- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.381
aaa evet cenem ya bendede aynisi oluyodu bende sandim ben beceremiyom, demekki fircadanmis :sinifsinif:
selin bugünki performansindan dolayi seni kutlarim canimvereliniortak
korkutma kizi yavasss:roflol:
bi ben bulamadim böyle bi kankimafoldumben
Peki Estee Lauder konsunda fikrin nedir? Cidimdeki parlamayı engeller mi? Güneş gibi parlıyorum gün boyunca :) Yağlanma desen ona keza Clinique'de işe yaramayacak galibaNe yapsam bilemedim
Bu arada Selin_as eczane açınca bütün dermokozmetikler geliş fiyatına sana :) Numuneler de extrası :)
canımsın biliyorsun demi
bundan sonra bu sitedekı en yakın kankalarımdan birisi oldun bilesin.zaten ben farmasıtıyı çok sewerim:))))))))))))))))))))))))nezman açılıyor izin tekke:)))))))))))))
annem sen istnin neresindesın ben ozel olarak olay yeri incelem yapıcam:))))yerine gelırım kız senin ben:)))))orti bile olabiliriz yane:)))
ya sorma kırmızılım, onlara doğrudüzgün fırça lazım...
şimdilik gelene kadar uyguladığım yöntemi söyleyim
eski bi lipstick fırçasını güzelce yıkayıp kurulayıp kapak kısmını pamukla doldurdum
onu ıslatıp onla sürüyorum, fırçadan daha güzel oluyo, hatta bazen miniminnacık vazelin sürüyorum, çok işe yarıyo
sen de dene bak... bu benim ilk toz far uygulamaya başladığımda kullandığım yöntem :))
belki saçma ama mühim olan sonuç kaydirigubbakcemile3
ayyyy.... siparişlerim geldiii....
guerline terracota, diorshow rimel.... bu hediye makyaj kitindeki renleri görsen bayılırsın gurbikim pırıl pırıllar...:asigim: stila dan gelen kalem de süperkaydirigubbakcemile2
ayyyy.... siparişlerim geldiii....
guerline terracota, diorshow rimel.... bu hediye makyaj kitindeki renleri görsen bayılırsın gurbikim pırıl pırıllar...:asigim: stila dan gelen kalem de süperkaydirigubbakcemile2
la napcen tekın acarı krdi varken ondan al...
yok bisi demedim gözümüz yok yani :gitme:-tatlicadiarzu-ben çok girişkenımdır kırmızım donum ikimizde sağlıkçııyz snçta nolcakkı:))))
sm üzülme bebeem ya birakmaz kankin seni ins kesin garanti galiba benneyaptımkiseline varda bize yokmuu :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
amma çıkarcısın sen lennnnnn :mymeka::mymeka:
hani bendim senin kanka :mymeka:
:1shok::1shok: attım seni kankalıktann :umursamaz:
Bütün KK üyelerine:)
Şimdi siz gelirsiniz eczaneme bir ürün alırsınız ama indirimli :) eczacı kazanır eczacı kazanırsa yanında çalışan kalfaları kazanır kazanan kalfa ne yapar eczacıyı 2 aya kalmadan soyar soğana çevirir yok böyle değildi :) Kazanan kalfa eve ekmek götürür fırıncı kazanır kazanan fırıncı un alır buğdayı üreten kazanır bla bla bla :)
Yani neymiş alın verin ekonomiye can verin :)
Ben bu aralar bu reklama çok gülüyorum da :)
güle güle kullan sari mantolu fistikopuyorumnanaktanayyyy.... siparişlerim geldiii....
strawdan mı aldın la...
canım ben stila die bişi duymadım die kalemtraşını sölemiştmkaydirigubbakcemile3ayrıca o kit nasıl kaliteli görünüo mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?