• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Ne olmadı ki akannehir

Bundan aylar önceydi tarihi bile hatırlamıyorum

Benim ingilizcem iyi olmadığı için sevcülim siparişlerimi aldı.

Kendi adresini de vermişti.Ben uğraşamam onun direkt eline gider diye

düşünmüştük ki düşünmeseydik.

Bu eşyalarım ptt'ye gitmiş ve adreste blok ismi eksik olduğu için (ki kendi hataları)

Ptt bulamıyor,sormuyorlar da geri postalıyorlar

Ben de sinir oldum zaten 11 gün beklemiştim.İptal ettir dedim.İptal edildi daha da ses çıkmadı.

Bu da bana akıl parası oldu.

canım ben de çilekte bi sorun yaşamıştım biürünü begenmeyip geri yollamıştım tam 1 ay sonra para hesabıma yatmıştı sürekli msj at siteye cevap atarlar zaten canım

kızlar selam şimdik bnm saçlar bakır kahve gbi bi renk karamele geçicem bi kaç güne devamlı bronz makyaj kullanıorum sizce high beam bende kötümü durur normalde teniz beyaz ama bronz makyaj kullandgm için emin olamıorum.tam olarak uygulama nasıl yapılıo fondtenm ten rengime yakın üstüne bourjois çikolata pudra sürüorum ki bronzluk ayakliim yanaklara da allık niyetine terracota kullanırm bronz bakır tonlarında eğer alırsam neyn üstne uygulamam gerekick setin fiyatı cok düşmüş aklım çelindi

canım allığın çok mu koyu fisfisfis
yani o zaten görünen birşey değil, parlaklık veriyor sadece, istiyorsan denemek için al
zaten allığın üstüne sürülecek diye birşey yok, istediğin noktalara değdiriyorsun ışıldatıyor
allık olan yerlere sürmezsin :sm_confused:

süslü hatunlar günaydın hepinize

çoktandır uğramıyorum buraya aslında artık çok kalamıyorum buralarda desem daha doğru olur fisfisfis

işler bu ara yoğun ve girdimmi kalıyorumm :bbo:

kımızıılımmm nerlerdesinnnn , össledim senii :kedi:

hepimiz bata bata artık
"gerekli mi" sorusunu sormayı öğreniyoruz yavaş yavaş :delphin:

çilekten gelecek benefitimden sora ben daha bişii almam :delphin:
bu kadar şeyi nereme sürecem bilmiom.. son 6 ayda aldıklarım bana 5 yıl yetecek gibi.. geçen gün makkaj çantamın ( minik bi bavulcuk desem daha iyi olur) içindekileri hesapladım da 4 kişilik bi aile 2-3 ay geçinir o paraynan:kedi:

ya sorma yağmurluğun, iyice abardık, benim de şu sıra merak ettiğim bişey yok
ben de çok şok şok bişey görmediğim sürece almıcam, abardım da abardım
makyaj çantam diye bişeyden bahsedemiyorum bile, artık sadece dolappta hepsi bir arada bulunabiliyor :tomato:

süslü hatunlar günaydın hepinize

çoktandır uğramıyorum buraya aslında artık çok kalamıyorum buralarda desem daha doğru olur fisfisfis

işler bu ara yoğun ve girdimmi kalıyorumm :bbo:

kımızıılımmm nerlerdesinnnn , össledim senii :kedi:
bebeeem ya Şeniz bende özledim:gitme: ama bu aralar cok yoruluyorum is yerinde eve gelince dermanim kalmiyo, patron cildirdi bu aralar nefes aldirmiyo
ay noldu misal bugün wc ye gidiyom tamda patron yanimdan gecerken elimi kapinin koluna atmamla carpilmam bir oldu, ayy carpildim diye bagirdimdelikafadulden patron da demezmi calismassan carpilirsin diyemafoldumben cise gitmek bile yasak :mymeka:
çilekten gelecek benefitimden sora ben daha bişii almam :delphin:
bu kadar şeyi nereme sürecem bilmiom.. son 6 ayda aldıklarım bana 5 yıl yetecek gibi.. geçen gün makkaj çantamın ( minik bi bavulcuk desem daha iyi olur) içindekileri hesapladım da 4 kişilik bi aile 2-3 ay geçinir o paraynan:kedi:

ya sorma yağmurluğun, iyice abardık, benim de şu sıra merak ettiğim bişey yok
ben de çok şok şok bişey görmediğim sürece almıcam, abardım da abardım
makyaj çantam diye bişeyden bahsedemiyorum bile, artık sadece dolappta hepsi bir arada bulunabiliyor :tomato:

evimi mekej malzemeleri basti:sinifsinif::gitme: bitek este aldim gecende ilk önce o bitti zemuszemus

şimdi oldu cisilim :1hug:
gurbişimizin evinde neti olsa hemen gelir ama, yok işte :gitme:

sitenin adı da strawberrynet.com, direk link vermiyim şimdi yerimseniben

benim benefit kitim bu sabah geldi kızlar
aman yarabbim ne kadar tatlı bişi o ufacık öle kullanmaya kıyamaz insan yahu..
moon beam çok güzel.
yandaki farlarada bittim..gayet hoş duruyo sedefli felan ve kalıcı..
walla be bayıldım sizinkiler ne alemde kızlarr?

Back