Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Gurbaa Prenses merhabalar öncelikle :)
Ben yeni katıldım aranıza ve senin makyaj önerilerinin tam müptelası olmuşken duydum ki yakın zamanda ayrılıyormuşsun İlk olarak tebrik ediyorum kısmetse inşallah ben de yaza evleniyorum :) Okul yeni bitti ve apar topar İstanbul’a geldim iş için. Bunun üzerine bir de evlilik hazırlıklarına başladım internette dolaşırken KK’yı gördüm üye oldum yalnız çok da giremiyorum fırsat buldukça araştırma yapıyorum düğün nişan söz hazırlıkları makyaj kıyafet tüyoları ve gördüm ki makyaj ve cilt bakımı konusunda en deneyimli sensin :) Eğer zamanını çalmıyorsam birkaç tavsiyene ihtiyacım olacak :) İlk olarak fondöten konusunda kısa bir araştırma yaptım en iyisi sanırım Estee Lauder Double Wear ancak bunu her gün heba etmeye içim el vermedi  bi de günlük kullanım için (malum iş kadını oldum :)) Max Factor creme puff’da karar kıldım ama bunların üzerine bir pudra alsam mı? Estee Lauder’ın Aeromatte Ultralucent Pressed Powder’ı ve Nutritious Loose Powder’ı var. Max Factor’ün ise Natural Minerals Toz pudrasını duydum. Üniversite yıllarında Maybelline ve Avon kullandım ama açıkçası artık cildime kaliteli bir şeyler kullanmak istiyorum yaşım 23’ken 30 görünmek de istemiyorum. Peki kapatıcı ve allık konusunda nasıl seçimler yapmalıyım? Cildime gelince aslında çok problemli bir cildim yok ama ciddi bir yağlanma ve parlama problemi çekiyorum yoksa sivilce falan ayda yılda bir defa çıkar alnımda o da irin toplamaz zaten. Ama parlama ve yağlanmaya bir çözüm bulamadım Denemediğim ürün de kalmadı diyebilirim. Eczacı olduğum için eczanedeki envayi çeşit ürünü kullandım en son Clinique aldım 3’lü temizleme setinin yağlı ciltler olan temizleme jelini (ama bir işe yaramadı günde 2 defa yıkıyorum ve 1 haftadır makyaj da yapmıyorum ). Sence ben bu cildime ne yapacağım Nemlendiriciler daha da kötü etti zaten kozmetik shoplara güvenemiyorum çok da bilgili işinin ehli gibi gelmiyor orada çalışanlar bana Ama cilt bakımına da başlamak istiyorum en yakın zamanda iş güç taşınma yerleşme derken artık kendime bakmanın sırası geldi şöyle düğünde ışıl ışıl bir gelin olayım di mi :) İstanbul’da mı oturuyorsun bilmiyorum ama Bana burada tavsiye edebileceğin makyaj malzemeleri satan iyi ve uygun bir yer var mı? Ayrıca cilt bakımı yaptırabileceğim? Ya da KK’da İstanbullu olup bana yardım edebilecek biri de olabilir :)Tekin Acar’ın sitesinde Estee Lauder 2 ve daha fazla ürün %25 indirimli yazıyordu 9-14 Eylül arası tavsiye eder misin? Ankara’da arkadaşım Sevil Parfümeri’ye gidiyor her ay cilt bakımı ve makyaj malzemesi için ama ben 1 yıldır hiçbir değişiklik görmedim hatta bazı ürünleri cildini kötünü yaptı. Kusura bakma sana da son gününde Güzin Abla gibi döktürdüm ama :)

canım max factor - creme puff pudra olarak iyi bi secim ama fondoten seleksiyonunun sivilce yaptığı sikayetlerini duymuştum...
istanbulda değilim ama bitanem sana tavsiye edebileceğim aklıma ilk gelen yer; capacity mac
kesinlikle çok yardımseverler
bunun dısında ak merkez macteydi sanirim yasin bey var, keza o da oldukca yardimci
gidip önce bi makyaj yaptırır ardından diledigin ürünü alırsın gönlünce :)
fiyatlar öyle ucuk değil korkma opuyorumnanaktan

Peki Estee Lauder konsunda fikrin nedir? Cidimdeki parlamayı engeller mi? Güneş gibi parlıyorum gün boyunca :) Yağlanma desen ona keza Clinique'de işe yaramayacak galiba Ne yapsam bilemedim

Bu arada Selin_as eczane açınca bütün dermokozmetikler geliş fiyatına sana :) Numuneler de extrası :)

canım ben double wear hastasıyım
onun hakkındaki fikrim sabittir :)
cildindeki yaglanmayı önleyici ürünler kullanmışsın ya
bu parlama yagdan mı?

canım benim sen niye fondten vs kullanıyosun günlük??ne gerek var özel günler harici kullanıpta cildini havasız bırakmaya....onun dışında benim 2 tane fndtnem var...(toplasan 2 kez sürmüşümdür)onlarda ınnova ve beyu die markalr...ınnovayı arkadşımın vardı bi kez deneyim dedim bayılmıştım o yusden aldım beyu iseee....diğer ürünlri harika bu da iyiidr heralde die almıştımkaydirigubbakcemile3....beyuyu kesnlikle tavsiye ederim alman markası kalemleriii varyaaaaaaaaaaaaaaa on numaraaa rujjlarıı hele hatta mac deki çocuğa kapatıcımı gösternce ilk önce b..k atcak gbi oldu sonra inceleyince onayladı...kıh kıh allığı da güzell farlarıdaa ben en son the body shopdan ruj ve far aldımm farlarım çok dadlı biliosunuzdur miniş miniş kutularda 2 al 1 öde kampanyasydı...bide body shopın gözenek kapatıcısını grdüm dün ve çok iyi görünüyodu bi bak derim:icecream:...

malasef yağdan Öyle cildiniz sağlıklı olsun parlasın türünden değil yağdan alnım çenem ve burnum kısacası T bölgem parıl parıl parlıyor Hem de ne parlamak yani ben şimdiye kadar öyle bir parlama görmedim desem abartmış olmam:) Temizleyiciler hiç bir işe yaramadı zaten makyaj yapınca da toz pudaraya buluyorum suratımı 1-2 saate eser kalmıyor pudradan yine parlama devam:) yağlı yağlı çirkin bir görüntü.

canımsın biliyorsun demi
bundan sonra bu sitedekı en yakın kankalarımdan birisi oldun bilesin.zaten ben farmasıtıyı çok sewerim:))))))))))))))))))))))))nezman açılıyor izin tekke:)))))))))))))

bebişim peki bişi önersem sana
limon +su yu tonik gibi kullansan geceleri yatmadan
bi süre bi baksan cildindeki reaksiyonuna??
benim de cildim yaglıdır, parlar ama yagdan değildir o parlama çok şükür
ben bu ışıltıya limon+su toniği ile kavuştum desem yalan olmaz

ozman bende yapem bebem :))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…