- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.399
- 598
- Konu Sahibi Blondie96_
-
Hah işte ben de bunu merak ediyorum. Ben hiç yapmıyorum mesela. İş hayatında bunun kötü etkisi olur mu? Mesela gözaltı morluğu için olumsuz demişsiniz, profesyonel bir şirkette bunu kapatıp, bb krem vs sürmem gerekir mi?
Ne seviyede olduğunu bilemediğim için bir şey söyleyemiyorum. Ama bizim işyerinde var 2 tane ciddi anlamda sıkıntılı hanim. Ve makyaj yapmıyorlar. Bana hoş gelmiyor yapmamalari, bakin asla estetikten bahsetmiyorum, belki de uyuşturucuyu çağrıştırdığı için olumsuz geliyor. Hani erkekler de var, onlar bir şey yapamaz ama kadınların yapmaması ,bilemiyorum...Hah işte ben de bunu merak ediyorum. Ben hiç yapmıyorum mesela. İş hayatında bunun kötü etkisi olur mu? Mesela gözaltı morluğu için olumsuz demişsiniz, profesyonel bir şirkette bunu kapatıp, bb krem vs sürmem gerekir mi?
Hah işte ben de bunu merak ediyorum. Ben hiç yapmıyorum mesela. İş hayatında bunun kötü etkisi olur mu? Mesela gözaltı morluğu için olumsuz demişsiniz, profesyonel bir şirkette bunu kapatıp, bb krem vs sürmem gerekir mi?
Güneş kremi kullanırım, bakım kremi derken nemlendirici kastettiniz sanırım? Bir ara doktor tavsiyesiyle eczaneden alıp kullanmaya başlamıştım ama daha yaşın küçük alıştırma dediler ben de bıraktım. Tekrar başlasam mı bilmiyorum ama onlar da kimyasal sonuçtaBu arada göz altı morluklarınız için bakım kremi kullanmalısınız, yüzünüze de güneş kremi.
Güneş kremi kullanırım, bakım kremi derken nemlendirici kastettiniz sanırım? Bir ara doktor tavsiyesiyle eczaneden alıp kullanmaya başlamıştım ama daha yaşın küçük alıştırma dediler ben de bıraktım. Tekrar başlasam mı bilmiyorum ama onlar da kimyasal sonuçta
Ya canlı bakarım aslında ama gözaltları o kadar etki ediyor mu ki yaçok fondötenli cakey görünüm ne kadar kötüyse mor göz altları da o kadar kötü görünür özellikle iş başvurularında ve şirketlerde buna da dikkat ediliyor
yorgunluktan baygın gözler mi
azıcık ışıklandırılmış canlı gözler mi daha iyi imaj sağlar bir düşünün
Ne kullandınız ki? Ben tamamen bitkisel bakım kremlerimi kullanırım. Sabah yıkama jeliyle yıkayıp, tonik sonra emülsiyon ve serum sürerim, daha sonra nemlendirici krem ve güneş kremimi. Akşam da yenileyici cilt bakım kremimi ve göz çevresi yenileyici kremimi sürerim. Ben bitkisel ürünler kullanıyorum yurt dışından getiriyorum. Memnunum cildimden.Güneş kremi kullanırım, bakım kremi derken nemlendirici kastettiniz sanırım? Bir ara doktor tavsiyesiyle eczaneden alıp kullanmaya başlamıştım ama daha yaşın küçük alıştırma dediler ben de bıraktım. Tekrar başlasam mı bilmiyorum ama onlar da kimyasal sonuçta
Ya ama yaşınız kaç ki? Ben daha 20 yaşımdayım daha şimdiden o kadar çok kullanırsam 40'larda düşünemiyorumNe kullandınız ki? Ben tamamen bitkisel bakım kremlerimi kullanırım. Sabah yıkama jeliyle yıkayıp, tonik sonra emülsiyon ve serum sürerim, daha sonra nemlendirici krem ve güneş kremimi. Akşam da yenileyici cilt bakım kremimi ve göz çevresi yenileyici kremimi sürerim. Ben bitkisel ürünler kullanıyorum yurt dışından getiriyorum. Memnunum cildimden.
Ya ama yaşınız kaç ki? Ben daha 20 yaşımdayım daha şimdiden o kadar çok kullanırsam 40'larda düşünemiyorumavene kullanmıştım ama yarıda bıraktım dediğim gibi
Tamam işte 40larda çok güzel olursunuz eğer bunları yaparsan, bunlar makyaj ritüeli değil olması gereken bakımlar. Kimyasal al demiyorum ben de o yaşımda başladım bu arada çok yaşlı değilim hatta yaşlı bile değilimYa ama yaşınız kaç ki? Ben daha 20 yaşımdayım daha şimdiden o kadar çok kullanırsam 40'larda düşünemiyorumavene kullanmıştım ama yarıda bıraktım dediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?