- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #8.401
güle güle kullan sari mantolu fistikopuyorumnanaktan
gubikin kanina girme la evleniyo almicak simdi kosmetik
dügünden sonra tutmayindelikafadulden gubiki ama zavalli eniste:gitme:
pamuk mu benneyaptımki ya bugün noldu bana anlamiyom hic bise, gittikce denyolasiyommu nemafoldumben
ayyyy.... siparişlerim geldiii....
guerline terracota, diorshow rimel.... bu hediye makyaj kitindeki renleri görsen bayılırsın gurbikim pırıl pırıllar...:asigim: stila dan gelen kalem de süperkaydirigubbakcemile2
Bütün KK üyelerine:)
Şimdi siz gelirsiniz eczaneme bir ürün alırsınız ama indirimli :) eczacı kazanır eczacı kazanırsa yanında çalışan kalfaları kazanır kazanan kalfa ne yapar eczacıyı 2 aya kalmadan soyar soğana çevirir yok böyle değildi :) Kazanan kalfa eve ekmek götürür fırıncı kazanır kazanan fırıncı un alır buğdayı üreten kazanır bla bla bla :)
Yani neymiş alın verin ekonomiye can verin :)
Ben bu aralar bu reklama çok gülüyorum da :)
sm üzülme bebeem ya birakmaz kankin seni ins kesin garanti galiba benneyaptımki
saol sexi donlum yaa.. gurbik takılan altınları paraya çevirip ertesi zabah kendini mac. e atmazsa noliymm..kaydirigubbakcemile3
aldım yafrim paraları bayildimmm
ya o kit var ya süper ama sadece 9 eylüle kadar yapılan siparişler içindi canım... stilayı ben de straw.la beraber duydum bi dudak kalemi geldi gayet başarılı görünüyor..
len manyak gıımısı
guerlain anasının gözü pahalılıkta
nası kit alem ordan :mymeka:
Bütün KK üyelerine:)
Şimdi siz gelirsiniz eczaneme bir ürün alırsınız ama indirimli :) eczacı kazanır eczacı kazanırsa yanında çalışan kalfaları kazanır kazanan kalfa ne yapar eczacıyı 2 aya kalmadan soyar soğana çevirir yok böyle değildi :) Kazanan kalfa eve ekmek götürür fırıncı kazanır kazanan fırıncı un alır buğdayı üreten kazanır bla bla bla :)
Yani neymiş alın verin ekonomiye can verin :)
Ben bu aralar bu reklama çok gülüyorum da :)
bana sen şeffkat göster kımızılımm :sinifsinif:
canım bende verdim 9nda zaten gelcek bakalım...hatrlrsan gecen akşam sana danışmıştım bişiler sabah kalkıp ilk iş sipariş verdim tekrar ozman oldu
stilanın concealarını hediye göndermişti bi defa straw
çok beğendim kızlar, aklınızda olsun, hediye seçtirirse concealırını isteyin zemuszemus
ya strawberry'den nasıl alıcam hangi renk ban uygun hangisi değil nerden bilicem :S Ben mağazaya gidip orada ürünü görmeliyim test etmeliyim internetten alamıyorum ya
Sebamed konusuna gelince çok önermiyorum şekerim daha iyileri var eczanelerde sebamed ayağa düştü iyice :)
Bizim eczanede bir şey yok şimdilik zira eczanem de yok ben İlaç şirketinde çalışıyorum.
len manyak gıımısı
guerlain anasının gözü pahalılıkta
nası kit alem ordan :mymeka:
orasi kesin:roflol::roflol:saol sexi donlum yaa.. gurbik takılan altınları paraya çevirip ertesi zabah kendini mac. e atmazsa noliymm..kaydirigubbakcemile3
temem simdi anladim galibatamam kkımısılım pamuk kısmını unut, kapak kısmı yapış yapış oluyo ya ne kadar yıkasan da onun için pamuk tıkıyorum oraya demiştim
asıl olay o fırçayı güzelce yıkayıp kullanmak :1hug:
geldimi şeker, pttye mi gittin, güle güle kullan hihoyyyt
hediye setin renklerine ben de bayıldım, bedava baldan tatlı hihoyyyt
bu reklama ben de bayılıyorum :roflol:
bana sen şeffkat göster kımızılımm :sinifsinif:
bu kız kesın strawdan manıta yaptı ben diyeyim:))))
işallah sana da gelir o kit bebem...
temem simdi anladim galiba
denyoluktan kurtulmak icin bi ilac armi kizlarrr, niye jetonlarim gec düsiii benimmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?