heheheguclubacismile:sinifsinif:ohaoldumsmile biraz daha bişi söledim aklı karıştı sen bilirsin dedi hehe

Back