- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 40
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.921
bugün gittim bakmaya,estede güzeldi ama dior tam istediğim gibiydi rengi tam oturdu,hafif parıltıları da varrropuyorumnanaktan
bi de inglot'un kapatısını bilior musunuzz kullandız mııı? o da çok güzeldi almayı düşünüormmmm ama:tomato::))
bugün gittim bakmaya,estede güzeldi ama dior tam istediğim gibiydi rengi tam oturdu,hafif parıltıları da varrropuyorumnanaktan
bi de inglot'un kapatısını bilior musunuzz kullandız mııı? o da çok güzeldi almayı düşünüormmmm ama:tomato::))
Canm ben inglot kullandım hem kapatıcısını hem pudrasını. Başta rengi falan yüzüne şak diye oturuyo ama fazla dayanmıyor. Ben sürdükten 1 saat sonra silinip gidiyordu ve aldıktan 1 ay sonra bitti. Yani o kadar para vermeye değmez bence..
mac mağazalarından birine tel aç gorus onlarla istanbul capacity olabilir
istedigini soyle hesaplarına para yatır
gelsin maclerrropuyorumnanaktan
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oluomu öleee oleeyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hemen bakıorm int.dennnnn teşekkür ederiiimmmdelikafaduldendelikafadulden
tamam vazgeçtim :)
esta double wear ama hangi renk alsamesmer tenliyim , esmer diye bir rengi var çilekde gördüm ama hangisi uyarki bana .
avonda warmest beige kullanıyorum ama hafif koyu geliyor
mac mağazalarından birine tel aç gorus onlarla istanbul capacity olabilir
istedigini soyle hesaplarına para yatır
gelsin maclerrropuyorumnanaktan
Dışarda 84 tl diye duymuştum o yüzden alayım dedim çilekden .
sağol arkadaşım madem öyle çıkar kendim deneyip alırım.
teşekkürlerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?