- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #8.941
o ürünlerin hepsi mac cafelattecim, aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk :1hug:
mac in sitesini gezdim ama bu ürünü göremedim
acaba tam ne olarak geçio adı
çokmu fazla oldum
kızlar yeniden merhabaa,
uzun bir zaman oldu,ara verdim,şehir ve iş değişikliği nedeniyle
ara ara uğrayabilecem..
çenee,bakıyorum gurbişin yokluğunu aratmıyorsun zemuszemus
bu arada gurbişten ne haber,evlendi evinnin kadınımı oldu :hulya:
düğün fotolarını filan koydu mu,kaçırdım mı :gitme:
çenee,tam da araştırdığım şeye parmak basmışsın,
çilekte stilanın eyeliner fırçasının muhteşem indirimini gördüm
ne zamandır aklımdaydıijel eyeliner kullanmak,önereceğin ürünler var mı?
smashbox bir set var aklım onda kaldım ama 43,50 tl,kararsızım:bbo:
arkadaşlar ben beyaz tenliyim ve aldığım fondoten yada pudraların en açık tonu bile bende koyu duruyo ne yapmam lazım ten rengime yakın olması için ve mat olsun istemiyorum hafif böle porselen gibi parlıyo ya ciltler öylede olsun istiyorum hangi ürünleri hangi markada kullanmam gerekiyor ???? :uhm:
yok canım estafurullah, onu bilmiyorum ben ya, sanırım fondöteni de pudaryı da bol tutacaksın, ama bana çok yapay geldiğinden ısınamadım henüz porselen makyaja :))
far bazı ne işe yarıyor ve neden gerekli ?
bildiğim kadarı ile farın altına uygulanan, farın rengini ve kalıcılığını daha iyi ve uzun olmasını sağlayan bişey canım yerimseniben
a.s.:1hug:canim cogu goz kapaginda far surdugunde cizgilenme, toplanma ya da ucma, kaybolma sorunlari olur. iste o sorunlari onlemek icin, far ilk surdugun gibi kalici ve toplanmadan kalsin diye, far surmeden once surulen bir urun far bazi. hatta renkli kullanirsan sadece far olarak bile kullanilabiliyor.
cok kullanisli...
yaa dimi sonra bütün maaşı yatırmayasın diosun bunlara bakalım artık ben bu sayfayı bi en başından sonuna kadar okuyumda neler yazılmış neler önerilmiş daha bi bilgim olsun vereliniortak