- 25 Mart 2015
- 640
- 337
- 103
- Konu Sahibi Gul receli
-
Teşekkür ederim fakat shiseido da hayvanlar üzerinde deney yapılan bir ürün.Hayvanlar üzerinde deney yapılması, üründen emin olmamaları demektir..Tabiki özel günümde sürerim kusursuz bir ten sağlıyorsa ayda yılda bir sürüldüğü için sorun olmaz diye düşünüyorum fakat günlük makyaj için asla tercih etmem sanırım..Çok teşekkür ediyorum güzel bilgilerin içinshiseido pureness pudrasını dene derim mutlaka çok kaliteli, cildine de min zarar verir verirse, bence süper marka ...
bir de loreal in şu rimelini kullanıyorum günlük kullanım için ideal ama gece için mükemmel diyebileceğim bir rimel bulamadım henüz:
Eki Görüntüle 1639285
ruj olarak da ben flormarın mat rujundan çok memnunum da daha kaliteli marka da araştırabilirsin bence bu sadece görüntü güzeliği de olabilir.
fondoten bişey diyemeyeceğim asla kullanmıyorum bence siz de kullanmayın..:)
Para sorun değil.Cilt bu ne gerekiyorsa verebilirim.Fakat MAC te çok kimyasal ürün kullanılan ve hayvanlar üzerinde test edilen bir ürün.Özel günler için evet vazgeçilmezim kesinlikleParan varsa mac ürünlerinden şaşma
yanlış biliyorsunzTeşekkür ederim fakat shiseido da hayvanlar üzerinde deney yapılan bir ürün.Hayvanlar üzerinde deney yapılması, üründen emin olmamaları demektir..Tabiki özel günümde sürerim kusursuz bir ten sağlıyorsa ayda yılda bir sürüldüğü için sorun olmaz diye düşünüyorum fakat günlük makyaj için asla tercih etmem sanırım..Çok teşekkür ediyorum güzel bilgilerin için
Ben öyle düşünüyorum..İnanın çoğu popüler ürün öyleymiş diyorum ya çok araştırdım ve listesini buldum.Çok üzüldüm..Evet kesinlikle katılıyorum size.Bir hayvanların üzerinde denenen ürünler listesi vardı,bir de denenmeyen kozmetik ürünlerinin listesi vardı.Öyleyse hayvanların üzerinde denenmeyenler niçin denenmiyor.Yine benim mantığıma dönüyor gibi olay.Sanırım içinde zararlı kimyasallar o kadar fazla ki ne tepki vereceğinden emin olamadıkları için hayvanlar üzerinde deney yapmaya yelteleniyorlar..yanlış biliyorsunz
bütün ilaçlar da hayvanlar üzerinde denenir
hayvanlar üzerinde denenmesi aslında ürünün kaliteli olma ihtimalini artırır
ancak bu ürünün öyle olduğunu bilmiyordum üzüldüm
siz yine de kullanmayın bir hayvanının canının yanması ile güzellik elde etmek ...değmez
Yanlış birincisi mac hayvan üstünde test yapmıyor ikincisi zaten bu ürünlerin hepsi kimyasal doğal bir ürün degil hangi marka olursa olsun üçüncüsü ürünün kalitelisi vardır günlük yada özel günü olmazPara sorun değil.Cilt bu ne gerekiyorsa verebilirim.Fakat MAC te çok kimyasal ürün kullanılan ve hayvanlar üzerinde test edilen bir ürün.Özel günler için evet vazgeçilmezim kesinlikleGünlük ne kullanacağım hakkında hiçbir fikrim yok asıl önemlisi de o sanırım
hayır canım benim ailesinde doktor olan birisi olarak diyorum onlardan öğrendiğim buBen öyle düşünüyorum..İnanın çoğu popüler ürün öyleymiş diyorum ya çok araştırdım ve listesini buldum.Çok üzüldüm..Evet kesinlikle katılıyorum size.Bir hayvanların üzerinde denenen ürünler listesi vardı,bir de denenmeyen kozmetik ürünlerinin listesi vardı.Öyleyse hayvanların üzerinde denenmeyenler niçin denenmiyor.Yine benim mantığıma dönüyor gibi olay.Sanırım içinde zararlı kimyasallar o kadar fazla ki ne tepki vereceğinden emin olamadıkları için hayvanlar üzerinde deney yapmaya yelteleniyorlar..
maalesef öyle değil hayvanlar üzerinde test edilenlerin tek ve en kötü yanı hayvanlara yapılan kısmı . ve denenenler canlı da görüldüğü için sonucu daha güvenilir oluyor .güvensizlik değil yani . diğerleirnin ya hayvan lab . yok ya da prensip olarak denemiyorlar. denenmeyenleri seçmemiz lazım tabi .çünkü bu işin asıl bir de vicdan kısmı var . biz dudağımızı boyuycaz diye yazık o hayvanaBen öyle düşünüyorum..İnanın çoğu popüler ürün öyleymiş diyorum ya çok araştırdım ve listesini buldum.Çok üzüldüm..Evet kesinlikle katılıyorum size.Bir hayvanların üzerinde denenen ürünler listesi vardı,bir de denenmeyen kozmetik ürünlerinin listesi vardı.Öyleyse hayvanların üzerinde denenmeyenler niçin denenmiyor.Yine benim mantığıma dönüyor gibi olay.Sanırım içinde zararlı kimyasallar o kadar fazla ki ne tepki vereceğinden emin olamadıkları için hayvanlar üzerinde deney yapmaya yelteleniyorlar..
Teşekkür ederim fakat shiseido da hayvanlar üzerinde deney yapılan bir ürün.Hayvanlar üzerinde deney yapılması, üründen emin olmamaları demektir..Tabiki özel günümde sürerim kusursuz bir ten sağlıyorsa ayda yılda bir sürüldüğü için sorun olmaz diye düşünüyorum fakat günlük makyaj için asla tercih etmem sanırım..Çok teşekkür ediyorum güzel bilgilerin için
Para sorun değil.Cilt bu ne gerekiyorsa verebilirim.Fakat MAC te çok kimyasal ürün kullanılan ve hayvanlar üzerinde test edilen bir ürün.Özel günler için evet vazgeçilmezim kesinlikleGünlük ne kullanacağım hakkında hiçbir fikrim yok asıl önemlisi de o sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?