- 7 Nisan 2009
- 2.579
- 1.836
- 373
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.781
güle güle kullanın hepiniz, yani gelenler, ben de çok seviyorum o kiti :asigim:
spatzım parfüm de istediğin için geç gelir, parfümler biraz daha uzun zamanda geliyor a.s
Teşekkürler Çenecim. gelsin artık bakın mani bile yazdım benefit icin:kedi:
nerdesin benefitim
gözüm yollarda beklerim
bir an önce gel bana
şu parıltıyı ben de göreyim
nasılım ama:lepi:
benim benefit kitim bu sabah geldi kızlar
aman yarabbim ne kadar tatlı bişi o ufacık öle kullanmaya kıyamaz insan yahu..
moon beam çok güzel.
yandaki farlarada bittim..gayet hoş duruyo sedefli felan ve kalıcı..
walla be bayıldım sizinkiler ne alemde kızlarr?
yaa valla dediğin gibi tam biliyo musun duyguludeniz,
kıyıp da kullanamadım daha kaydirigubbakcemile3
lipgloss'unu kullandım bi bugün, o bile tahmin ettiğimden iyi. şeffaf ama çok parıl parıl tam benlik eeheh:asigim:
bir de göz makyajıma şu yandaki bronz-altın gibi duran farımsı şeyden ekledim. kaş altındaki tümseğe sürdüm, hafif parıldasın diye miss oldu kaydirigubbakcemile3
sen kullandın mı?
oleyyyyyhihoyyyt
benim siparişlerim de geldiiiiiii!!! ya kızlarrr..bayıldım ben de benefit kitime. ne kadar orjinal herşeyi. kutusu, aynası, içindeki minicik ürünleri. bir de hediye paketi gibi renkli kağıtlara sarmamışlar mı, doğum günü çocugu gibi hissettim kendimi delikafadulden
Parfümüm enfes. Çikolatam şelalem bak parfümüm bu bitanem. inanılmaz güzel kokuyor, meyveli yaz kokusu. ve benim aldığımdan daha da indirimli şu anda çilekte.
ay şişesi ne güzelllopuyorumnanaktan
güle güle kullan canım...
ahh çukulatam aynen yaa..bu beamler hemen bitivercekmiş gibim geldi ban degdirip çekiyom yine de parıl parıl parladım walllazemuszemus
o bronz fara da bittim rujuna da kutusuna da keşke 2tane verseymişim diyorum ..akannehir
o beyaz sedefli farı kaş altına sürdüm baya kalıcı akşama temizleyiciylen çıkarttımnaniknanik
walla dedigin gibi gloss da tam istedigmiz gibi parıl parıl ışıl ışıl bişiy olduk yaw:jeyyar:
canım bunlar bitince büyük boylarını istemeyi düşünüyorum ben ..zemuszemus
çilekten okadar şey aldım ama bunlar harika ötesi
sPatz;oleyyyyyhihoyyyt
benim siparişlerim de geldiiiiiii!!! ya kızlarrr..bayıldım ben de benefit kitime. ne kadar orjinal herşeyi. kutusu, aynası, içindeki minicik ürünleri. bir de hediye paketi gibi renkli kağıtlara sarmamışlar mı, doğum günü çocugu gibi hissettim kendimi delikafadulden
Parfümüm enfes. Çikolatam şelalem bak parfümüm bu bitanem. inanılmaz güzel kokuyor, meyveli yaz kokusu. ve benim aldığımdan daha da indirimli şu anda çilekte.
ayy benim de benefitim geldii.. bittiimmm.. bayıldımm.. süperlerkaydirigubbakcemile2
oleyyyyyhihoyyyt
oleyyyyyhihoyyyt
gule gule sıksık kokla kendınıkaydirigubbakcemile3
kaça aldın cnm
nerden aldın
benim gözlerim mavi yesil arasi isik da mavi sizce bana nasil bi makyaj yakisir ahh bu arda ten rengim de beyaz
cevabinizi bekliyorum
simdiden tesekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?