- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.901
Merhaba :)
ben birşey sormak istiyorum
ben gözlerim küçük ve çekik ama ben daha iri göstermek istiyorum nasıl bi yöntemle göz makyajı yapmayalım ??
benim dudaklarım çok incee
özllikle de üst dudağım...kalın göstermek için ne yapabilirim nasıl bi makyaj yapmalıyım?lütfen bana bi yardımsenağlama
aynen benim de canım
makyaj olarak açık renk parlatıcıları tercih et ve uygulamadan önce dudak çizgisinin dışına doğru açık tonlarda farla çizgi çek
ama benim gibi dudak makyajını fazla dudağında tutamayan bir insansan dinle :)
öncelikle dudağının arasında kalem çevirme egzersizi dudakları büyütür
ayrıca her gece dudaklarını fırçala ve arkasından bal sür ve yat
ayrıca buz masajını da aklına geldikçe yap zemuszemus
çok teşekkür ederim :teytey: bende tam tersini yapıyorum gözlerim renkli daha cok ortayaa cıksın diye hep koyu makyaj yapıyodum şimdi tam tersini yapmam gerekicek
aaa çeneeeciğim bunları hiç bilmiyoduum yau sositososito dudaklarım kalın ama gene de merak ettim şüle ancelinacığım gibi olsa fena mı gine de delikafadulden
kalemi nası çeviricez ne tarafa doğru naniknanik
şaka bi yana nasıl oluyor bu kalem çevirme hakikaten çenecim be?
kızlar ben krdi den versacenin kini almıştım memnundum kapatıcılıgından çok ama bi akrabam cok begendi ona hediye ettim kaldım kapatıcısızşimdiiii ben daha çok beyazlık vermesini istiyorum versace aynı renkteydi ten renginde. ben normalde altına beyaz far süren birisiyim ama bu kapatıcıyla far sürmeye son vermek istiyorum bir ara estee ninkini denemiştim elime o da bülent ersoy gibi çok beyazdı. hangi marka önerirsiniz bugün alıcam?
merhaba bayanlar
ben de makyaj tekniği konusunda çok bilgisizim. tek yapabildiğim beyaz göz kalemi sürebilmek.kesinlikle far kullanamıyorum. bazen siyah göz makyajına bayılıyorum ama yapamıyorum ve sanki yüzümde çok abartı duruyor. size fotoğrafımı ekliyorum. önerileriniz çok önemli mafoldumben
ben de size bişe danışmak istiyorum bana önerebileceğiniz parlak,ışıltıları olan bi fondöten önerebilirmisiniz?tenim beyaz ve medium lar ağır geliyo,cildimde sorunsuz sadece ışıltı vermek amaçlı,sizce pembemsi olanlardan mı almalıyımm??:uhm:a.s.
clinique kullanıorm renkli nemlendiricide ama o da koyu kalıyor bronz oluorm resmenn( ama fond. en açığından alırsam daha iyi olur heralde die düşündümm:uhm:
zaten clinique de 2 renk var medium,dark medium..bendeki medium açık olanı yani ama koyu geliyo ve mat,cildim yağlı deil matlığa ihtiyacımda yoksenağlama ben en iyisi bi sevile gidim hepsini sürüm gene tek tek bıktılar benden amakaydirigubbakcemile3zaten fond. tek kat sürerim sürsemde parıltısı için,tonları dengelesin die..ama diorun renkli nem.almadığıma pişman oldum:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?