• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hoşbulduk :1hug:
mac in sitesini gezdim ama bu ürünü göremedim :(
acaba tam ne olarak geçio adı
çokmu fazla oldum :P

estafurullah canım :)) toz sürme demiş gurbik sanırım paint pot canım
yani şu

M740.jpg

kızlar yeniden merhabaa,
uzun bir zaman oldu,ara verdim,şehir ve iş değişikliği nedeniyle
ara ara uğrayabilecem..

çenee,bakıyorum gurbişin yokluğunu aratmıyorsun zemuszemus
bu arada gurbişten ne haber,evlendi evinnin kadınımı oldu :hulya:
düğün fotolarını filan koydu mu,kaçırdım mı :gitme:

çenee,tam da araştırdığım şeye parmak basmışsın,
çilekte stilanın eyeliner fırçasının muhteşem indirimini gördüm
ne zamandır aklımdaydıijel eyeliner kullanmak,önereceğin ürünler var mı?
smashbox bir set var aklım onda kaldım ama 43,50 tl,kararsızım:bbo:

arkadaşlar ben beyaz tenliyim ve aldığım fondoten yada pudraların en açık tonu bile bende koyu duruyo ne yapmam lazım ten rengime yakın olması için ve mat olsun istemiyorum hafif böle porselen gibi parlıyo ya ciltler öylede olsun istiyorum hangi ürünleri hangi markada kullanmam gerekiyor ???? :uhm:

kızlar yeniden merhabaa,
uzun bir zaman oldu,ara verdim,şehir ve iş değişikliği nedeniyle
ara ara uğrayabilecem..

çenee,bakıyorum gurbişin yokluğunu aratmıyorsun zemuszemus
bu arada gurbişten ne haber,evlendi evinnin kadınımı oldu :hulya:
düğün fotolarını filan koydu mu,kaçırdım mı :gitme:

çenee,tam da araştırdığım şeye parmak basmışsın,
çilekte stilanın eyeliner fırçasının muhteşem indirimini gördüm
ne zamandır aklımdaydıijel eyeliner kullanmak,önereceğin ürünler var mı?
smashbox bir set var aklım onda kaldım ama 43,50 tl,kararsızım:bbo:

çok ilgilenemiyorum aslında ama arada bakıyorum, bildiğim bişey varsa söylüyorum cicim
başıboş kalmasın topicik :))
smashboxın dediğin seti bu mu şekerim
Smashbox-Try-Me-Set_A2B9CD3F.jpg

buysa bende var bu, çok hoş bişey, renkleri görüntüsü albenisi var yani
ama renkler çok baskın değil, yani mesela siyahı çektiğinde kalem gibi simsiyah olmuyor, daha flu bir görüntüsü var
yani dumanlı makyaj için uygun gibi geliyor bana
bir de yves rocherin ıslak farlarını veya eyelinerlarını tavsiye ederim, istersen bunu almadan önce onu dene, beğenmezsen bunu alırsın,
setlerin bi kötülüğü var, kullanmadığın şeyler için para veriyorsun, mesela ben baştaki kaş belirginleştiricileri kullanmadım hiç,
primeri denemiş olursun o güzelliği olur, lipstickini de ben çok sevdim hem tadı güzel, hem biraz daha kalıcı
göz çevresi aydınlatıcısı da hafif pir parlaklık veriyor, güzel bir ürün
ama pahalı geldiyse önce yves rocherinkileri git bir dene, gerçi onda da bir renge 20 küsür bişey veriyorsun, ama bunu belli bir renge takılıp alacaksan diğerlerini çok kullanmayacaksan ve primeri falan deneme niyetin yoksa diğerlerine boşuna para vermiş olma.

arkadaşlar ben beyaz tenliyim ve aldığım fondoten yada pudraların en açık tonu bile bende koyu duruyo ne yapmam lazım ten rengime yakın olması için ve mat olsun istemiyorum hafif böle porselen gibi parlıyo ya ciltler öylede olsun istiyorum hangi ürünleri hangi markada kullanmam gerekiyor ???? :uhm:

fondöten pudra denince bu topikte söz birliği etmiş gibi hepimiz estee lauder double wear deriz canım
ama ben açıkçası şu anda alamam, 60 küsür lira, çalışmıyorum da
daha uygun birşey olsun dersen clinique tavsiye ederim, özellikle pudrasını
clinique'in 3 numarasını kullanıyorum ben, ben de koyu tenli sayılmam, bembeyaz da değilim ama sen benden daha beyazsan 1 numarası daha da açık, bir dene şekerim sositososito

fondöten pudra denince bu topikte söz birliği etmiş gibi hepimiz estee lauder double wear deriz canım
ama ben açıkçası şu anda alamam, 60 küsür lira, çalışmıyorum da
daha uygun birşey olsun dersen clinique tavsiye ederim, özellikle pudrasını
clinique'in 3 numarasını kullanıyorum ben, ben de koyu tenli sayılmam, bembeyaz da değilim ama sen benden daha beyazsan 1 numarası daha da açık, bir dene şekerim sositososito[/QUOTE]

hımmmm bunları ve yukarda diğer konulara cevap için yazdıklarınıda yazdım kenara çok teşekkür ederim

en kısa zamanda bakıcam bunlara evet ben biraz daha beyazım malesefff benneyaptımki

peki şu porselen gibi durması için yüzümüzdeki makyajın onu nasıl yapıcaz ??? ne çok soru sordum bende dimi :) kaydirigubbakcemile3 :kedi:

yok canım estafurullah, onu bilmiyorum ben ya, sanırım fondöteni de pudaryı da bol tutacaksın, ama bana çok yapay geldiğinden ısınamadım henüz porselen makyaja :))

yok canım estafurullah, onu bilmiyorum ben ya, sanırım fondöteni de pudaryı da bol tutacaksın, ama bana çok yapay geldiğinden ısınamadım henüz porselen makyaja :))

ya bende çok araştırdım ama böle parlak parlak duruyo çok hoşuma gidiyo :utangac: bide akşamları çok hoş duruyo süprizzzzz bende bi öle olsun diyom bi böle olsun istiyom :D:utangac: :kedi:kaydirigubbakcemile5

bildiğim kadarı ile farın altına uygulanan, farın rengini ve kalıcılığını daha iyi ve uzun olmasını sağlayan bişey canım yerimseniben

far bazı ne işe yarıyor ve neden gerekli ?

canim cogu goz kapaginda far surdugunde cizgilenme, toplanma ya da ucma, kaybolma sorunlari olur. iste o sorunlari onlemek icin, far ilk surdugun gibi kalici ve toplanmadan kalsin diye, far surmeden once surulen bir urun far bazi. hatta renkli kullanirsan sadece far olarak bile kullanilabiliyor.
cok kullanisli...

evet far bazı çok kullanışlı bir şey :))
calimenjerocum dediğim gibi benim bildiğim kalıp gibi fondöten pudra kullanılırsa porselen makyaj oluyor, birgün dene, beğenirsen kullanırsın...

çenebazcımm ben okadar şeyi karıştırıpta süremem ki yawww :kedi:

ben bi fondotenden falan kolay olnadan başliim bii sonra allah ne verdiyse artıkk ama saol yardımın için maaşımı aliim hemen koşiicimm kozmetikçileree yerimseniben

yaa dimi sonra bütün maaşı yatırmayasın diosun bunlara :D bakalım artık ben bu sayfayı bi en başından sonuna kadar okuyumda neler yazılmış neler önerilmiş daha bi bilgim olsun ;) vereliniortak

bildiğim kadarı ile farın altına uygulanan, farın rengini ve kalıcılığını daha iyi ve uzun olmasını sağlayan bişey canım yerimseniben

canim cogu goz kapaginda far surdugunde cizgilenme, toplanma ya da ucma, kaybolma sorunlari olur. iste o sorunlari onlemek icin, far ilk surdugun gibi kalici ve toplanmadan kalsin diye, far surmeden once surulen bir urun far bazi. hatta renkli kullanirsan sadece far olarak bile kullanilabiliyor.
cok kullanisli...
a.s.:1hug:

Ya bende bişy sorcam küçük ve çukur görünümlü gözleri belirginleştirmek ve büyük göstermek için en pratik yöntem nedir netteki herşeyi okudum ama ben hem makyaj güzel olsun hem gözler iri görünsün istiyorum bunu yapmanın bi yolu yokmudur canımcım?
Bide buğulu makyaj yapmak istiyorum ama pek becerbildiğim söylenemez gölge konusunda sorun yaşıyorum resmen öcü gibi oluyorum yaptgımda ( tabi hemen geri silip klasik makyajıma geri dönüyorum ) Diyeceğim bana hem gözleri iri gösterecek hemde basit yöntemlerle bugulu güzel bir makyaj tarifi verir misin ama ürünleri de yaz olurmu bi ton makyaj malzemesi var ama farklı ürünlerle daha güzel ve kalıcı oluyosa onları alırım opuyorumnanaktan Şimdiden teşekkürler canımmm

Back