- Konu Sahibi gurbaa prenses
- #8.361
kullanmadım ama canım kullanmak istiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs sen eczacıysan bize numune yollarsın bende hemşreym:)))
kıs sen eczacıysan bize numune yollarsın bende hemşreym:)))
Gurbaa Prenses merhabalar öncelikle :)
Ben yeni katıldım aranıza ve senin makyaj önerilerinin tam müptelası olmuşken duydum ki yakın zamanda ayrılıyormuşsun ılk olarak tebrik ediyorum kısmetse inşallah ben de yaza evleniyorum :) Okul yeni bitti ve apar topar ıstanbul’a geldim iş için. Bunun üzerine bir de evlilik hazırlıklarına başladım internette dolaşırken KK’yı gördüm üye oldum yalnız çok da giremiyorum fırsat buldukça araştırma yapıyorum düğün nişan söz hazırlıkları makyaj kıyafet tüyoları ve gördüm ki makyaj ve cilt bakımı konusunda en deneyimli sensin :) Eğer zamanını çalmıyorsam birkaç tavsiyene ihtiyacım olacak :) ılk olarak fondöten konusunda kısa bir araştırma yaptım en iyisi sanırım Estee Lauder Double Wear ancak bunu her gün heba etmeye içim el vermedi  bi de günlük kullanım için (malum iş kadını oldum :)) Max Factor creme puff’da karar kıldım ama bunların üzerine bir pudra alsam mı? Estee Lauder’ın Aeromatte Ultralucent Pressed Powder’ı ve Nutritious Loose Powder’ı var. Max Factor’ün ise Natural Minerals Toz pudrasını duydum. Üniversite yıllarında Maybelline ve Avon kullandım ama açıkçası artık cildime kaliteli bir şeyler kullanmak istiyorum yaşım 23’ken 30 görünmek de istemiyorum. Peki kapatıcı ve allık konusunda nasıl seçimler yapmalıyım? Cildime gelince aslında çok problemli bir cildim yok ama ciddi bir yağlanma ve parlama problemi çekiyorum yoksa sivilce falan ayda yılda bir defa çıkar alnımda o da irin toplamaz zaten. Ama parlama ve yağlanmaya bir çözüm bulamadım Denemediğim ürün de kalmadı diyebilirim. Eczacı olduğum için eczanedeki envayi çeşit ürünü kullandım en son Clinique aldım 3’lü temizleme setinin yağlı ciltler olan temizleme jelini (ama bir işe yaramadı günde 2 defa yıkıyorum ve 1 haftadır makyaj da yapmıyorum ). Sence ben bu cildime ne yapacağım Nemlendiriciler daha da kötü etti zaten kozmetik shoplara güvenemiyorum çok da bilgili işinin ehli gibi gelmiyor orada çalışanlar bana Ama cilt bakımına da başlamak istiyorum en yakın zamanda iş güç taşınma yerleşme derken artık kendime bakmanın sırası geldi şöyle düğünde ışıl ışıl bir gelin olayım di mi :) ıstanbul’da mı oturuyorsun bilmiyorum ama Bana burada tavsiye edebileceğin makyaj malzemeleri satan iyi ve uygun bir yer var mı? Ayrıca cilt bakımı yaptırabileceğim? Ya da KK’da ıstanbullu olup bana yardım edebilecek biri de olabilir :)Tekin Acar’ın sitesinde Estee Lauder 2 ve daha fazla ürün %25 indirimli yazıyordu 9-14 Eylül arası tavsiye eder misin? Ankara’da arkadaşım Sevil Parfümeri’ye gidiyor her ay cilt bakımı ve makyaj malzemesi için ama ben 1 yıldır hiçbir değişiklik görmedim hatta bazı ürünleri cildini kötünü yaptı. Kusura bakma sana da son gününde Güzin Abla gibi döktürdüm ama :)
Peki Estee Lauder konsunda fikrin nedir? Cidimdeki parlamayı engeller mi? Güneş gibi parlıyorum gün boyunca :) Yağlanma desen ona keza Clinique'de işe yaramayacak galiba Ne yapsam bilemedim
Bu arada Selin_as eczane açınca bütün dermokozmetikler geliş fiyatına sana :) Numuneler de extrası :)
bebişim peki bişi önersem sana
limon +su yu tonik gibi kullansan geceleri yatmadan
bi süre bi baksan cildindeki reaksiyonuna??
benim de cildim yaglıdır, parlar ama yagdan değildir o parlama çok şükür
ben bu ışıltıya limon+su toniği ile kavuştum desem yalan olmaz
ööf ya taylor fırçalarım hala gelmedi mafoldumben
evdeki fırçalarda iş yokmuş, böyle aralarda beyaz beyaz kalıyo malesef :tomato:
ozman bende yapem bebem :))))))))))))))))))))