Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Herkese merhaba a.s.
Bugün kozmetikçileri gezdim çantada taşımak için innovanın,max factorun,channelin, pastelin ...vs makyaj setlerini sordum...(Hani şu meşhur alışveriş sitelerinde bolca satılan setlerden.)

Ancak bir çoğu o setler orjinal olmuyor, markaların çoğu set yapmıyor kendiniz set oluşturmalısınız dediler...Bir kısmı tükendi falan dedi..

Yani var mı böyle setler yoksa olanlar orjinal değiller mi ??:uhm: Bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim

canim bende buyuk kozmetikcilere bakmistim her marka vardi her urunleri vardi..bir tek setleri yoktu..free shoptan set olarak diorun kucuk canta seklinde setini almistim birde loreal,lancome buyuk degilde canta icin olan setleri vardi..ama internette gorduklerim yoktu..yada gormedim bilmiyorum..ayni soruyu bende sormustum orjinal oldugunu soylemislerdi buradaki arkadaslar..

tam bende çanta şeklinde olanlardan arıyorum ..ama kendileri set yapmak istiyorlar ısrarla daha mailyetli olduğu için olabilir dedi sorduklarım...Loreal, lancome ve dior için bir daha araştırma yapacağım ..teşekkürler a.s.

deme yaa napcam ben sımdı mafoldumben bana bu konuda yardımcı olacak yok mu
banka havalesı yapsam
maasımı bankadan alıyorum ordan yada normal bı havale
ayy cok ıstıyordum
burayı takıp edıp alıyordum herseyımı sımdık
benefıtten eksık kalmak ıstemıyorum cokta uygun napcam ben ya

yaa kızlarr... benim taylorum gelmedi ya napsam acaba? çok uzun zaman oldu hep bekledim ama ne gelen var ne giden :sinifsinif:
çeneem? ordaysan sülesene napsın bu kızce kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
ya kızlar sadece kargo parası karşılığında bedava mineral sample yollayan bir marka vardı hangisiydi o

benefit indirimi bitti bildiğim kadarıyla. üzülme yani tatlım :)

yaa kızlarr... benim taylorum gelmedi ya napsam acaba? çok uzun zaman oldu hep bekledim ama ne gelen var ne giden :sinifsinif:
çeneem? ordaysan sülesene napsın bu kızce kafamçokkarıştı

ÇikolatamŞelalem gelmedi demek hala? halbuki parıl parıl parlamaya ne kadar ne heves etmiştinkaydirigubbakcemile2 baya da uzun zaman oldu, o çilek gibi ptt üzerinden filan takip edilemiyo mu?:uhm:

cevap için çok teşekkürler peki fondötenler için olan sample jarların boyutu ne kadardır acaba?

kızlar ya cılek te bı makyaj setı buldum bılgısı olan var mı
cameleon
fıyatı 44 tl
ben böle bır set arıyorumda hem uygun hem guzel gorunuyo sızce
bıde fırca setı arıyorum ama tam set olması lazım bakıyorum ama cılekte tektek ve bıraz tuzlu
daha uygun nerden bulanbılırm

bahsettiğin set bu mu uğur böcüğü? bence güzel görünüyor, gerçi pudraları filan kaliteli midir, cilt rengine gider mi bilmiyorum. ben watsons'dan bir fırça seti aldım, memnunum.

kızlar taylordan sample siparişleri verdim, bu sample jarların boyutu tam olarak ne kadar ve memnun musunuz taylor ürünlerinden?

akşam bundan karar kıldım cnm daha cok sevdığım renkler var dıe nasıl sence
bıde fırca setıne bakayım
dün avondan baktım haftaya alırım belkı

ürünlerin testerlarını alabiliyorsun canım 1.75$ a. kargo istediğin ürün sayısına göre değişiyor ben 4 ürün istedim 3 küsür dolar da kargo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…