Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

aradıgını bulmana sevindim
inglot un kapatıcısını bilmiyorum deneyen arkadaslar olabilir
ben mac kullanıyorum

mac mağazalarından birine tel aç gorus onlarla istanbul capacity olabilir
istedigini soyle hesaplarına para yatır
gelsin maclerrr
opuyorumnanaktan

Canm ben inglot kullandım hem kapatıcısını hem pudrasını. Başta rengi falan yüzüne şak diye oturuyo ama fazla dayanmıyor. Ben sürdükten 1 saat sonra silinip gidiyordu ve aldıktan 1 ay sonra bitti. Yani o kadar para vermeye değmez bence..

aaa ayy iyki almamışımmm ozaamaaannnmafoldumben teşekkür ederim canım daha iyi bişe alim ozamannnsüprizzzzz

mac mağazalarından birine tel aç gorus onlarla istanbul capacity olabilir
istedigini soyle hesaplarına para yatır
gelsin maclerrr
opuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden oluomu öleee oleeyyyyydelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden hemen bakıorm int.dennnnn teşekkür ederiiimmmdelikafaduldendelikafadulden

Merhaba bi kaç gündür burayı okuyorum çok faydalı bilgiler edindim valla
Makyaj ürünlerimi biraz daha kaliteli yapmaya karar vermiştim bi süredir çok fazla makyaj ürünü almam
Göz Kalemi alix avien aldım kalıcı siyah renk
Mavi renk cecile oda kalıcı rengide süper
Yeşil renk emily aldım hem ucuz hem güzel

Mascara flormar aldım 2 taraflı olanlardan indirimdeydi o zaman baya güzel çıktı
göz altı kapatıcısı innova kullanıyorum uzun bir süredir bitkisel olduğun için önermişlerdi aslında flormar kullanıodum ilk aldığımda far bazı da vermişti innova marka bilmeden kullanmışım şimdi almak istiyorum
ruj kullanamıyorum nivea cherry kullanıyorum fondöten pudra kapatıcı allık kullanmıyorum ama iyi bişeyler olsun istiyorum
innova marka kapatıcı kullanan oldumu birde bu mac kapatıcılardan almayı düşünüyorum innovayı yeni 21,50 tlye aldım halaydan acaba bu ürüne göre iyi bir fiyat mı yoksa kazıklandımmı

gurbii başarılı bi topic olmuş şekerim
ben bi kaç aydır bi fondoten alamadım, alınan ürünlere mi sadece önerin, alınamayana da önerin varmı:)

tamam vazgeçtim :)
esta double wear ama hangi renk alsam esmer tenliyim , esmer diye bir rengi var çilekde gördüm ama hangisi uyarki bana .
avonda warmest beige kullanıyorum ama hafif koyu geliyor

tamam vazgeçtim :)
esta double wear ama hangi renk alsam esmer tenliyim , esmer diye bir rengi var çilekde gördüm ama hangisi uyarki bana .
avonda warmest beige kullanıyorum ama hafif koyu geliyor

canım bence çilekten almana degmez yani bugün aldım 67 liraya
çilekte 62.5 5lira için de denemeden almaya degmez bence
git sevile dene öyle karar ver
riske atma derim

Dışarda 84 tl diye duymuştum o yüzden alayım dedim çilekden .
sağol arkadaşım madem öyle çıkar kendim deneyip alırım.
teşekkürlerrr

kızlar merhabaaaaa
uzun zamandır takip ediyorum ehh bide üye olayım dedim hihoyyyt

makyaj yapma özürlüsüyüm gurbikin yaptığı ilk sayfadaki göz makyajına bayıldım ancak tam olarak malzemelerin markasını paylaşmamış sanırım hepsini okudum ama göremedim:sm_confused: şu resimdeki ürünün markası nedir acaba bilenvarmı?

Eklentiler

• $tutorial_black029.jpg
    15,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…