• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Makyaj sorunsalı..

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Turkiyede var mi bilmiyorum ama ben Fransa'da DR Hauschka urunleri kullaniyorum. Cok memnunum. Organik, dogal kozmetik. Bu nedenle oldukca pahali ne yazik ki :KK43:
65 yasindaki annem 15 yildir kremlerini kullaniyor, bu nedenle kimse 65 yasinda olduguna inanamiyor :)
Ben de bakim ve temizlik kremi olarak Dr Hauschka ya da Weleda kullaniyorum. Cok cok tevsiye ederim.
Malesef burada yok :(( Istanbulda yasiyorum..Hic duymadim keske olsa

Turkiyede var mi bilmiyorum ama ben Fransa'da DR Hauschka urunleri kullaniyorum. Cok memnunum. Organik, dogal kozmetik. Bu nedenle oldukca pahali ne yazik ki :KK43:
65 yasindaki annem 15 yildir kremlerini kullaniyor, bu nedenle kimse 65 yasinda olduguna inanamiyor :)
Ben de bakim ve temizlik kremi olarak Dr Hauschka ya da Weleda kullaniyorum. Cok cok tevsiye ederim.

Dr . Hauschka yı ben de bio markette hep görüyorum ama hiç adamakıllı bakmadıydım baksam mı :)))

Mineral pudrada kesinlikle jane iradelenin pudrasi.Ben de kimyasallar ile baslayip cildimi yoran ve pişman olan biriyim.Yazdıklarında çok haklısın bence gunluk kullanımdaki pudra rimel kapatici vs.ürünlerin hepsi hafif, organik urunler olmalı.Ozel gunlerde kapaticiligi yüksek istisnai ürünler kullanılabilir.Tavsiye edebileceğim su anlık sadece pudra maalesef:)
Nereden bulabilirim bu urunu ?Bana suanlik sadece pudra yeterli olacaktir :)

Para sorun değil.Cilt bu ne gerekiyorsa verebilirim.Fakat MAC te çok kimyasal ürün kullanılan ve hayvanlar üzerinde test edilen bir ürün.Özel günler için evet vazgeçilmezim kesinlikle :KK66: Günlük ne kullanacağım hakkında hiçbir fikrim yok asıl önemlisi de o sanırım :KK64:
günlük istersen oriflame markasında önere bilirimm çupu ürünu naturel ve hayvanlar üzüernde deyen yapmıyolr fiyatlarıda ortalama

oriflame ürünlerinede bakabilirsin hayvanlar üzerinde deney yapılmıyo ve organık bi çok ürünü var

Özel günler için Kryolan ürünlerini kullanabilirsin. Biraz pahalı fakat çok uzun süre kullanılabiliyor. Ayrıca kapatıcılığı kusursuz. Dövmeleri bile tamamen kapatabiliyor iz bile bırakmadan.

Özel günler için Kryolan ürünlerini kullanabilirsin. Biraz pahalı fakat çok uzun süre kullanılabiliyor. Ayrıca kapatıcılığı kusursuz. Dövmeleri bile tamamen kapatabiliyor iz bile bırakmadan.
çok yoğun kapatıcılar cildi olduğundan yaşlı gösteriri çok özel bi durumm yoksa hafif kapatıcılar yeterlıdır bence.

Kryolan ağır değil, durumuna göre ürünleri. Günlük kullanıma uygun ürünleri de var, gelin makyajı gibi çok uzun süre çıkmaması gereken ürünleri de. Hatta film makyajı için kullanılan serileri de var, ki işte onlar en ağır olanları (zombie yüzü, yanmış deri şeklinde makyajlar için)

Kryolan'ı elemeyin, gidin satış mağazasına, size uygun olanları gösterirler.

Back