• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yaaa benimki henüz gelmedi :(

ben yanında parfüm de sipariş etmiştim, onun için gecikmiştir herhalde dimi?

güle güle kullanın hepiniz, yani gelenler, ben de çok seviyorum o kiti :asigim:
spatzım parfüm de istediğin için geç gelir, parfümler biraz daha uzun zamanda geliyor a.s

güle güle kullanın hepiniz, yani gelenler, ben de çok seviyorum o kiti :asigim:
spatzım parfüm de istediğin için geç gelir, parfümler biraz daha uzun zamanda geliyor a.s

Teşekkürler Çenecim. gelsin artık bakın mani bile yazdım benefit icin:kedi:

nerdesin benefitim
gözüm yollarda beklerim
bir an önce gel bana
şu parıltıyı ben de göreyim

nasılım ama:lepi:

Teşekkürler Çenecim. gelsin artık bakın mani bile yazdım benefit icin:kedi:

nerdesin benefitim
gözüm yollarda beklerim
bir an önce gel bana
şu parıltıyı ben de göreyim

nasılım ama:lepi:

:lepi: sipersin bebeğim koparttın beni yauu sırnaşık şey

sana bi haller olmuş elmalı turtalı kur içeren msjlar maniler şiirler felan :asigim:

nası perfüm aldın onu de deyive bakalım :kahve:

benim benefit kitim bu sabah geldi kızlar
aman yarabbim ne kadar tatlı bişi o ufacık öle kullanmaya kıyamaz insan yahu..
moon beam çok güzel.
yandaki farlarada bittim..gayet hoş duruyo sedefli felan ve kalıcı..
walla be bayıldım sizinkiler ne alemde kızlarr?

yaa valla dediğin gibi tam biliyo musun duyguludeniz,
kıyıp da kullanamadım daha kaydirigubbakcemile3

lipgloss'unu kullandım bi bugün, o bile tahmin ettiğimden iyi. şeffaf ama çok parıl parıl tam benlik eeheh:asigim:
bir de göz makyajıma şu yandaki bronz-altın gibi duran farımsı şeyden ekledim. kaş altındaki tümseğe sürdüm, hafif parıldasın diye miss oldu kaydirigubbakcemile3

sen kullandın mı?

yaa valla dediğin gibi tam biliyo musun duyguludeniz,
kıyıp da kullanamadım daha kaydirigubbakcemile3

lipgloss'unu kullandım bi bugün, o bile tahmin ettiğimden iyi. şeffaf ama çok parıl parıl tam benlik eeheh:asigim:
bir de göz makyajıma şu yandaki bronz-altın gibi duran farımsı şeyden ekledim. kaş altındaki tümseğe sürdüm, hafif parıldasın diye miss oldu kaydirigubbakcemile3

sen kullandın mı?

ahh çukulatam aynen yaa..bu beamler hemen bitivercekmiş gibim geldi ban degdirip çekiyom yine de parıl parıl parladım walllazemuszemus
o bronz fara da bittim rujuna da kutusuna da keşke 2tane verseymişim diyorum ..akannehir
o beyaz sedefli farı kaş altına sürdüm baya kalıcı akşama temizleyiciylen çıkarttımnaniknanik
walla dedigin gibi gloss da tam istedigmiz gibi parıl parıl ışıl ışıl bişiy olduk yaw:jeyyar:
canım bunlar bitince büyük boylarını istemeyi düşünüyorum ben ..zemuszemus
çilekten okadar şey aldım ama bunlar harika ötesi

oleyyyyyhihoyyyt

benim siparişlerim de geldiiiiiii!!! ya kızlarrr..bayıldım ben de benefit kitime. ne kadar orjinal herşeyi. kutusu, aynası, içindeki minicik ürünleri. bir de hediye paketi gibi renkli kağıtlara sarmamışlar mı, doğum günü çocugu gibi hissettim kendimi delikafadulden

Parfümüm enfes. Çikolatam şelalem bak parfümüm bu bitanem. inanılmaz güzel kokuyor, meyveli yaz kokusu. ve benim aldığımdan daha da indirimli şu anda çilekte.

05079365806.jpg

oleyyyyyhihoyyyt

benim siparişlerim de geldiiiiiii!!! ya kızlarrr..bayıldım ben de benefit kitime. ne kadar orjinal herşeyi. kutusu, aynası, içindeki minicik ürünleri. bir de hediye paketi gibi renkli kağıtlara sarmamışlar mı, doğum günü çocugu gibi hissettim kendimi delikafadulden

Parfümüm enfes. Çikolatam şelalem bak parfümüm bu bitanem. inanılmaz güzel kokuyor, meyveli yaz kokusu. ve benim aldığımdan daha da indirimli şu anda çilekte.

05079365806.jpg

ay şişesi ne güzelllopuyorumnanaktan

güle güle kullan canım...

ahh çukulatam aynen yaa..bu beamler hemen bitivercekmiş gibim geldi ban degdirip çekiyom yine de parıl parıl parladım walllazemuszemus
o bronz fara da bittim rujuna da kutusuna da keşke 2tane verseymişim diyorum ..akannehir
o beyaz sedefli farı kaş altına sürdüm baya kalıcı akşama temizleyiciylen çıkarttımnaniknanik
walla dedigin gibi gloss da tam istedigmiz gibi parıl parıl ışıl ışıl bişiy olduk yaw:jeyyar:
canım bunlar bitince büyük boylarını istemeyi düşünüyorum ben ..zemuszemus
çilekten okadar şey aldım ama bunlar harika ötesi

sPatz;oleyyyyyhihoyyyt

ayy benim de benefitim geldii.. bittiimmm.. bayıldımm.. süperlerkaydirigubbakcemile2

DuyguluDeniz'im, sPatz'ım, yaGmurluk'um
ooooh güle güle kullanın canımLarım mutlu mutlu günlerimizde sürelim- sürüşelim miss zemuszemus

oleyyyyyhihoyyyt

05079365806.jpg

gule gule sıksık kokla kendınıkaydirigubbakcemile3
kaça aldın cnm
nerden aldın

oleyyyyyhihoyyyt

05079365806.jpg

süseyi cok begendim bitince bana yolla-tatlicadiarzu-:roflol:

benim gözlerim mavi yesil arasi isik da mavi sizce bana nasil bi makyaj yakisir ahh bu arda ten rengim de beyaz
cevabinizi bekliyorum
simdiden tesekürler

benim gözlerim mavi yesil arasi isik da mavi sizce bana nasil bi makyaj yakisir ahh bu arda ten rengim de beyaz
cevabinizi bekliyorum
simdiden tesekürler

_cadikiz_ merhaba,

aslında topikteki daha tecrübeli ve becerikli arkadaşlarımız sana daha iyi yardımcı olacaktır ama ben de senin gibi renkli gözlü ve beyaz tenli olduğum için bişiler yazmak istedim. ben gözlerimi ön plana çıkarmak için öncelikle güzel bir concealer ile göz çevresinindeki kusurları kapatıp, aydınlatıyorum. far olarak yeşil renk gözlerimi çok boğuyor gibi geliyor, ama açık mavileri yakıştırıyorum. bunun dışında lila-pembe tonları, gümüş ve bronz renkler ve tabi siyah-griler de bence mavi-yeşil gözlere çok yakışıyor. aslında toprak tonlarının da yakıştığını söylerler ama ben kendime pek yakıştıramıyorum.bütün bunlar bir yana gözleri vurgulamak için siyah kalem ve dolgun bir rimelden asla vazgeçemiyorum.

allık olarak ben açık şeftali tonlarını beğeniyorum ama, doğal pembeler de beyaz tene canlılık veriyor. önemli olan boya kutusuna düşmüş gibi görünmeden, yüz şekline uygun bir şekilde allığı sürmek, doğal ve sağlıklı bir görünüm elde etmek.

ruj veya gloss seçimi ise göz makyajında seçtiğin renklere bağlı. güzel bir gözmakyajı yaptıysan hafif bir parlatıcı yeter bile. pembe, şeftali, bordo, kırmızı hepsini yerine göre kullanıyorum ben.

bütün bu söylediklerimiz çok da önemli değil aslında. kendine yakışanı deneye yanıla bulursun. makyaj yaptıkça yüzüne ne daha çok yakışır anlarsın. ama tel söyleyeceğim şey var yaşasın kadın olmak :enbuyukkk:

Sevgiler & Saygılarhihoyyyt

Back