- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.821
kızlar taylordan sample siparişleri verdim, bu sample jarların boyutu tam olarak ne kadar ve memnun musunuz taylor ürünlerinden?
akşam bundan karar kıldım cnm daha cok sevdığım renkler var dıe nasıl sence
bıde fırca setıne bakayım
dün avondan baktım haftaya alırım belkı
kızlar diorun rimelini kullanan var mı bu konuda en çok tavsiye edilen oydu çilekten sipariş vericem yarında blackout, dior show falan var hangisi iyidir ?
resmen bayıldım nerde satılıyor bu yaaa çilidirciğim...
sample jarları açıp kaparken sorun yaşıyorum etrafa dağılıyor.
Taylordan çok memnunum
yaa kızlarr... benim taylorum gelmedi ya napsam acaba? çok uzun zaman oldu hep bekledim ama ne gelen var ne giden :sinifsinif:
çeneem? ordaysan sülesene napsın bu kızce kafamçokkarıştı
kızlar taylordan sample siparişleri verdim, bu sample jarların boyutu tam olarak ne kadar ve memnun musunuz taylor ürünlerinden?
kızlar diorun rimelini kullanan var mı bu konuda en çok tavsiye edilen oydu çilekten sipariş vericem yarında blackout, dior show falan var hangisi iyidir ?
benim gözlerim mavi yesil arasi isik da mavi sizce bana nasil bi makyaj yakisir ahh bu arda ten rengim de beyaz
cevabinizi bekliyorum
simdiden tesekürler
Herkese merhaba a.s.
Bugün kozmetikçileri gezdim çantada taşımak için innovanın,max factorun,channelin, pastelin ...vs makyaj setlerini sordum...(Hani şu meşhur alışveriş sitelerinde bolca satılan setlerden.)
Ancak bir çoğu o setler orjinal olmuyor, markaların çoğu set yapmıyor kendiniz set oluşturmalısınız dediler...Bir kısmı tükendi falan dedi..
Yani var mı böyle setler yoksa olanlar orjinal değiller mi ??:uhm: Bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim
nası bi makyaj uygulamalıyımm ?? ne uygulasam ya yasımdan buyuk ya cocukca oluyorr.
Canım bende dior show var gerçekten çok beğeniyorum.
Kullanmadığım rimel kalmamıştır sanırım;ama bu tam istediğim gibi kıyamıyorum bile.
canım blackout mu senin ki ?
ben diorun sitesinden baktım bide çilekten baktım ambalajları aynı değil. tereddutte kaldım
yağmurluk son 1 tane kalmış aldımmmm:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?