- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #9.021
çok tşk. dediklerinizi yapıcam ins bu sefer olur çok özeniyorum kıwrık kirpiklere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok bebem normalde olmuyo :1no2:ama normalde ruj sürmesen öyle birşey olmuyor demi fisfisfis
yani sabah uyandığında falan ?
yok bebem normalde olmuyo :1no2:
hatta normal halleri süperdir,çatlaksız,dolgun.
sadece likit ruj sürdükten bi kaç saat sonra ruj dudak içimde beyaz şerit halinde birikme yapıyo
kızlar makeupally de bu palet için renklerinin çok açık olduğu ve küçük olduğu falan yazıyo tarzanca ingilizcemle anladığım bu :sm_confused: oysa ben renklerine bayıldım fiyatıda çok ucuz diilki kullanmasam içime oturcak napim sizce bilmiyorumkismile
renkler güzel görünüyor ama kullanabileceksen al sonuçta o kadar para vericeksin nasılsa gene gelir bu far paleti önce far kullanmaya alışmak için daha uygun fiytatlı farlara bak bence :)
bişi değil canım güzel bişiler görürsem buraya yazarım :)))hımm doru diyosun ozaman başka paletlere bakim indirime girerse alırım saol bebişim :kedi:
yane önce yerli malı ama nerdeeeee ne uyarsa onu alıyozz :)evet cafelattecim çok mantıklı magrentanın dediği
mesela flormar veya rosense in farları da çok güzeldir...
hem de yerli malı ve uygun fiyatlı opuyorumnanaktan
orjinalliğinden emin oldğunuz ve en uygun fiyatı veren kozmatik satan site hangisi kibilmiyorumkismile
bende strawbery dicektim çenebaz bende önce davranmış :)))) kaydirigubbakcemile2strawberrynet.com canom, ben hep ordan alıyorum, burdaki birçok arkadaşımız da ordan alıyor
valla canım burdaki tecrübelerime dayanarak bir rosense pudra denemeni öneririm :)))kızlar bende pudra alıcam karar veremiyorum cildim çok problemli değil ama lekelerim var şimdiye kadar hep max factor kullandım aslında memnunum ama cildime daha sonraları zarar verir diye düşünyorum bu sefer paraya kıyıp iyi bişi almak istiyorum aklımda MAC var. Mac kullanan var mı? önereceginiz pudralar varsa çok sevinirim bbeyaz tenliyim
bende fondeten alıcam da estee mi maxmı ona karar veremedim:)
iyi alışverişler canom opuyorumnanaktan
bence estee fondöten al
luciferncim sana da clinique pudra öneririm, bir zarar vermez cildine, anti alerjiktir clinique ürünleri.