Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar diorun rimelini kullanan var mı bu konuda en çok tavsiye edilen oydu çilekten sipariş vericem yarında blackout, dior show falan var hangisi iyidir ?

yağmurluk cok tskler cnm

selın alırsan bıde baa al he

ya ben maıl attım cılek e gelmedı cvp
ancak havale edebılım
k kartım yok mafoldumben

kızlar diorun rimelini kullanan var mı bu konuda en çok tavsiye edilen oydu çilekten sipariş vericem yarında blackout, dior show falan var hangisi iyidir ?

Canım bende dior show var gerçekten çok beğeniyorum.

Kullanmadığım rimel kalmamıştır sanırım;ama bu tam istediğim gibi kıyamıyorum bile.

yaa kızlarr... benim taylorum gelmedi ya napsam acaba? çok uzun zaman oldu hep bekledim ama ne gelen var ne giden :sinifsinif:
çeneem? ordaysan sülesene napsın bu kızce kafamçokkarıştı

çenen kurban olsun, taylor geç gelir kızcem ama gelir telaşlanma :1hug:

kızlar taylordan sample siparişleri verdim, bu sample jarların boyutu tam olarak ne kadar ve memnun musunuz taylor ürünlerinden?

boyutu tam olarak cumhuriyet altını kadar roxim, ama uzun süre gidiyor

diorshow blackout iyidir canım...
yalnız bu arada pastelin yeni bir rimeli var, çok ucuza aldım, şu an kampanyada, bulursanız alın kızlar, çok memnun kaldım...

benim gözlerim mavi yesil arasi isik da mavi sizce bana nasil bi makyaj yakisir ahh bu arda ten rengim de beyaz
cevabinizi bekliyorum
simdiden tesekürler

sana siyah, gri, lacivert ve altın tonlarını şiddetle tavsiye ederim...
benim de en çok tercih ettiğim renkler yerimseniben

canım o setlerin markaları zaten trde bulabileceğimiz markalar değil ki
yani loreal, lancome veya diorun orda da setleri yok
olsa olsa küçük boyutta setler çıkıyor
ayrıca burdaki kozmetikçiler netteki alışverişi önlemek için orjinal değil diyorlar

nası bi makyaj uygulamalıyımm ?? ne uygulasam ya yasımdan buyuk ya cocukca oluyorr.

bence renkli kalemler kullan, gözkapağının üstüne başka renk, altına başka renk şeklinde renklendir falan yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…