- 20 Şubat 2009
- 3.725
- 2
- 156
- 40
- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #8.881
..........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar concealer alacagım macten
capacitydeki kıza bunu almak istedigimi soyledim
ama kız cildiniz problemli değilse bu cok yogun gelir dedi ve sunu önerdi
sizce hangisini almalıyım:uhm:
nazalp merhaba,
kafanı karıştırmak istemem ama 3. bir seçenek daha sunucam sana opuyorumnanaktan
ben bunu kullanıyorum ve çok memnunum :
hanimiş de hanimişşş benim taylor'dan pigmentlerim gelmişşş kaydirigubbakcemile2
kızlar ben bayıldım bunlara lakin diyorum ki keşke hepsini minik kavanozda alsaydım :bbo: iki tanesi küçük kavanozda geldi kullanması çok rahat diğer 4 tanesini de poşette istemiştim 1 gr'lık mı ne öyle bişi... poşetler pek kullanışlı olmayacak gibi, bir yerinden patlamış her yer far
ama çokk güzel kesinlikle çok kalıcı ve renkler inanılmaz canlı. simlilerim grilerim felan pek hoşuma gitti. denedim hemen ıslak şekilde. deneye deneye daha iyisini yapabilicem sanırım. hele bir de doris yeşili var ki ıhmmm görmeyin ehehe lülülülülülü
taylorlarımla çok mutluyum çookkzemuszemus
teşekkürler melekparem kaydirigubbakcemile3hayırlı olsun balparem. ne de yakışmıştır kim bilir pırıltılar benim melek dostuma...opuyorumnanaktan
güle güle kullan çikolataaa pigmentlerini
ama hani resim???
canım :1rolleyes:,
ben unuttum tam ne kadar ödedim kargoya ama çok bişi değildi öyle aman aman. bak sana şöyle bişey buldum taylorun sayfasından, belki yardımcı olur.
Standart Airmail (Tüm kavanoz) --
2,85 $ ilk kavanoz için
0,35 $ küp başına gelecek 20 kavanoz için
0,20 $ küp başına sonraki 50 kavanoz için
0,05 $ küp başına her ek kavanoz için
Standart Airmail (Örnek Çantalar) --
1,75 $ ilk çanta için
0,15 $ torba başına sonraki 50 torbaları için
0,05 $ torba başına her ek çantası için
bir de taylorlar öyle uzun bir zamanda geliyor ki siparişini verdikten sonra unut bir süre. bana 1 aydan sonra mı geldi ne... ve bence istemişken baya bişi iste. çok uzun zaman bekliyorsun. hem ne istersen iste genelde hayal kırıklığına uğratmıyor taylor. ben pişman oldum keşke daha çok şey isteseydim diye :kedi: kargoda da çok bişey fark etmiyor zaten...allık düşünmüştüm. şimdi de boş bi vaktimde bakıp almak istiyorum.
ha bir de alırken, yine bence :), kavanoz diyo ya, onlardan al zannımca. hem çok güzel farlar, o minik poşetlerde gelince az geliyor insanın gözüne, hem de kullanması saklaması çok zor oluyor poşetlerde patlıyor dağılıyor felan.
yorumların bunlar canım... aklına gelen bişi olursa yaz yine :hulya: sipariş edersen de süle zemuszemus
teşekkürler melekparem kaydirigubbakcemile3
evet canlar, hiçbir masraftan kaçınmayaraktan sizler için fotoğrafladım farlarımı eccük kötü çıktı ama idare edin artık
Eki Görüntüle 29236
Eki Görüntüle 29237
güle güle kullan çikolataaaa kaydirigubbakcemile2
hepsi çok güzelllll akannehir
nickel le diamonds var bendede çok güzel yaaa güle güle kullan canım