• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ay dayanamadım çileğin şu parfüm indirimlerine, parfüm aldım bi dene zemuszemus

sPatz'den özendim lülülülülülü
sPatz, seninkinin bi değişik versiyonu bu, incanto heaven. merak içinde bekliyorum bakalım nassı bişi kaydirigubbakcemile3
bakın bakalım kızlar:
$07949365806.jpg

bu vesileyle de özentilik ettiğim sevgili can dostum, güzelim pırıl pırıl, ışıl ışıl insan sPatz'ın doğum günüsünü kutlarım bol parfümlü yıllar dilerim burdan
:1hug:
mutlu yaşlar canıımın içi
:

Son düzenleme:
güle güle kullan cnm
bende k kartı olmadığı ıcın maıl attım havale nosunu yolladılar artık bende alabılcam ordan:lepi:

d gunun kutlu olsun sPatz:1hug:

sPatz, seninkinin bi değişik versiyonu bu, incanto heaven. merak içinde bekliyorum bakalım nassı bişi kaydirigubbakcemile3
bakın bakalım kızlar:
Eki Görüntüle 28186

bu vesileyle de özentilik ettiğim sevgili can dostum, güzelim pırıl pırıl, ışıl ışıl insan sPatz'ın doğum günüsünü kutlarım bol parfümlü yıllar dilerim burdan
:

güle güle kullan canim cok güzel sIk görünüyoropuyorumnanaktan

güle güle kullan cnm
bende k kartı olmadığı ıcın maıl attım havale nosunu yolladılar artık bende alabılcam ordan:lepi:

aa iyi hadi öyle havaleyle de oluyormuş yani:1shok: takdir ettim uğur böcüğüm uğraştın ama değmiş baksana artık gelsin çilenk'ten miss ciciler kaydirigubbakcemile2

güle güle kullan canim cok güzel sIk görünüyoropuyorumnanaktan

teşekkür ederim kırmızım kendime sürpriz yaptım işte naniknanik çok mutlandım şişesi de ne güzel di mi :icecream:

kızzzlarrrrrrr merabaaaaa
ben geldimmmmm
hastaydım, iyileştim koştum geldim kkyaa

şu çilekteki indirimleri bende gördümm
5-10 dene parfüm ismi yazdım, deneyip içlerinde3n beğendiğimi kapmayı düşünüyorum bendeee

güle güle kullan cnm

canım bende k.kartı kullanmadığım için banka hesap numarasıyla ödeme yapacaktım, ama çalıştığım banka ile görüştüm benden 50$ transfer masrafı istedi:1shok:
bankan ile görüş canım da astarı yüzünden pahalı olmasın...

ben geldimmmmm

5-10 dene parfüm ismi yazdım, deneyip içlerinde3n beğendiğimi kapmayı düşünüyorum bendeee

hoşgeldin sm :hulya: geçmiş olsun canım iyisin şimdi demek ki ohh perfümlere dalmışsın bile kaydirigubbakcemile2

hangilerine baktın neler var kafanda? yorumlarını bize de yazar mısın o parfümlerle ilgili? :kahve:

aa iyi hadi öyle havaleyle de oluyormuş yani:1shok: takdir ettim uğur böcüğüm uğraştın ama değmiş baksana artık gelsin çilenk'ten miss ciciler kaydirigubbakcemile2

10 gundur maıle cvp bekledım geldı
bu sabah gıdıp krdı den smashbox far setı aldım havale ıcın cok uğastım
atm gıdıp tel nomu kayıt ettım
ondan önce saatlerce telde konustum
geldım havale yapcam dıe sevındım
bankaya gıdıp lımıt actrmam lazımmış akannehirdelırdım he
bı ara onuda halledım bıtsın bu işkence

ben geldimmmmm

gecmıs olsun cnm
3 tane mı 1 ını bana yollarsın artık

canım bende k.kartı kullanmadığım için banka hesap numarasıyla ödeme yapacaktım, ama çalıştığım banka ile görüştüm benden 50$ transfer masrafı istedi:1shok:
bankan ile görüş canım da astarı yüzünden pahalı olmasın...

çüşşş beeakannehir
ben daha bankaya gtmedım arayıp sorcam bırıne tanıdık var
para ısterlerse oyarım bıde cok para ya

10 gundur maıle cvp bekledım geldı
bu sabah gıdıp krdı den smashbox far setı aldım havale ıcın cok uğastım
atm gıdıp tel nomu kayıt ettım
ondan önce saatlerce telde konustum
geldım havale yapcam dıe sevındım
bankaya gıdıp lımıt actrmam lazımmış akannehirdelırdım he
bı ara onuda halledım bıtsın bu işkence

nan böcük yeminlen gözüm kalmadı kız.. inşallah çabuk gelir far setin benden bilme heekaydirigubbakcemile2

hoşgeldin sm :hulya: geçmiş olsun canım iyisin şimdi demek ki ohh perfümlere dalmışsın bile kaydirigubbakcemile2

hangilerine baktın neler var kafanda? yorumlarını bize de yazar mısın o parfümlerle ilgili? :kahve:

canım ben öncelikle fiyat olarak uygunlara baktım, sonrada edp olanlara, en son olarakta içlerindeki esans dozlarına dikkat ettim
kabataslak 10 tane falan isim notettim
ama kokuları nasıl hiç bilmiyorum
parfümeride deneyeceğim onları bir bir
sonra içlerinden karar vereceğim sositososito

o zaman burayada yazarım, sizlerede fikir olur :lepi:

[

gecmıs olsun cnm
3 tane mı 1 ını bana yollarsın artık

]

sğol böcüğümm zemuszemus
yazarken elim yanlışlıkla 3 e basmış
ben bir tene alcem, yani niyetim öyle
ama senden kıymetlimi kızzz
istediğin farfüm olsun opuyorumnanaktan

bakın bakalım kızlar:
Eki Görüntüle 28186

:

biriciğim çok teşekkür ederim! insanın senin gibi bir dostu oldukça iyi ki doğdum diyebilir. çok şanslı bir insanım ben!

parfumun de hayırlısı olsun. ben bayılarak kullanıyorum. eminim seninkinin kokusu da çok güzeldir. gelince bizimle paylaş mutlaka olur mu?

güle güle kullan cnm

uğurböcüğüm sana da çok teşekkürler!
çilek konusundaki azmin için de tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile4

ben geldimmmmm

geçmiş olsun sm
bizede söyle bizde kapalım bir tane

nan böcük yeminlen gözüm kalmadı kız.. inşallah çabuk gelir far setin benden bilme heekaydirigubbakcemile2

yok cnm
yarın gelcek ınş yola cıktı:1rolleyes:

sğol böcüğümm zemuszemus
yazarken elim yanlışlıkla 3 e basmış
ben bir tene alcem, yani niyetim öyle
ama senden kıymetlimi kızzz
istediğin farfüm olsun opuyorumnanaktan

anladım cnm
ayy saol cnm almış kadar oldun he sız kullanın sonra bana dıyın ben alırım hele patron bı maaşlarımızı versınde

uğurböcüğüm sana da çok teşekkürler!
çilek konusundaki azmin için de tebrik ediyorumkaydirigubbakcemile4

:kedi:

ben geldimmmmm

gecmis olsun bebeeemŞeniz

su selalenin altina al beni:icecream:cokacimcoook

kizlar bi magazada kadin bana demisti, parfümünün kokusunu kendin hisetmek istiyorsan edp alicaksin, edt de karsindaki parfümün kokusunu hisetsin diyeymis, yillardir bu böyleymis
edt ile edp arasindaki fark ne diye sordugumda öyle dedi, siz hic duydunuzmu böyle biseyCADIARZU

yok ben hıc duymamıştımakannehir ee sımdık bız ne alcaz kendımız duysun dıye mı baskası duysun dıye mı
:bbo:

kizlar bi magazada kadin bana demisti, parfümünün kokusunu kendin hisetmek istiyorsan edp alicaksin, edt de karsindaki parfümün kokusunu hisetsin diyeymis, yillardir bu böyleymis
edt ile edp arasindaki fark ne diye sordugumda öyle dedi, siz hic duydunuzmu böyle biseyCADIARZU

kımızılımm ben hiçö böle bişey duymamıştım
ben şöyle biliyorum;
edt içerisinde parfüm esansı daha az olur
edp de ise parfüm esansı daha fazla olur

eee haliyle esans fazla olunca koku daha çok yayılır belki kız ondan öle demiştir
dur hatta bilgilerini bulup kopyalayam buraya kımızılımm

işte şööleee bakk

perfume %15 - %40 arasinda konsantre parfum icerir.
eau de parfum %7 - % 15 arasinda konsantre parfum icerir.
eau de toilette %1 - % 7 arasinda konsantre parfum icerir ve
kolonya da bu oran %1 in altindadir.

Back