• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Merhaba :)
ben birşey sormak istiyorum
ben gözlerim küçük ve çekik ama ben daha iri göstermek istiyorum nasıl bi yöntemle göz makyajı yapmayalım ??

benim dudaklarım çok incee mafoldumben
özllikle de üst dudağım...kalın göstermek için ne yapabilirim nasıl bi makyaj yapmalıyım?lütfen bana bi yardım senağlama

Merhaba :)
ben birşey sormak istiyorum
ben gözlerim küçük ve çekik ama ben daha iri göstermek istiyorum nasıl bi yöntemle göz makyajı yapmayalım ??

benim göz tipimin tam tersi olduğundan benim kaçındıklarımı sen yap
- göz kalemini göz kapağının üstünden şakaklara doğru uzatma
- gölgelendirmeyi göz kapağının içinden dışına doğru değil aşağıdan yukarıya doğru yap
- alt göz kapağına açık renkler tercih et ve gözünün içine bayaz kalem sür, altına açık renk far veya aydınlatıcı kullan
- genel olarak açık renkler tercih et
- bol rimel kullan

şimdilik aklıma gelen bunlar, ben bunlara dikkat etmediğim zaman çizgifilmlerdeki şaşkın çocuklara benziyorum, gözlerim iyice iri ve yuvarlak oluyor kaydirigubbakcemile3

benim dudaklarım çok incee
özllikle de üst dudağım...kalın göstermek için ne yapabilirim nasıl bi makyaj yapmalıyım?lütfen bana bi yardımsenağlama

aynen benim de canım
makyaj olarak açık renk parlatıcıları tercih et ve uygulamadan önce dudak çizgisinin dışına doğru açık tonlarda farla çizgi çek
ama benim gibi dudak makyajını fazla dudağında tutamayan bir insansan dinle :)
öncelikle dudağının arasında kalem çevirme egzersizi dudakları büyütür
ayrıca her gece dudaklarını fırçala ve arkasından bal sür ve yat
ayrıca buz masajını da aklına geldikçe yap zemuszemus

çok teşekkür ederim :teytey: bende tam tersini yapıyorum gözlerim renkli daha cok ortayaa cıksın diye hep koyu makyaj yapıyodum şimdi tam tersini yapmam gerekicek

aynen benim de canım
makyaj olarak açık renk parlatıcıları tercih et ve uygulamadan önce dudak çizgisinin dışına doğru açık tonlarda farla çizgi çek
ama benim gibi dudak makyajını fazla dudağında tutamayan bir insansan dinle :)
öncelikle dudağının arasında kalem çevirme egzersizi dudakları büyütür
ayrıca her gece dudaklarını fırçala ve arkasından bal sür ve yat
ayrıca buz masajını da aklına geldikçe yap zemuszemus

aaa çeneeeciğim bunları hiç bilmiyoduum yau sositososito dudaklarım kalın ama gene de merak ettim şüle ancelinacığım gibi olsa fena mı gine de delikafadulden
kalemi nası çeviricez ne tarafa doğru naniknanik

şaka bi yana nasıl oluyor bu kalem çevirme hakikaten çenecim be?

kızlar ben krdi den versacenin kini almıştım memnundum kapatıcılıgından çok ama bi akrabam cok begendi ona hediye ettim kaldım kapatıcısız :D şimdiiii ben daha çok beyazlık vermesini istiyorum versace aynı renkteydi ten renginde. ben normalde altına beyaz far süren birisiyim ama bu kapatıcıyla far sürmeye son vermek istiyorum bir ara estee ninkini denemiştim elime o da bülent ersoy gibi çok beyazdı. hangi marka önerirsiniz bugün alıcam?

çok teşekkür ederim :teytey: bende tam tersini yapıyorum gözlerim renkli daha cok ortayaa cıksın diye hep koyu makyaj yapıyodum şimdi tam tersini yapmam gerekicek

rica ederim canım ne demek,
evet renkli gözlere koyu makyaj güzel olur ama iç kısmına kalem sürme hatta beyaz kalem sür,
dediğim gibi gölgelendirmeye de dikkat et, deneye yanıla bulursun zaten gözüne giden makyajı yerimseniben

aaa çeneeeciğim bunları hiç bilmiyoduum yau sositososito dudaklarım kalın ama gene de merak ettim şüle ancelinacığım gibi olsa fena mı gine de delikafadulden
kalemi nası çeviricez ne tarafa doğru naniknanik

şaka bi yana nasıl oluyor bu kalem çevirme hakikaten çenecim be?

şöyle canım üst dudağını içe doğru alt dudağını dışa doğru tut önce kalemi de araya al
sonra içerdeki dudğı daha da içeri dışardakini daha da dışarı götürecek şekilde
ayy inşallah anlatabilmişimdir, benim de hep aklımda ama bi uygulayamadım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben krdi den versacenin kini almıştım memnundum kapatıcılıgından çok ama bi akrabam cok begendi ona hediye ettim kaldım kapatıcısız :D şimdiiii ben daha çok beyazlık vermesini istiyorum versace aynı renkteydi ten renginde. ben normalde altına beyaz far süren birisiyim ama bu kapatıcıyla far sürmeye son vermek istiyorum bir ara estee ninkini denemiştim elime o da bülent ersoy gibi çok beyazdı. hangi marka önerirsiniz bugün alıcam?

şu anda stilanınkini kullanıyorum ben memnunum canım yerimseniben

merhaba bayanlar
ben de makyaj tekniği konusunda çok bilgisizim. tek yapabildiğim beyaz göz kalemi sürebilmek.kesinlikle far kullanamıyorum. bazen siyah göz makyajına bayılıyorum ama yapamıyorum ve sanki yüzümde çok abartı duruyor. size fotoğrafımı ekliyorum. önerileriniz çok önemli mafoldumben

canım resminde yüz hatların belli değil
ön profilden yakın bir poz yükle istersen
daha çok yardımcı oluruz o zaman

krd bu sitede bir arkadaş
markalı makyaj malzemeleri ve parfümleri indirimli olarak satıyor
eğer almak istediğin bişey olursa sorarsın yardımcı olur

merhaba bayanlar
ben de makyaj tekniği konusunda çok bilgisizim. tek yapabildiğim beyaz göz kalemi sürebilmek.kesinlikle far kullanamıyorum. bazen siyah göz makyajına bayılıyorum ama yapamıyorum ve sanki yüzümde çok abartı duruyor. size fotoğrafımı ekliyorum. önerileriniz çok önemli mafoldumben

canım sana siyah makyaj yakısır bence.

Merhaba Gurba Prenses,bende makyaj konusunda beceriksiz bir insanım aslında yüzüm pek makyajda tutmuyor neden oluyor bilmiyorum ama örneğin göz kalemimi ne kadar kaliteli kullanırsam kullanayım 2 saat olmadan geçiyor ve kaşımın altındaki deri göz kapağımın üzerine düştüğü için(garip bir tasvir oldu farkındayım:kedi:) göz kalemi sürdüğüm yer hariç heryere bulaşıyor gözlerim küçük olduğundan çok sönük kalıyorlar bana genel olarak göz makyajı konusunda neler yapabilceğimi söylersen çok sevinirim ve hangi ürünleri önerirsin marka olarakta,çünkü hiç biri hakkında bilgim yok:((

ben de size bişe danışmak istiyorum bana önerebileceğiniz parlak,ışıltıları olan bi fondöten önerebilirmisiniz?tenim beyaz ve medium lar ağır geliyo,cildimde sorunsuz sadece ışıltı vermek amaçlı,sizce pembemsi olanlardan mı almalıyımm??:uhm:a.s.

ben de size bişe danışmak istiyorum bana önerebileceğiniz parlak,ışıltıları olan bi fondöten önerebilirmisiniz?tenim beyaz ve medium lar ağır geliyo,cildimde sorunsuz sadece ışıltı vermek amaçlı,sizce pembemsi olanlardan mı almalıyımm??:uhm:a.s.

renkli nemlendirici kullanabilirsin canım

clinique kullanıorm renkli nemlendiricide ama o da koyu kalıyor bronz oluorm resmenn :(( ama fond. en açığından alırsam daha iyi olur heralde die düşündümm:uhm:

clinique kullanıorm renkli nemlendiricide ama o da koyu kalıyor bronz oluorm resmenn :(( ama fond. en açığından alırsam daha iyi olur heralde die düşündümm:uhm:

en acıgıda senı kireç gibi bembeyaz göstermesin
nemlendiricinin acık rengınımı kullanıyorsun
ayrıca yuzunde bir sorun yoksa fondoten kullanma ben kullanmıyorum en agır makyajlarımda bile

zaten clinique de 2 renk var medium,dark medium..bendeki medium açık olanı yani ama koyu geliyo ve mat,cildim yağlı deil matlığa ihtiyacımda yoksenağlama ben en iyisi bi sevile gidim hepsini sürüm gene tek tek bıktılar benden amakaydirigubbakcemile3zaten fond. tek kat sürerim sürsemde parıltısı için,tonları dengelesin die..ama diorun renkli nem.almadığıma pişman oldum:sinifsinif:

zaten clinique de 2 renk var medium,dark medium..bendeki medium açık olanı yani ama koyu geliyo ve mat,cildim yağlı deil matlığa ihtiyacımda yoksenağlama ben en iyisi bi sevile gidim hepsini sürüm gene tek tek bıktılar benden amakaydirigubbakcemile3zaten fond. tek kat sürerim sürsemde parıltısı için,tonları dengelesin die..ama diorun renkli nem.almadığıma pişman oldum:sinifsinif:

estee lauderinkini begeniyordu burda kızlar ben kullanmadım ama
tekın acarda sormustum gecen yok dediler
bir bak istersen onada

bugün gittim bakmaya,estede güzeldi ama dior tam istediğim gibiydi rengi tam oturdu,hafif parıltıları da varrropuyorumnanaktan
bi de inglot'un kapatısını bilior musunuzz kullandız mııı? o da çok güzeldi almayı düşünüormmmm ama:tomato::))

Back