Kızlar kaliteli ve en önemlisi sağlıklı bir makyaj çantam olsun istiyorum.Ama içeriği çok önemli.Cildime zarar vermemeli ve içim rahat ederek sürmeliyim.En önemlisi de pudra ve fondoten.Fondoten çok sevmem ihtiyaçta duymam pek ama pudrayı sabah uyandığımda güne güzel ve kusursuz başlamak adına şöyle içim rahat ede ede hafif bir sürsem ne güzel olur...
Bir de sadece özel günler de kullanabileceğim içeriği çokta önemli değil çünkü ayda yılda bir süreceğim ve kusursuz olması ön planda olacağı için kaliteli bir pudra markası rica ediyorum sizden.
Benim istediğim şey birincisi hergün yüzümde hafif doğal pudra (yüzüme zarar vermeyen çeşitli kimyasal bulundurmayan veyaz az bulunduran ve ihtiyacımı karşılamaya yeten) ve rimel,eyeliner,ruj,ikincisi özel günler için tamamen kusur kapatıcı kaliteli pudra,rimel,ruj,eyeliner markaları istiyorum sizden..Bunu kaç haftadır araştırıyorum kafam çok çok karışık..Ne yapmalıyım bilmiyorum cilt önemli şey ve sürekli zararlı kimyasalların çok fazla olduğu şeyleri yüzüme sürmek istemiyorum.Lütfen yardımcı olun kafam çok karışık.Belki de kendiyle çelişen ve makyaj yaparken iki defa düşünen çoğu kişi bu sayede bilinçlenebilir
(Lütfen konumu aradığım cevabı bulana kadar bir kaç günlüğüne taşımayın çok rica ediyorum,çünkü taşındığı zaman çözüm bulamıyorum ve bu benim için gerçekten şuan bir dert.Tüm dertlerimiz böyle olsa keşke diyor ve şimdiden teşekkür ediyorum:)