Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şu MAC'in gözaltı kapatıcısını kullanmaya başladın mı sPatz? Nasıl memnun musun, kapatıcılığı nasıl? biliyorsun benim için vazgeçilmez bişi bu
almaya değer mi?CADIARZU

şu MAC'in gözaltı kapatıcısını kullanmaya başladın mı sPatz? Nasıl memnun musun, kapatıcılığı nasıl? biliyorsun benim için vazgeçilmez bişi bu
almaya değer mi?CADIARZU

Kullanıyorum çikolatam, ve çok memnunum. çok hafif bir dokusu var ama kapatıcılığı çok iyi. ben en açık rengini almıştım,bu yüzden gözaltlarımı aydınlatıyor da. bir de çok kalıcı, sabahın köründe sürüyorum akşam bakıyorum hala mis gibi gözaltlarım. bence almaya değer, zaten öyle aşırı pahalı bir ürün değilalkisalkisalkis

pekala bebeğim teşekkürler verdiğin bilgiler için. derhal çalışmalarım başlıyor bu konuda :hulya: gereken neyse yapılır yerimseniben

benefit setten bende sipariş verdim kızlaaaar aynalı kutuya bittim

güle güle kullan canım benefitçiler çoğalıyor hadi bakalım süslenelim püslenelim zemuszemus

:) hayırlı olsun öyleyse kuşum. peki sen versace'den memnun kalmadın mı?

kapatıcılığı çok güzel, sevdim aslında ama renk olarak koyusunu almışım pek aydınlık durmuyor o yüzden çok kullanamadım tatlım Çok üzgünüm çoook

Ayyy çilek denildikçe saçlarım diken diken oluyor.

1 ay olacak neredeyse daha paramı yatırmadılar

Bu kadar rezillik çekeceğimi bilsem gidip de netten almazdım

niye nooldu kii?? :teselli:

Ne olmadı ki akannehir

Bundan aylar önceydi tarihi bile hatırlamıyorum

Benim ingilizcem iyi olmadığı için sevcülim siparişlerimi aldı.

Kendi adresini de vermişti.Ben uğraşamam onun direkt eline gider diye

düşünmüştük ki düşünmeseydik.

Bu eşyalarım ptt'ye gitmiş ve adreste blok ismi eksik olduğu için (ki kendi hataları)

Ptt bulamıyor,sormuyorlar da geri postalıyorlar

Ben de sinir oldum zaten 11 gün beklemiştim.İptal ettir dedim.İptal edildi daha da ses çıkmadı.

Bu da bana akıl parası oldu.

merhaba kızlar bende 2 gündür sizin yazılarınızı takip ettim ve hemen çileğe üye olup :lepi:hemen kendime bir allık ve benefit set aldımzemuszemuszemuszemus allık dior 533 göz kararı ile seçtim daha önce hiç allık kullanmadım saçlarım karamel ve sarı balyajlı ten rengim buğday ve beyaz arası kahverengi gözlüyüm kokoş olmak için yardımlarınızı ve önerilerini bekliyorumkaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

iyi ettin canım, kokoşlar alemine hoşgeldin opuyorumnanaktan
kokoş olmak istiyosan sürekli makyaj denemeleri yap kendi kendine, netten beğendiğin makyajları yapmaya çalış
kendine neyin yakıştığını en iyi kendin belirleyebilirsin yerimseniben

gurbacığım veya cenebaz arkadaşım aranıza sonradan katılan biri olarakhihoyyyt en çok önerdiğiniz makyaj malzemelerini ve en iyi sonucu aldığınız markaları benim için sırası ile yazarmısınız:CüvCüv:rica etsem

rica ederim canım
gurbişimizi şu anda bu soruna cevap veremez, bir süre yok kendisi
bana gelince ben eskiden clinique hastasıydım, herşeyi cliniqueden alırdım, sonra gördüm ki clinique cilt temzileyicisi veya o tarz şeylerde çok başarılı,
antialerjik olduğu için ürünleri cidden cilde dokunmuyor ama dokunmaması için aşırı doğal duruyor
mesela rimelini kullanmak anlamsız geliyor bana, çünkü hiç dolgunlaştırmıyor
fondöteninin kapatıcılığı iyi değil, var yok arası
ama pudrası, farları ve temizleme ürünleri güzel
fondöten için estee double wear veya loreal kırmızı serisi şu anda aklımdakiler
far için gördüğüm her güzel rengi kullanan biriyim, estee, dior, clinique, smashbox, rosense, she, flormar, golden lady daha sayamayacağım kadar marka farım var hepsini öneririm
son zamanlarda en çok kullandığım taylor made mineralsin toz farları yani pigment deniyor
bir de yves rocherden aldığım sıvı farlar ve far setleri var
göz kalemi yine çok fazla marka ama benefitin kalemini aldım en son, inanılmaz memnun kaldım,
sonracıma gözaltı kapatıcısı olarak versaceyle stilanınkini kullanıyorum onlardan da çok memnunum
mascara olarak şu anda yves rocherinkini kullanıyorum ama çok memnun değilim
max factorün takma kirpik etkisini bulayım, yapışıcam
ruj olarak da en çok kullandığım marka diordur, onun dışında max factorun ruju var çok kalıcı
esteenin lipstiklerini tavsiye ederim
yani benim tavsiyem büyük isimlerin indirimlerini kaçırmamak delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…