• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
aferin şekerlerim, geçin birbirinize özet, boş vakitlerinizde çalışın, not alın :))
zati bu aralar ev sahibi yok, hızlı ilerlemiyo sayfalar

kızlar bi çok pudra kullandım en pahalısınıda ama en iyisi hem ucuz hem süper catherına arley:lepi:

karcım ben sana hemen en acilinden en ışıkhızından bi öset yapiyimm :roflol: sanki biri özet yapın desin diye bekliyomuş gibi oldum bendeee :utangac: delikafadulden

gözaltı aydınlatıcı stila

rimel dior show blackout, lancome hypnose, max factor ...2000 :smiley-cool:

fondoten estee doble wear

renkli nemlendirici este daywear, ysl, clinik

allık sue devitt

göz altı kapatıcı mac concealer

pudra max factor creme puff

bide taylor made minerals demişler anacımmm -tatlicadiarzu- :sm_cool:
ehehekaydirigubbakcemile3 alemsın canım yah ben rımel olarak loreal volume shockıng kullanıyom ..
goz kalemım lancom sıyah gayet guzel fondotenım ozel gunler ıcın pıkenz ın tv makyaj koleksıyonundan pudrası ıle gunluk ıse mac factor colour adapt kullanıyom..
allıgım
Miracle Touch Creamy Blush şeftalı tonu
farlarımı ıse bulgarıstandan arkadasım set olarak getırıyo bana cok harıkalar zaten..rujum ıse mac factorun oda kalıcı ruj ustune parlatıcısı var yag ıle zor cıkar dudakdan cokda memnunum..
parfumde guccı klasık kullanıyorum ..calısma yıllarımdan sımdıye kadar degıstırmedım kullandıgım urunlerı cunku bana cıldıme uyguns eylerı zor buldum..

aferin şekerlerim, geçin birbirinize özet, boş vakitlerinizde çalışın, not alın :))
zati bu aralar ev sahibi yok, hızlı ilerlemiyo sayfalar
hee da kk da bırlık var anam bak :lepi:

nekadar geç kalmışım bu topiğe ben ya mafoldumben gurbaa gitmeden görseydim keşke ama olsun sölediği şeyleri not aldım resimleri kaydettim opuyorumnanaktan bilmediğim ne çok şey varmış çoook yol katettittim topiğin 880. sayfasındayım kaydirigubbakcemile3
bitek şu estenin pudrasını alamadım özel seriymiş ona yanıyorum :utangac:
çenecim hani benefitin bi kitini almışsın çilekte çok baktım ama göremdim ya mafoldumben

birde krdi ile nasıl irtibata geçiyosunuzki:utangac:

Son düzenleme:
hayatım o kit her zaman olmuyor, yine rastlarsam haber veririm şekercim
Krdi nin profiline yazarsan veya özel mesaj atarsan bir şekilde iletişim kurabilirsin, ama bugünlerde biraz yoğun da olabilir, kendisi azcık hamile de :CüvCüv:

geçenlerde yazmıştım gözleri iri göstermenin yollarını yakınlardaki makyajlara bak istersen
buğulunun en kolay yolu (gurbişten tavsiye) yumuşak bir kalemle göz çevresini alttan ve üstten badem gibi çerçeveleyip fırçayla dağıtmak
sonra da gözün iç kısımlarına kalem çekin.
gölge yaparken gözün iç kısmından dış kısmına doğru koyulaştırarak ve fırçayla güzel sonuç elde edersiniz.
fırça hareketlerini de dıştan içe doğru yaparsanız fazla dağılmaz

evet canım kesinlikle öyle :lepi:

canım aralarında çok bir fark yok, high beam biraz daha pembemsi, moon beam ten rengine yakın
her ikisi de ten rengini değiştirmiyor sadece aydınlatıyor, o yüzden ikisini de kullanabilirsin, ben high beam tavsiye ederim opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim canım, ben de cansızlaşmasın diye elimden geldiğince uğruyorum.
ben far bazından ziyade makyaj sabitleyici kullanıyorum makyaj uzun süre kalsın istediğimde
bunun için kullandığım ürün benefit, müsait olduğumda resmini çeker koyarım istersen...

ooh harikasın :dance:

canım nerde bulursun bilmiyorum ama o çok günlük bir ürün değil
daha çok özel günler için kullanışlı

aşkolsun biz ne güne burdayız :umursamaz:
normalde tek sorunum farın uçup gitmesi çizgi olması bu yüzden en uygunu o gibi geldi makyaj sabitleyicinin resmini bekliyorum canım ondanda lazım güzel ürünleri tek tek toplucam valla kararlıyım :))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kk sıgınma evı hoşgeldınız efem...kaydirigubbakcemile3
kız vallah dıyım okadar sayfayı nasıl okım ıp uclarını nasıl edem not ınsaf yahu:sinifsinif:
hem bı ev tutam kk yuzunden evde sorun yasıyanlar ıcın kaydirigubbakcemile3gel bacım gel kaydirigubbakcemile3
okursun canım ben okuyorum valla 600küsüre geldim iyi ürünleri not aldım keşke resimleride kaydetseydim hehehe
nekadar geç kalmışım bu topiğe ben ya mafoldumben gurbaa gitmeden görseydim keşke ama olsun sölediği şeyleri not aldım resimleri kaydettim opuyorumnanaktan bilmediğim ne çok şey varmış çoook yol katettittim topiğin 880. sayfasındayım kaydirigubbakcemile3
bitek şu estenin pudrasını alamadım özel seriymiş ona yanıyorum :utangac:
çenecim hani benefitin bi kitini almışsın çilekte çok baktım ama göremdim ya mafoldumben

birde krdi ile nasıl irtibata geçiyosunuzki:utangac:

maşallahın var canım yawww bende 600lerdeyim krd de eskisi kadar çok ürün kalmamış özelden msj at msnden görüşürüsünüz ggde satışta yapıomuş ordan ürünlere baktım takipçisiyim bende :))))

hayatım o kit her zaman olmuyor, yine rastlarsam haber veririm şekercim
Krdi nin profiline yazarsan veya özel mesaj atarsan bir şekilde iletişim kurabilirsin, ama bugünlerde biraz yoğun da olabilir, kendisi azcık hamile de :CüvCüv:

tamam canım görürsen haber ver bende hep bakıyorum ama yoq :sinifsinif:

kızlar işte benefit she lag makyaj sabitleyicinin resmi

BENEFIT-SHE-LAG-Makyaj-Muhurleyici-ABD-039-den__4207830_0.jpg

göz ve dudak makyajı için kullanılabiliyor ama ben sadece göz için kullanıyorum, makyajı yaptıktan sonra fırçasıyla çok az sıvısından dokundurup gözüme uyguluyorum, 1-2 dk bekletiyorum, yani gözümü fazla hareket ettirmiyorum, gerçekten makyaj bozulmuyor hiç, yılbaşında da bunu kullandım, hoplayıp zıplayacağım zamanlarda da kullanıyorum ve memnunum...

o küçük şişenin içinde bir sıvı var canım, kapaktada bir fırçası var, o fırçadaki sıvıdan hangi fırçayı kullanacaksam ona azcık sürüp makyajımın üstüne makyajı karıştırmadan sürüyorum, yani dokundurup çekme şeklinde, hemen kuruyor zaten, kuruyana kadar biyere bulaştırmadıysan sorun yok, kuruduğu gibi kalıyor...

kizlar slm,

ben de makyaj sabitleyici istiyorum ama soyle hem goz makyajina hem de cilt makyajina kullanilabilsin, hatta bi de fisfisli olsun. ne onerirsiniz? bunlarin ferahlatan tarzda olanlari da varmis hatta. ama hangi marka, nasil birsey alayim bilemedim. bana oneri verirseniz cok sevinirim:)
cenebaz bu arada gule gule kullan canim urunlerini.

kızlar işte benefit she lag makyaj sabitleyicinin resmi

BENEFIT-SHE-LAG-Makyaj-Muhurleyici-ABD-039-den__4207830_0.jpg

göz ve dudak makyajı için kullanılabiliyor ama ben sadece göz için kullanıyorum, makyajı yaptıktan sonra fırçasıyla çok az sıvısından dokundurup gözüme uyguluyorum, 1-2 dk bekletiyorum, yani gözümü fazla hareket ettirmiyorum, gerçekten makyaj bozulmuyor hiç, yılbaşında da bunu kullandım, hoplayıp zıplayacağım zamanlarda da kullanıyorum ve memnunum...
slm çenebaz nasılsın
şuan çilekte satılıyor bu set ama ben fıs fıslı bişi istiyorum ya böle sürmeli fırçalı falan bana uymaz yaww zaten ne makyaj yapıom akar gider sürerken hehehe :)))
bu arada stila ürünleri için ne diosun iyimidir?
kizlar slm,

ben de makyaj sabitleyici istiyorum ama soyle hem goz makyajina hem de cilt makyajina kullanilabilsin, hatta bi de fisfisli olsun. ne onerirsiniz? bunlarin ferahlatan tarzda olanlari da varmis hatta. ama hangi marka, nasil birsey alayim bilemedim. bana oneri verirseniz cok sevinirim:)
cenebaz bu arada gule gule kullan canim urunlerini.

bende fıs fıslı bişi arıyorum canım çok özel zamanlarda kullanmak için sadece göz için inglottan far bazı aldım süper bişi şu saate kadar hala farım duruyor :)zemuszemus:teytey:

bu arada benefit 3lü bi set daha çıkarmış ama pek kullanışlı diil gibi geldi bana siz gördünüzmü

Eklentiler

• $benefit.jpg
    $benefit.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 53
kızlar ya benim bi sorum olucak:uhm:
ben ruj,parlatıcı vb kullanmayı çok seviyorum.
makyajım olmasa bile mutlaka sürerim bi parlatıcı vs
neyse
gelgelelim ki bi kaç saat sonra dudak içimde birikiyor bu ruj ve parlatıcılar
öyle uyduruk ürün de almam ama nedenini , çözümünü bilemedim
bu konuda bir bilginiz var mı?

neyse

bende ruj sürmeden nemlendiriyorum ona rağmen pütür pütür oluo bilmiyorumkismile

neyse

bende ruj sürmeden nemlendiriyorum ona rağmen pütür pütür oluo bilmiyorumkismile
dişlerini fırçalarken dudaklarınıda fırçalamanı öneririm ama nazikçe :))) sonrada nemlendir faydasını görürsün :)
birisi de pudra sür rujdan önce dedi ama denemedim henüz.bi de sizlere sorayım dedim
ya çok feci oluyo böyle köpük gibi iz ıyk:gitme:
onu bende duydum canım bence bir dene o şekilde kalıcı oluyormuş :)
mrb benmde çok güzel uzun kirpiklerim war ama bi türlü kıwıramadım. kıwrım weren maskarada alsam kirpik kıwırıcıda kullansam olmuo olmuoooo :( napıcam ben :S

ısıtıcılı kıvrım veren aletler varmış duydun mu? yada kirpik kıvırıcını biraz fön makinası ile ısıt öyle uygula aman dikkat rfazla ısıtma yanmayasın denemedim duyduklarımı yazıyorum :) bu arada :)zemuszemusbayanssulusmile

Back