• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çikolata şelelesi canım harika pigmentler opuyorumnanaktan hayran kalıcaksın gelince opuyorumnanaktan
ben günlük de kullanıyorum, çünkü ben böyle cıvıl cıvıl parlak renkleri severim çok :asigim:
ama pigment kullanmaya alışana kadar biraz zorlanabilirsin

gurbişe gelince ne desin yavrular, iyiymiş mutluymuş...
evinin kadını olmuş, bi yandan yemek yapıyo bi yandan seda sayan izliyo :roflol:
ben de konuştuğum kişinin gerçekten gurbiş olduğundan emin olamadım
nerde bizim cadı nerde telefondaki şirine :asigim:

kendini boya küpüne çevirebilirsin, dikkat etmezsen heryere bulaşır, dökülür
ıslak kullanmayı da dene, ilk başlarda önce evde dene, pratik kazanmadan dar zamanlarda yapmaya kalkışma
o halde dışarı çıkmak zorunda kalabilirsin :roflol:
yani gelince görüceksin, renkleri harika, ama uygulamak gerçekten yetenek işi :))
ama kısa sürede alışılıyor...
tavsiyem doğrudüzgün fırçaların olsun mutlaka, başka türlü berbat olur

kızlar taylordan pigmentler sipariş ettim dün :asigim: merak içinde bekliyorum bakalım nasıllar -tatlicadiarzu- renkler birbirine yakın gibi görünse de ıslak ve kuru kullanımda farklılaşıyor diye ufak farklılıklarla genelde sık kullandığım tonları seçtim.

Eki Görüntüle 26185

Eki Görüntüle 26187

Eki Görüntüle 26189

Eki Görüntüle 26190

Eki Görüntüle 26191

kullananlar memnun musunuz? günlük de kullanıyor musunuz, yoksa özel zamanlarda mı tercihiniz bu pigment farlar?

CikolataSelalesi balım hayırlı olsun pigmentlerin, bu kk bizi iyice kokoş yaptı değil mi ? :)

kızlar ben de az önce çilekten benefit set ve incanto charms parfum sipariş ettim. sizden şu benefitlerin methini çok duymuştum. charms ise hayatımda kokladığım en güzel koku. heyecanla bekliyorum. ahanda bunlar da resimleri:

http://img196.imageshack.us/img196/553/09082200214e.jpg

http://img203.imageshack.us/img203/7794/05079365806.jpg

CikolataSelalesi balım hayırlı olsun pigmentlerin, bu kk bizi iyice kokoş yaptı değil mi ? :)

kızlar ben de az önce çilekten benefit set ve incanto charms parfum sipariş ettim. sizden şu benefitlerin methini çok duymuştum. charms ise hayatımda kokladığım en güzel koku. heyecanla bekliyorum. ahanda bunlar da resimleri:

http://img196.imageshack.us/img196/553/09082200214e.jpg

http://img203.imageshack.us/img203/7794/05079365806.jpg

ben de bu setten almıştım, çok iyi yapmışsın canım, denemiş olursun high beam moon beamleri delikafadulden
cildinin ışıldamasını istediğin noktalarına bi gıdımcık sür, çok hoş parlasın :asigim:
parfümü hiç kullanmadım bilemicem ama güle güle kullan hepsini hihoyyyt

kendini boya küpüne çevirebilirsin, dikkat etmezsen heryere bulaşır, dökülür
ıslak kullanmayı da dene, ilk başlarda önce evde dene, pratik kazanmadan dar zamanlarda yapmaya kalkışma
o halde dışarı çıkmak zorunda kalabilirsin :roflol:
yani gelince görüceksin, renkleri harika, ama uygulamak gerçekten yetenek işi :))
ama kısa sürede alışılıyor...
tavsiyem doğrudüzgün fırçaların olsun mutlaka, başka türlü berbat olur

kaydirigubbakcemile3 tavsiyelerin için çok teşekkürler çenecim, iyi oldu bunları bilmem. hepsini dikkate alıcam kullanırken :1hug:

sPatz;9583262]CikolataSelalesi balım hayırlı olsun pigmentlerin, bu kk bizi iyice kokoş yaptı değil mi ? :)

kızlar ben de az önce çilekten benefit set ve incanto charms parfum sipariş ettim. sizden şu benefitlerin methini çok duymuştum. charms ise hayatımda kokladığım en güzel koku. heyecanla bekliyorum.

sPatz'ciğim sen de çok hoş şeyler almışsın bakıyorum alkisalkisalkis bu kk'nın yapmayacağı yok billahi baksana kokoş olduk zemuszemus
gurbacığımız yok ama sağolsun çene hemencek yorumunu belirtiyor yardımını esirgemiyor a.s.
öperis değil mi Şeniz

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3 tavsiyelerin için çok teşekkürler çenecim, iyi oldu bunları bilmem. hepsini dikkate alıcam kullanırken :1hug:

sPatz'ciğim sen de çok hoş şeyler almışsın bakıyorum alkisalkisalkis bu kk'nın yapmayacağı yok billahi baksana kokoş olduk zemuszemus
gurbacığımız yok ama sağolsun çene hemencek yorumunu belirtiyor yardımını esirgemiyor a.s.
öperis değil mi Şeniz

rica ederim canım zevkle ilgileniyorum gurbişimin hatırasıyla :asigim:
opuyorumnanaktan ben de sizi öperim canım Şeniz

rica ederim canım zevkle ilgileniyorum gurbişimin hatırasıyla :asigim:
opuyorumnanaktan ben de sizi öperim canım Şeniz

ben de öperim ben deeeŞeniz

Çenecim amma velakin bir sorum daha olacak. bu high beamle moonbeam'in tek farkı rengi mi? ikisi de ışıltı versin diye kullanılıyor degil mi? günlük kullanabilir miyim yoksa fener gibi parlar mıyım kullanırsam :))

ben de bu setten almıştım, çok iyi yapmışsın canım, denemiş olursun high beam moon beamleri delikafadulden
cildinin ışıldamasını istediğin noktalarına bi gıdımcık sür, çok hoş parlasın :asigim:
parfümü hiç kullanmadım bilemicem ama güle güle kullan hepsini hihoyyyt

gelincim gel bu yana hele bakem sen kaydirigubbakcemile

bugün strwaberry de bu benefit in minik kofresini gördüm de almadım o moon beam i falan becerip de yüzüme süremem diye fondöten üzerine mi sürüyoz bu şeyi acebe

ben fondöten kullanmıyom biliyosun pudra kullanıyom ama onun üzerine olur mu acep güzelse ben de aliim de şeyettimŞeniz

ben de öperim ben deeeŞeniz

Çenecim amma velakin bir sorum daha olacak. bu high beamle moonbeam'in tek farkı rengi mi? ikisi de ışıltı versin diye kullanılıyor degil mi? günlük kullanabilir miyim yoksa fener gibi parlar mıyım kullanırsam :))

moon beam adı üstünde gece kullanılıyormuş ama ben arada bi fark göremedim
2si de çok güzel opuyorumnanaktan
hiç fener gibi parlamazsın canım, bahsettiğim ışıltı sağlıklı bir cilt ışıltısı
öyle adi bir sim gibi parıl parıl parlamıyor, zaten sim gibi parlaklık değil kastettiğim

gelincim gel bu yana hele bakem sen kaydirigubbakcemile

bugün strwaberry de bu benefit in minik kofresini gördüm de almadım o moon beam i falan becerip de yüzüme süremem diye fondöten üzerine mi sürüyoz bu şeyi acebe

ben fondöten kullanmıyom biliyosun pudra kullanıyom ama onun üzerine olur mu acep güzelse ben de aliim de şeyettimŞeniz

börülcem :asigim: alabilirsin tatlışım, fondöten üstüne olması şart değil
ama eğer fondöten kullanıyorsan üstüne sürüyorsun, hatta sürmek de değil dokunduruyorsun
al bence çok uyguna düşmüş, denemiş olursun, ben de öyle uygunken almıştım hihoyyyt
bi işe yaramadı dersen bile farı var, lipsticki var, onlara bile değer bence hihoyyyt

çok güzel anlattınız dayanamadım ben de aldııım benefit setten yuphii delikafadulden çok kıskancıım laelaelaelaelae eccük güsel olalım amma diy mi :asigim:

börülcem :asigim: alabilirsin tatlışım, fondöten üstüne olması şart değil
ama eğer fondöten kullanıyorsan üstüne sürüyorsun, hatta sürmek de değil dokunduruyorsun
al bence çok uyguna düşmüş, denemiş olursun, ben de öyle uygunken almıştım hihoyyyt
bi işe yaramadı dersen bile farı var, lipsticki var, onlara bile değer bence hihoyyyt

hmm alayım gelincim ya böyle bi minik kiti vardı lipgloss da var içinde akşama alayım ben de elmacık kemiklerinin üstüne sürüyoz demi canım ?

1 hafta bilemedin 10 güne gelir hihoyyyt

benimki de gelsin, hemen parıldamak istiyorum. zemuszemus

ben ilk defa çilekten alışveriş yaptım da, bunlar şimcik beni evde bulamazsa noolcak? gidip ptt'den kendim alabilir miyim? gezentiyim de biraz, endişem ondan:icecream:

hmm alayım gelincim ya böyle bi minik kiti vardı lipgloss da var içinde akşama alayım ben de elmacık kemiklerinin üstüne sürüyoz demi canım ?

ışıldatmak istediğin heryere sür tatlım opuyorumnanaktan

benimki de gelsin, hemen parıldamak istiyorum. zemuszemus

ben ilk defa çilekten alışveriş yaptım da, bunlar şimcik beni evde bulamazsa noolcak? gidip ptt'den kendim alabilir miyim? gezentiyim de biraz, endişem ondan:icecream:

alabilirsin şekerim yerimseniben

Back