• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım clinique kullanıyorum ben, başka markalarla çok fark göremiyorum, demek kullandıklarımın hepsi hafif...
mac kullanmadım bişey diyemem ama sen şöyle yap en iyisi,
mac, clinique ve rosense mağazasına git, hepsini dene, sonra kararını ver, fiyatlarını da göz önünde bulundurursun...
nemlendirici dior kullanıyordum, şimdi ddf aldım önceki sayfada resmi var.

gördüm canım dior dan memnunmuydun hangisini kullanıyordun yaşım 20. istediğim zaman sürebileceğim bir krem arıyorm :( bunuda iyi bişi istiyorum

nerde 21 ytl max sakarya yaziyo sende de hem
ay ben yine cliniqten vazmi geçsem:))
sitede baktim 35 liradan basliyo cliniqueler

nerde 21 ytl max sakarya yaziyo sende de hem
ay ben yine cliniqten vazmi geçsem:))
sitede baktim 35 liradan basliyo cliniqueler

canım şuan erzurumdayım max almak için gittigim bi markette 42 yl oldugunu fakat bu haftasonu yüzde 50 indirime gircegini söyledi bayan sadece 1 günlüğüne pudra rimel ve lasting performance fondoteni giriyormus indirime.

az önce çilekten siparişim geldi hihoyyyt
benim cildim çok hassas olduğundan kışın bile güneş lekesi oluyor, o yüzden kışın bile güneş koruyucu kullanıyorum, gerçi herkesin kışın da kullanması gerekiyormuş...
eczacı DDF ürünlerini tavsiye etmişti, ama eczanede 50 TL idi, geçen hafta çilekte tesadüfen 25 TL idi, hemen kaptım delikafadulden
bu hafta çilekte de 60 TLye çıkmış, iyi ki almışım :))

güle güle kuullan canımcım zemuszemus

kullandınmı memnunmusun tatlım

Son düzenleme:
benim cildim çok hassas olduğundan kışın bile güneş lekesi oluyor, o yüzden kışın bile güneş koruyucu kullanıyorum, gerçi herkesin kışın da kullanması gerekiyormuş...
eczacı DDF ürünlerini tavsiye etmişti, ama eczanede 50 TL idi, geçen hafta çilekte tesadüfen 25 TL idi, hemen kaptım delikafadulden

TÜH YA BEN NASIL KAÇIRDIM :sm_confused:
BENMDE GÜNEŞ KOTUYUCUYA İHTİYACIM VAR ŞU ARALAR

bana,kalemle göz kapağına kuyruk yapmasını öğretene, avondan seçtiği 3 tane ruj hedaaaye :jeyyar:
imza : kuyruk yapma özürlü On41

sağol tatlımcım, daha kullanmadım, bugün ev kuşuydum, yarın dışarı çıkıcam kullanırım zemuszemus

TÜH YA BEN NASIL KAÇIRDIM :sm_confused:
BENMDE GÜNEŞ KOTUYUCUYA İHTİYACIM VAR ŞU ARALAR

sen de benim gibi hassas ciltli misin canım olumunekankayizsmile
inşallah yine düşer fiyatı, bakalım bana da dokunmazsa tavsiye ederim size kaydirigubbakcemile5

bana,kalemle göz kapağına kuyruk yapmasını öğretene, avondan seçtiği 3 tane ruj hedaaaye :jeyyar:
imza : kuyruk yapma özürlü On41

:roflol:hiç de fena bi pazarlık değil, hem biz aynı il sınırlarındayız aklinialirimsmile
hayatım önce hiç kasma sadece göz kapağının üstüne sür kalemini, sonra açılı fırçalar var ya, eyeliner fırçası diye de geçiyor, onla kıvırttır gözün bitiş noktasından kaşın bitiş noktasına doğru, yine de olmuyorsa kart gibi birşey koy çiz, deneye deneye sınırına da karar verirsin zemuszemus

yok çenecim ben roaccutane tedavisi görüom ve cildimi korumam lazım.
iyi bir güneş koruyucu arayışındayım.la roche posay kullanmıştım çok yaglıydı
daha su bazlı bişi istiyorum

hımm anladım canım, bu cildin yağ dengesini koruyan günlük bakım kremi ve güneş koruyucu, bak şunlar yazıyor açıklamasında

DDF

Günlük Mat Bakım SPF 15 48g/1.7oz

• Bu cilt bakım ürünü fazla yağı emer ve parlamayı minimuma indirir.|Cilde kusursuz, yağsız ve mat bir görünüm verir.|Zararlı UV ışınlarına karşı geniş çaplı koruma sağlar.|
  • Erken yaşlanmayı ve lekelerin oluşumunu minimuma indirir.|Cildi nem kaybından ve gelecek çevresel zararlardan korur.|Tek başına veya makyajın altında kullanınız.|

çeneeeeeee hele bana bir güzel kapatıcı özelliği olan hemide cok ağır olmayan bele bkatığında sankim doğalmış gibin duran bir fondoten önersene bacı..
her marka elimin altında bu aralar , malum londradayım hazır gelmişken alam bişiler bayanssulusmile

yok çenecim ben roaccutane tedavisi görüom ve cildimi korumam lazım.
iyi bir güneş koruyucu arayışındayım.la roche posay kullanmıştım çok yaglıydı
daha su bazlı bişi istiyorum

La roche demek yağlı..Ama yağsız yazıyor açıklamalarında..
Anthelios xl fluide extreme olanını mı kullandın canım,yoksa başka çeşidi mi?.bende onu düşünüyordum benimki bitince..

06871899901.jpg
güle güle kullan canım bencede herkesin koruma faktörlü nemlendirici kullanması gerekiyor cilt bakımı için araştırma yapıyodum ozman söylediler bende açık tenliyim iyi bir koruma faktörlü krem kullanmamı söylemişlerdi normal demlendiricimi yetersiz buldular15-20 faktör var ondada oysa ::)

beğenirsen bizede öner canım :)boshayallersmile
valla canım burdaki tecrübelerime dayanarak bir rosense pudra denemeni öneririm :)))
ben pudra kullanmıyorum ama gayet güzelmiş pudrası

hımm rosense de iyi diyorsunuz onuda denicem :) cildime zarar vermesinde max iyi bir marka olduguna inanmıyorm ama genede ortalarda çüünkü 10 sene sonra kırıs kırıs olmak istemiyorm yaa :( bide nemlendiriciye ihtiyacım var estee nin iyiymiş sanırm
çenebazın dediği gibi hepsini bir dene hangini beğenirsen onu al bence de
ben artık hiç bişi kaçırmamak için hergün çilekteyim kaydirigubbakcemile3
bende bende hergün çileteyim ama kararsızlıktan kaçıo bi başlarsam alışverişe maaşı harcarım valla insan kendini kaptırıo at sepete at sepetekaydirigubbakcemile2boshayallersmileeyvahedigeldismile

dün high beam vardı çilekte bugün yok 1 günde tüketmişler valla yaw düşünme şansım olmadı bile mafoldumbenohaoldumsmile:sinifsinif:

bende la roche yüz için düşünüyodum ama cıvık cıvıksa eğer kötü olur yaa
bu arada la roche çilekte yok dimi yoksa benmi göremedim..

La roche demek yağlı..Ama yağsız yazıyor açıklamalarında..
Anthelios xl fluide extreme olanını mı kullandın canım,yoksa başka çeşidi mi?.bende onu düşünüyordum benimki bitince..

evet canım aynısı +50
bronz bi krem zaten hafif bronzluk veriyo hafif de yglı güneşte parlama yapıyodu
ama muhteşem bi koruyucu canım

ay tam ben sööölicektim,çenebaz söölemiş...
Şimdi avon rujları kaçırdım mı?:kedi:

kaydirigubbakcemile3 kimse beni geçemez aklinialirimsmile ama seni de görürüz şekerim ayıp ettin, doğumgününü ve adresini alayım, bakarsın minik bir süpriz gelir kapına opuyorumnanaktan

bende la roche yüz için düşünüyodum ama cıvık cıvıksa eğer kötü olur yaa
bu arada la roche çilekte yok dimi yoksa benmi göremedim..

yok canım, ben de la roche kullanmıştım zamanın behlinde ama çok sevdiğim bir marka değil, her gittiğin mağaza elindekini övüyor doğrusu, kendin kullanmadan anlamıyorsun...

evet canım aynısı +50
bronz bi krem zaten hafif bronzluk veriyo hafif de yglı güneşte parlama yapıyodu
ama muhteşem bi koruyucu canım

canım +50lere şov amaçlı diyorlar, belli bir faktörden fazlası zaten gereksizmiş, ben de o yüzden illa +50 olsun diye araştırmıyorum artık, bu konuyu araştırmak lazım aslında...

Back