- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.741
şu MAC'in gözaltı kapatıcısını kullanmaya başladın mı sPatz? Nasıl memnun musun, kapatıcılığı nasıl? biliyorsun benim için vazgeçilmez bişi bu
almaya değer mi?CADIARZU
spatz ne kadar cnm fiyatı
Kullanıyorum çikolatam, ve çok memnunum. çok hafif bir dokusu var ama kapatıcılığı çok iyi. ben en açık rengini almıştım,bu yüzden gözaltlarımı aydınlatıyor da. bir de çok kalıcı, sabahın köründe sürüyorum akşam bakıyorum hala mis gibi gözaltlarım. bence almaya değer, zaten öyle aşırı pahalı bir ürün değilalkisalkisalkis
pekala bebeğim teşekkürler verdiğin bilgiler için. derhal çalışmalarım başlıyor bu konuda :hulya: gereken neyse yapılır yerimseniben
benefit setten bende sipariş verdim kızlaaaar aynalı kutuya bittim
benefit setten bende sipariş verdim kızlaaaar aynalı kutuya bittim
:) hayırlı olsun öyleyse kuşum. peki sen versace'den memnun kalmadın mı?
Ayyy çilek denildikçe saçlarım diken diken oluyor.
1 ay olacak neredeyse daha paramı yatırmadılar
Bu kadar rezillik çekeceğimi bilsem gidip de netten almazdım
niye nooldu kii?? :teselli:
merhaba kızlar bende 2 gündür sizin yazılarınızı takip ettim ve hemen çileğe üye olup :lepi:hemen kendime bir allık ve benefit set aldımzemuszemuszemuszemus allık dior 533 göz kararı ile seçtim daha önce hiç allık kullanmadım saçlarım karamel ve sarı balyajlı ten rengim buğday ve beyaz arası kahverengi gözlüyüm kokoş olmak için yardımlarınızı ve önerilerini bekliyorumkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
ya MAC'in pek fazla bi ürünü yok mu çilekte? gözaltı kapatıcısı, fondöten pudra vs... nerde :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?