• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ben benefit moonbeam alcam da high beamle moon beam arasında ne fark var biri bana söleyebilir mii? :ecrin_bebek: Cildim çok açık renk acaba hangisini almam gerekir :uhm:

far bazı ne işe yarıyor ve neden gerekli ?

Merhabalar siteyi bir süredir takip ediyorum ve boş vakitlerimde sayfaları okuyorum birçok şeyii öğrendim valla zamanında kaçırmışım burayı süpermiş walla :) ama neyseki çenebaz gelmiş artık sessiz die son sayfalara bakmıodumki sayfalar ilerlemiş :))))

neyse far bazı olayına geleyim bende farın gitmesinden uyuz oluodum bi ara innovada indirim vardı far bazıda verdiler ama bilmeden kullandım acaba işe yararmıydı bilmiorum gidip inglottan aldım cumartesi şuan 25 lira fiyatı işe yarıomu derseniz sabah 7de yapıom 3 gibi biraz çizgilenme oluo ben istiomki akşama kadar dursun zaten sadece göz makyajı yapabiliom acaba öle bi ürün varmıdır bu arada inglot indirime girince far paleti yapıcam kendime haberi olan buraya yazar demeee :) :kedi:zemuszemus

Ya bende bişy sorcam küçük ve çukur görünümlü gözleri belirginleştirmek ve büyük göstermek için en pratik yöntem nedir netteki herşeyi okudum ama ben hem makyaj güzel olsun hem gözler iri görünsün istiyorum bunu yapmanın bi yolu yokmudur canımcım?
Bide buğulu makyaj yapmak istiyorum ama pek becerbildiğim söylenemez gölge konusunda sorun yaşıyorum resmen öcü gibi oluyorum yaptgımda ( tabi hemen geri silip klasik makyajıma geri dönüyorum ) Diyeceğim bana hem gözleri iri gösterecek hemde basit yöntemlerle bugulu güzel bir makyaj tarifi verir misin ama ürünleri de yaz olurmu bi ton makyaj malzemesi var ama farklı ürünlerle daha güzel ve kalıcı oluyosa onları alırım opuyorumnanaktan Şimdiden teşekkürler canımmm

selam canım pek bilgili deilim ama gözlerinin dışına kalem çekersen daha büyük görünüomuş öle okudum geçmiş sayfalarda sende geçmişe dönüp oku canım smokey eyes makyajı örnekleride var biraz zaan alır ama baya bişi öğrenmiş olursun valla 584.sayfaa geldim baya bi zamandır o zamandan bu zamana far bazı aldım allık fırçası ve far fırçası aldım taylor made mineralsi öğrendim çileği öğrendim primeri öğrendim renkli nemlendirici falannn ooo bi sürü şey tavsiye ederim :))):hulya:kaydirigubbakcemile2:teytey:

ben siteye yeni üye oldum amaa gurbaanın bahsettiği pudrayı yeni görüyorum ama artık bulamazsınız falan dye yazmışlar ama ama ben bu pudraya bayıldımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sevilde de yok mafoldumben
estee lauder jewel sihimmer powder istiyorum mafoldumben

Eklentiler

• $estee lauder jewel sihimmer powder.jpg
    $estee lauder jewel sihimmer powder.jpg
    28,5 KB · Görüntüleme: 42
Ya bende bişy sorcam küçük ve çukur görünümlü gözleri belirginleştirmek ve büyük göstermek için en pratik yöntem nedir netteki herşeyi okudum ama ben hem makyaj güzel olsun hem gözler iri görünsün istiyorum bunu yapmanın bi yolu yokmudur canımcım?
Bide buğulu makyaj yapmak istiyorum ama pek becerbildiğim söylenemez gölge konusunda sorun yaşıyorum resmen öcü gibi oluyorum yaptgımda ( tabi hemen geri silip klasik makyajıma geri dönüyorum ) Diyeceğim bana hem gözleri iri gösterecek hemde basit yöntemlerle bugulu güzel bir makyaj tarifi verir misin ama ürünleri de yaz olurmu bi ton makyaj malzemesi var ama farklı ürünlerle daha güzel ve kalıcı oluyosa onları alırım opuyorumnanaktan Şimdiden teşekkürler canımmm

geçenlerde yazmıştım gözleri iri göstermenin yollarını yakınlardaki makyajlara bak istersen
buğulunun en kolay yolu (gurbişten tavsiye) yumuşak bir kalemle göz çevresini alttan ve üstten badem gibi çerçeveleyip fırçayla dağıtmak
sonra da gözün iç kısımlarına kalem çekin.
gölge yaparken gözün iç kısmından dış kısmına doğru koyulaştırarak ve fırçayla güzel sonuç elde edersiniz.
fırça hareketlerini de dıştan içe doğru yaparsanız fazla dağılmaz

çenbazcım vallaaa burası site değil şifahanae gibi heryerinden başka bişey öğreniyorumm bu topicide başından beri okuyorum ancaa yavaş yavaş sindire sindire :D:kahve: :1hug:

evet canım kesinlikle öyle :lepi:

Ben benefit moonbeam alcam da high beamle moon beam arasında ne fark var biri bana söleyebilir mii? :ecrin_bebek: Cildim çok açık renk acaba hangisini almam gerekir :uhm:

canım aralarında çok bir fark yok, high beam biraz daha pembemsi, moon beam ten rengine yakın
her ikisi de ten rengini değiştirmiyor sadece aydınlatıyor, o yüzden ikisini de kullanabilirsin, ben high beam tavsiye ederim opuyorumnanaktan

Merhabalar siteyi bir süredir takip ediyorum ve boş vakitlerimde sayfaları okuyorum birçok şeyii öğrendim valla zamanında kaçırmışım burayı süpermiş walla :) ama neyseki çenebaz gelmiş artık sessiz die son sayfalara bakmıodumki sayfalar ilerlemiş :))))

neyse far bazı olayına geleyim bende farın gitmesinden uyuz oluodum bi ara innovada indirim vardı far bazıda verdiler ama bilmeden kullandım acaba işe yararmıydı bilmiorum gidip inglottan aldım cumartesi şuan 25 lira fiyatı işe yarıomu derseniz sabah 7de yapıom 3 gibi biraz çizgilenme oluo ben istiomki akşama kadar dursun zaten sadece göz makyajı yapabiliom acaba öle bi ürün varmıdır bu arada inglot indirime girince far paleti yapıcam kendime haberi olan buraya yazar demeee :) :kedi:zemuszemus

çok teşekkür ederim canım, ben de cansızlaşmasın diye elimden geldiğince uğruyorum.
ben far bazından ziyade makyaj sabitleyici kullanıyorum makyaj uzun süre kalsın istediğimde
bunun için kullandığım ürün benefit, müsait olduğumda resmini çeker koyarım istersen...

selam canım pek bilgili deilim ama gözlerinin dışına kalem çekersen daha büyük görünüomuş öle okudum geçmiş sayfalarda sende geçmişe dönüp oku canım smokey eyes makyajı örnekleride var biraz zaan alır ama baya bişi öğrenmiş olursun valla 584.sayfaa geldim baya bi zamandır o zamandan bu zamana far bazı aldım allık fırçası ve far fırçası aldım taylor made mineralsi öğrendim çileği öğrendim primeri öğrendim renkli nemlendirici falannn ooo bi sürü şey tavsiye ederim :))):hulya:kaydirigubbakcemile2:teytey:

ooh harikasın :dance:

ben siteye yeni üye oldum amaa gurbaanın bahsettiği pudrayı yeni görüyorum ama artık bulamazsınız falan dye yazmışlar ama ama ben bu pudraya bayıldımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sevilde de yok mafoldumben
estee lauder jewel sihimmer powder istiyorum mafoldumben

canım nerde bulursun bilmiyorum ama o çok günlük bir ürün değil
daha çok özel günler için kullanışlı

len gurbaa yolunu gözler olduk
mutlu olda hiç gelme ama
bizede yazık beee:gitme:
makyaja küstüm senden sonra -tatlicadiarzu-

aşkolsun biz ne güne burdayız :umursamaz:

çene benefit sabitleyiciyi görübtülendirirsen çok memnun olurum . . . kaydirigubbakcemile5

ilk fırsat bulduğumda eklicem canım ama şu an evimde değilim birkaç gün... kaydirigubbakcemile3

ya kızlar benim yüzüm yuvarlak ama ben azcık uzun dursun istiyorum makyajı nasıl yapmam gerekiyor??? :utangac:

canım gurbişin traşlama diye bahsettiği bişey vardı bu topikte onu bul, o bölgeleri allıkla gölgelendir...

canım traşlamaya daha gelemedim :D 45. sayfaydayım bütün önerileri tek tek not ala ala gidiyorum :D ama şöleeeee bi üstünden geçilmiş ama o traşlamayı beceremem sanırım :D gurbanın dediği gibi zebra gibi olma ihtimalim çok yüksek :roflol::teytey:

minicik1peri bence bi de MACe bak, onun da pudrasi cok iyi, olumlu cok yorum var, ben de studio fix kullaniyorum mesela, cildim yagli olmasina ragmen, kaliciligi cok iyi, cok memnunum. sen de cilt tipine gore birini bulabilirsin.

kaydirigubbakcemile3
bana da bi pudraa sölermisiniiiizzzzzzmafoldumben
nars iyimidirrrrr??? hihoyyyt

ben bilemicem nars şahsen, ama clinique pudra gerçekten güzel
biraz daha uygunu rosense, bunu da beğeniyorlar

canım traşlamaya daha gelemedim :D 45. sayfaydayım bütün önerileri tek tek not ala ala gidiyorum :D ama şöleeeee bi üstünden geçilmiş ama o traşlamayı beceremem sanırım :D gurbanın dediği gibi zebra gibi olma ihtimalim çok yüksek :roflol::teytey:

sıkı takipçimiz :lepi:
valla canım benim de yüzüm oval, rahatsız olmuyorum, sadece daha kilolu gösteriyor
zayıf olduğumdan onu da şu anda pek takmıyorum, o yüzden bir çözüm arayışına girmedim hiç açıkçası kaydirigubbakcemile3

oldu anam bi de özet yapim, hiç çıkamayım KK'dan :roflol:
evden atıcaklar yakında, git KK baksın dicekler :roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kk sıgınma evı hoşgeldınız efem...kaydirigubbakcemile3
kız vallah dıyım okadar sayfayı nasıl okım ıp uclarını nasıl edem not ınsaf yahu:sinifsinif:
hem bı ev tutam kk yuzunden evde sorun yasıyanlar ıcın kaydirigubbakcemile3gel bacım gel kaydirigubbakcemile3

sıkı takipçimiz :lepi:
valla canım benim de yüzüm oval, rahatsız olmuyorum, sadece daha kilolu gösteriyor
zayıf olduğumdan onu da şu anda pek takmıyorum, o yüzden bir çözüm arayışına girmedim hiç açıkçası kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

çok fena takip ederim taktım mı takarım takıntılı bi insanım ben -tatlicadiarzu-

ya bende yüzüm böle accık bi uzun olsun accık bi şekli olsun böle bovling topu gibi durmasın vücütümün üstünde diye şettirdiydim -tatlicadiarzu-

ama yapamazsam napayım yaradanım böle yaratmış diyip enseme bi tokat vuraraktan hayatıma devam ediciimm delikafadulden

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kk sıgınma evı hoşgeldınız efem...kaydirigubbakcemile3
kız vallah dıyım okadar sayfayı nasıl okım ıp uclarını nasıl edem not ınsaf yahu:sinifsinif:
hem bı ev tutam kk yuzunden evde sorun yasıyanlar ıcın kaydirigubbakcemile3gel bacım gel kaydirigubbakcemile3

karcım ben sana hemen en acilinden en ışıkhızından bi öset yapiyimm :roflol: sanki biri özet yapın desin diye bekliyomuş gibi oldum bendeee :utangac: delikafadulden

gözaltı aydınlatıcı stila

rimel dior show blackout, lancome hypnose, max factor ...2000 :smiley-cool:

fondoten estee doble wear

renkli nemlendirici este daywear, ysl, clinik

allık sue devitt

göz altı kapatıcı mac concealer

pudra max factor creme puff

bide taylor made minerals demişler anacımmm -tatlicadiarzu- :sm_cool:

Back