- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #8.981
aferin şekerlerim, geçin birbirinize özet, boş vakitlerinizde çalışın, not alın :))
zati bu aralar ev sahibi yok, hızlı ilerlemiyo sayfalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ehehekaydirigubbakcemile3 alemsın canım yah ben rımel olarak loreal volume shockıng kullanıyom ..karcım ben sana hemen en acilinden en ışıkhızından bi öset yapiyimm :roflol: sanki biri özet yapın desin diye bekliyomuş gibi oldum bendeee delikafadulden
gözaltı aydınlatıcı stila
rimel dior show blackout, lancome hypnose, max factor ...2000 :smiley-cool:
fondoten estee doble wear
renkli nemlendirici este daywear, ysl, clinik
allık sue devitt
göz altı kapatıcı mac concealer
pudra max factor creme puff
bide taylor made minerals demişler anacımmm -tatlicadiarzu- :sm_cool:
hee da kk da bırlık var anam bak :lepi:aferin şekerlerim, geçin birbirinize özet, boş vakitlerinizde çalışın, not alın :))
normalde tek sorunum farın uçup gitmesi çizgi olması bu yüzden en uygunu o gibi geldi makyaj sabitleyicinin resmini bekliyorum canım ondanda lazım güzel ürünleri tek tek toplucam valla kararlıyım :))))geçenlerde yazmıştım gözleri iri göstermenin yollarını yakınlardaki makyajlara bak istersen
buğulunun en kolay yolu (gurbişten tavsiye) yumuşak bir kalemle göz çevresini alttan ve üstten badem gibi çerçeveleyip fırçayla dağıtmak
sonra da gözün iç kısımlarına kalem çekin.
gölge yaparken gözün iç kısmından dış kısmına doğru koyulaştırarak ve fırçayla güzel sonuç elde edersiniz.
fırça hareketlerini de dıştan içe doğru yaparsanız fazla dağılmaz
evet canım kesinlikle öyle :lepi:
canım aralarında çok bir fark yok, high beam biraz daha pembemsi, moon beam ten rengine yakın
her ikisi de ten rengini değiştirmiyor sadece aydınlatıyor, o yüzden ikisini de kullanabilirsin, ben high beam tavsiye ederim opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canım, ben de cansızlaşmasın diye elimden geldiğince uğruyorum.
ben far bazından ziyade makyaj sabitleyici kullanıyorum makyaj uzun süre kalsın istediğimde
bunun için kullandığım ürün benefit, müsait olduğumda resmini çeker koyarım istersen...
ooh harikasın :dance:
canım nerde bulursun bilmiyorum ama o çok günlük bir ürün değil
daha çok özel günler için kullanışlı
aşkolsun biz ne güne burdayız :umursamaz:
okursun canım ben okuyorum valla 600küsüre geldim iyi ürünleri not aldım keşke resimleride kaydetseydim hehehekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kk sıgınma evı hoşgeldınız efem...kaydirigubbakcemile3
kız vallah dıyım okadar sayfayı nasıl okım ıp uclarını nasıl edem not ınsaf yahu:sinifsinif:
hem bı ev tutam kk yuzunden evde sorun yasıyanlar ıcın kaydirigubbakcemile3gel bacım gel kaydirigubbakcemile3
nekadar geç kalmışım bu topiğe ben ya mafoldumben gurbaa gitmeden görseydim keşke ama olsun sölediği şeyleri not aldım resimleri kaydettim opuyorumnanaktan bilmediğim ne çok şey varmış çoook yol katettittim topiğin 880. sayfasındayım kaydirigubbakcemile3
bitek şu estenin pudrasını alamadım özel seriymiş ona yanıyorum
çenecim hani benefitin bi kitini almışsın çilekte çok baktım ama göremdim ya mafoldumben
birde krdi ile nasıl irtibata geçiyosunuzki
hayatım o kit her zaman olmuyor, yine rastlarsam haber veririm şekercim
Krdi nin profiline yazarsan veya özel mesaj atarsan bir şekilde iletişim kurabilirsin, ama bugünlerde biraz yoğun da olabilir, kendisi azcık hamile de :CüvCüv:
slm çenebaz nasılsınkızlar işte benefit she lag makyaj sabitleyicinin resmi
göz ve dudak makyajı için kullanılabiliyor ama ben sadece göz için kullanıyorum, makyajı yaptıktan sonra fırçasıyla çok az sıvısından dokundurup gözüme uyguluyorum, 1-2 dk bekletiyorum, yani gözümü fazla hareket ettirmiyorum, gerçekten makyaj bozulmuyor hiç, yılbaşında da bunu kullandım, hoplayıp zıplayacağım zamanlarda da kullanıyorum ve memnunum...
kizlar slm,
ben de makyaj sabitleyici istiyorum ama soyle hem goz makyajina hem de cilt makyajina kullanilabilsin, hatta bi de fisfisli olsun. ne onerirsiniz? bunlarin ferahlatan tarzda olanlari da varmis hatta. ama hangi marka, nasil birsey alayim bilemedim. bana oneri verirseniz cok sevinirim:)
cenebaz bu arada gule gule kullan canim urunlerini.
kızlar ya benim bi sorum olucak:uhm:
ben ruj,parlatıcı vb kullanmayı çok seviyorum.
makyajım olmasa bile mutlaka sürerim bi parlatıcı vs
neyse
gelgelelim ki bi kaç saat sonra dudak içimde birikiyor bu ruj ve parlatıcılar
öyle uyduruk ürün de almam ama nedenini , çözümünü bilemedim
bu konuda bir bilginiz var mı?
birisi de pudra sür rujdan önce dedi ama denemedim henüz.bi de sizlere sorayım dedimbende ruj sürmeden nemlendiriyorum ona rağmen pütür pütür oluo bilmiyorumkismile
kızlar ya benim bi sorum olucak:uhm:
ben ruj,parlatıcı vb kullanmayı çok seviyorum.
makyajım olmasa bile mutlaka sürerim bi parlatıcı vs
neyse
gelgelelim ki bi kaç saat sonra dudak içimde birikiyor bu ruj ve parlatıcılar
öyle uyduruk ürün de almam ama nedenini , çözümünü bilemedim
bu konuda bir bilginiz var mı?
dişlerini fırçalarken dudaklarınıda fırçalamanı öneririm ama nazikçe :))) sonrada nemlendir faydasını görürsün :)bende ruj sürmeden nemlendiriyorum ona rağmen pütür pütür oluo bilmiyorumkismile
onu bende duydum canım bence bir dene o şekilde kalıcı oluyormuş :)birisi de pudra sür rujdan önce dedi ama denemedim henüz.bi de sizlere sorayım dedim
ya çok feci oluyo böyle köpük gibi iz ıyk:gitme:
mrb benmde çok güzel uzun kirpiklerim war ama bi türlü kıwıramadım. kıwrım weren maskarada alsam kirpik kıwırıcıda kullansam olmuo olmuoooo napıcam ben :S