Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
güle güle kullan sari mantolu fistikopuyorumnanaktan
gubikin kanina girme la evleniyo almicak simdi kosmetik
dügünden sonra tutmayindelikafadulden gubiki ama zavalli eniste:gitme:

saol sexi donlum yaa.. gurbik takılan altınları paraya çevirip ertesi zabah kendini mac. e atmazsa noliymm..kaydirigubbakcemile3

pamuk mu benneyaptımki ya bugün noldu bana anlamiyom hic bise, gittikce denyolasiyommu nemafoldumben

tamam kkımısılım pamuk kısmını unut, kapak kısmı yapış yapış oluyo ya ne kadar yıkasan da onun için pamuk tıkıyorum oraya demiştim
asıl olay o fırçayı güzelce yıkayıp kullanmak :1hug:

ayyyy.... siparişlerim geldiii....

guerline terracota, diorshow rimel.... bu hediye makyaj kitindeki renleri görsen bayılırsın gurbikim pırıl pırıllar...:asigim: stila dan gelen kalem de süperkaydirigubbakcemile2

geldimi şeker, pttye mi gittin, güle güle kullan hihoyyyt
hediye setin renklerine ben de bayıldım, bedava baldan tatlı hihoyyyt

bu reklama ben de bayılıyorum :roflol:

canım bende verdim 9nda zaten gelcek bakalım...hatrlrsan gecen akşam sana danışmıştım bişiler sabah kalkıp ilk iş sipariş verdim tekrar ozman oldu

adresi aliim

stilanın concealarını hediye göndermişti bi defa straw
çok beğendim kızlar, aklınızda olsun, hediye seçtirirse concealırını isteyin zemuszemus

ya strawberry'den nasıl alıcam hangi renk ban uygun hangisi değil nerden bilicem :S Ben mağazaya gidip orada ürünü görmeliyim test etmeliyim internetten alamıyorum ya
Sebamed konusuna gelince çok önermiyorum şekerim daha iyileri var eczanelerde sebamed ayağa düştü iyice :)
Bizim eczanede bir şey yok şimdilik zira eczanem de yok ben ılaç şirketinde çalışıyorum.

aynen dediğin gibi canım.. bir mağazaya gidicen test edicen teninin rengine uygun olanı bulucan sonra starw.dan siperiş vericen..zemuszemus

len manyak gıımısı
guerlain anasının gözü pahalılıkta
nası kit alem ordan :mymeka:

yine yedim saklaki sabah sabah, neyse son gün doyana kadar fur:mymeka: rahatla
ohooo eniste icin cerez parasi o
saol sexi donlum yaa.. gurbik takılan altınları paraya çevirip ertesi zabah kendini mac. e atmazsa noliymm..kaydirigubbakcemile3
orasi kesin:roflol::roflol:
temem simdi anladim galiba
denyoluktan kurtulmak icin bi ilac armi kizlarrr, niye jetonlarim gec düsiii benimmafoldumben

bana sen şeffkat göster kımızılımm :sinifsinif:

gel yavrum sefkatli ve edeleli kollarima:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…