- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.801
Herkese merhaba a.s.
Bugün kozmetikçileri gezdim çantada taşımak için innovanın,max factorun,channelin, pastelin ...vs makyaj setlerini sordum...(Hani şu meşhur alışveriş sitelerinde bolca satılan setlerden.)
Ancak bir çoğu o setler orjinal olmuyor, markaların çoğu set yapmıyor kendiniz set oluşturmalısınız dediler...Bir kısmı tükendi falan dedi..
Yani var mı böyle setler yoksa olanlar orjinal değiller mi ??:uhm: Bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim
canim bende buyuk kozmetikcilere bakmistim her marka vardi her urunleri vardi..bir tek setleri yoktu..free shoptan set olarak diorun kucuk canta seklinde setini almistim birde loreal,lancome buyuk degilde canta icin olan setleri vardi..ama internette gorduklerim yoktu..yada gormedim bilmiyorum..ayni soruyu bende sormustum orjinal oldugunu soylemislerdi buradaki arkadaslar..
deme yaa napcam ben sımdı mafoldumben bana bu konuda yardımcı olacak yok mu
banka havalesı yapsam
maasımı bankadan alıyorum ordan yada normal bı havale
ayy cok ıstıyordum
burayı takıp edıp alıyordum herseyımı sımdık
benefıtten eksık kalmak ıstemıyorum cokta uygun napcam ben ya
yaa kızlarr... benim taylorum gelmedi ya napsam acaba? çok uzun zaman oldu hep bekledim ama ne gelen var ne giden :sinifsinif:
çeneem? ordaysan sülesene napsın bu kızce kafamçokkarıştı
off şansım olsa bende
mors gule gule kullan cnm
kızlar ya cılek te bı makyaj setı buldum bılgısı olan var mı
cameleon
fıyatı 44 tl
ben böle bır set arıyorumda hem uygun hem guzel gorunuyo sızce
bıde fırca setı arıyorum ama tam set olması lazım bakıyorum ama cılekte tektek ve bıraz tuzlu
daha uygun nerden bulanbılırm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?