Makyaj şart mı?

Makyajlı ten sevmiyorum, sırf bu yüzden cildime çok iyi bakarım güzel ve temiz görünsün diye. Ben de sadece rimel sürüyorum. Mutluyum.

Ben de cok beyazim ve goz altlarim mor, kapatici surmeden pazara bile gitmem, aliskanlik... rutin makyajim da kapatici, bb krem allik rimel ve dudak kremi. Fazlasi cok fazla geliyor bana, ama yakisana da yakisiyor. Bence sart degil tamamen keyfi.

Belirgin bir cilt tonu farklılığınız varsa kapatıcı kullanabilirsiniz, BB krem de Missha'nın önerebilirim hem fondoten gibi değil çok çok ince hem de kapatıcı özelliği de var. Nemlendiricili olanı alır direkt uygularsınız yüzünüze. Çok göz önünde, görselliğin önemli olduğu, insanlarla alakalı bir işiniz varsa (benim öyle mesela) biraz makyajlı olmak iyi olabilir, ama hafif makyaj tabi öyle abartı makyaja yine de gerek yok bana kalırsa. Bizim bir hocamız vardı, sıfır makyaj gelirdi saçlarını sımsıkı topuz yapardı "Aaa makyajsız gelmiş" demezdik. Bunun dayatması yok yani, sevmiyorsanız yapmazsınız.

Bu arada göz altı morluklarınız için bakım kremi kullanmalısınız, yüzünüze de güneş kremi.

benim gözlerimin çevresi aşiri mor. ama bizim zamanimizda concealer denen şey pek bilinmezdi:) artik bende kullaniyorum, ne kadar onlar olsada yüzümdeki ifadeyi cok etkilediklerini ve enerjimi asagiya cektiklerini fark ediyorum.
m*c markasinin cok iyi kapaticisi var, dugn/arkadaslarla bulusma vs gibi topluma cikacagim durumlarda gozlerimin etrafina biraz uyguluorum.

bunun yaninda sirf rimel sürsem bile hava degisiyor ama sürme de vazgecilmezim oldugu icin bu 3"lü ile takiliyorum:)
ben cok cevremden laf isitirdim hastamiyim yok gozlerim niyw oyle cok uykusuzmuyum filan ama bence insanin icinden gelmeli ve maalesef hafif bir makyajin bile insani bakimli gosterdiginu cogu insan dusunuyor ben dahil

Bazilari oyle boya badana gibi yapioki normal hali taninmiyor. Bende makyaj yapmiyor oyle bebek gibi bi cildim filanda yok ara ara hala ergen gibi sivilce cikar stresten lekelenir ama gecer kendi kendine.. ne gerek varki ya? Yemek yerken sknti birsey icerken o bardaktaki kirmizi ruj lekesi iyyy igreaanccc

Ne seviyede olduğunu bilemediğim için bir şey söyleyemiyorum. Ama bizim işyerinde var 2 tane ciddi anlamda sıkıntılı hanim. Ve makyaj yapmıyorlar. Bana hoş gelmiyor yapmamalari, bakin asla estetikten bahsetmiyorum, belki de uyuşturucuyu çağrıştırdığı için olumsuz geliyor. Hani erkekler de var, onlar bir şey yapamaz ama kadınların yapmaması ,bilemiyorum...

Sadece göz kalemi kullanıyorum
Herkes bir gün makyaj yap öyle gel diyor :)
Laf aramızda herkes beni böyle kabullendi ve bana böyle alıştı

çok fondötenli cakey görünüm ne kadar kötüyse mor göz altları da o kadar kötü görünür özellikle iş başvurularında ve şirketlerde buna da dikkat ediliyor
yorgunluktan baygın gözler mi
azıcık ışıklandırılmış canlı gözler mi daha iyi imaj sağlar bir düşünün

Bu arada göz altı morluklarınız için bakım kremi kullanmalısınız, yüzünüze de güneş kremi.
Güneş kremi kullanırım, bakım kremi derken nemlendirici kastettiniz sanırım? Bir ara doktor tavsiyesiyle eczaneden alıp kullanmaya başlamıştım ama daha yaşın küçük alıştırma dediler ben de bıraktım. Tekrar başlasam mı bilmiyorum ama onlar da kimyasal sonuçta

La Roche Posay kullanabilirsiniz dermokozmetik olarak, ben çok memnunum.

Ya canlı bakarım aslında ama gözaltları o kadar etki ediyor mu ki ya iş görüşmeleri zamanı gelince dikkat ediyim o zaman ona

Ne kullandınız ki? Ben tamamen bitkisel bakım kremlerimi kullanırım. Sabah yıkama jeliyle yıkayıp, tonik sonra emülsiyon ve serum sürerim, daha sonra nemlendirici krem ve güneş kremimi. Akşam da yenileyici cilt bakım kremimi ve göz çevresi yenileyici kremimi sürerim. Ben bitkisel ürünler kullanıyorum yurt dışından getiriyorum. Memnunum cildimden.

Ya ama yaşınız kaç ki? Ben daha 20 yaşımdayım daha şimdiden o kadar çok kullanırsam 40'larda düşünemiyorum avene kullanmıştım ama yarıda bıraktım dediğim gibi

Ya ama yaşınız kaç ki? Ben daha 20 yaşımdayım daha şimdiden o kadar çok kullanırsam 40'larda düşünemiyorum avene kullanmıştım ama yarıda bıraktım dediğim gibi

öyle bir yazmışsınız ki ben de bayağı iş hayatında 30 lu yaşlarda biri sandım sizi :))
bence şimdilik hiç kullanmasanız da olur

Tamam işte 40larda çok güzel olursunuz eğer bunları yaparsan, bunlar makyaj ritüeli değil olması gereken bakımlar. Kimyasal al demiyorum ben de o yaşımda başladım bu arada çok yaşlı değilim hatta yaşlı bile değilim

Cilt bakımınıza özen gösterip, kaliteli ürünler kullanırsanız, arada bir bunları kullandınız diye yüzünüzün kırışacağını sanmıyırum. Yatkınlık varsa makyaj yapmasanızda kırışırsınız zaten.
Ayrıca morluk gıbı problemler olup illa onu kapatmak istemiyorum şeklinde direnmenıze anlam veremedim. Bence hoş görünmüyor. Kapatmak istemiyorsanız o morluğu geçirmeye çalışabilirsiniz.
Yok kime ne ben mor gözlerımle dolaşmak istiyorum, saklamak istemıyorum, kendimi böyle seviyorum, işte vayy kimse umurumda değil diyorsanız konunuzun bir anlamı yok o zaman devam edin neden düşünüyorsunuz?

Yok niye şart olsun.Benim de makyajdan anladığım rimel ve ruj.Fondoten falan anca özel günlerde.Makyaj yapmamak bakımsızlık değil.Kimsenin yüzüne o malzemeleri sürme zorunluluğu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…