E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
merhaba resmimi ekledim:) öncelikle şimdiden teşekkür ederim bir kaç sorum olacak.
cildimde bi problem olmadığından fondoten kullanmıyorum ama arada bi soğuktan kızarıklıklar olusabılıyo arada bı kullanmam gerekiyor. bana tenime uygun ve cildime nefes aldırabilecek bir fondoten önerebilirmisin. birde kirpikleri uzun göztermenin bir hilesi varmı çok kısalar
makyajde genelde hep bakır bronz tonları kullanıyorum sence tenıme gore doğru bır seçımmı?
farın kalıtesızlıgın neden olmasıda senın cıldınınde onun ıcınde bulunan bır pıgmente reaksıyon vermesıde ıhtımaldır..senın cıldın hassassa rıske gırmezsın sonucda banada lancome rımel alerjı yapıyor kı dunyanın en ıyı markaları arasındadır..konu konulukdan cıkdı bana ders verılır oldu :) cok komık ya burası bunun tartısma platformu deıl bırınız acsın madem bu konuyla ılgılı yenı mesaj bende katılayım bayıldınız sız bu konuya
benimki tamamen tarafsız bir yorumdu fakat siz olayın karmaşasından olacak saldırdığımı sandınız benimki başıma gelenin paylaşımıydı sadece bende o denilen çok pahalı ürünlerden kullanabilen biri değilim sonuçta
mrb geçen gün fondöten yerine pudra kullanmamın daha ii olucağını söylediniz MAX FACTOR - Creme Puff Pudra sizce nasıll??
Uzun yüz şeklinde uzunluk genişliğin bir buçuk katından fazladır ve amaç uzunluğu azaltmaktır. Tam çene altından yukarı doğru ve çene çizgisi etrafında kalın çizgiler yapın. Alnın kenarlarından şakaklara doğru gölge yapın. Dış kısmına daha koyu olmak üzere yanak kemiğine allık sürün. Allığı kulağa yakın bölgeye kadar uzatın.
yanı uzun yerlere yukarı dogru cıldınden 1 ton koyu pudrayla golge yapacaksın..elmacık kemıgının olması gereken yere yanı hande yenerı baz al mesela allıgı daha kırmızımsı yukarı dogru sur normalde şakaga surulur ama sen tam o kısma sur gozaltının 3 parmak altına...koyu renk ruj surersen dıkkatı dudaga verebılırsın..
oncelıkle kesınlıkle doktora gtmenı onerırım dokulme normal deıl ama sabun ve tonıcde yanlıs secımler cıldın dokulmesıne kurumasına neden olur ben sabun kullanmam cunku kurutur..avonun cılt urunlerı guzel deıl bence..sureklı aynı seyı kullanmak matlastırır.arkoda ıyı bı secım deıl..
temızleyıcını deıstr madem sıvılcen yok neden tonık kullanıosun ?
dokulen yerlere vazelın sur..egzamada olabılır..dermatolog sart
arastrdım senın ıcın nedenlerı kopyalıorum
Kuru, pullu cildi tetikleyen faktörler nelerdir?
Kuru
cilt herhangi bir yaşta ve bir çok nedenden dolayı oluşur. Kuru cilde neden olan koşullar:
• Kuru hava, özellikle kış aylarındaki düşük nem
• Düşük nem bulunan yerler, özellikle merkezi ısıtmanın olduğu kapalı alanlar, ateşe veya ısıtıcı fanlara yakın oturma
• Rüzgara maruz kalma
• Sık yıkanma, duş alma ve yüzme, özellikle bol klorlu aşırı sıcak ve soğuk suda yüzme
• İdrar söktürücü ilaçlar
• Kalıtsal faktörler ve artan yaş ile sebum (yağ) gibi doğal nemlendiricilerin azalması
• Atopik egzama, sedef ve ihtiyosis gibi cilt hastalıkları
• Metabolik faktörler, tiroid bezinin yeterince çalışmaması veya aşırı kilo kaybı
• Sabun, deterjan ve çözücülere maruz kalma
maske :
Havuç maskesi: 2 havuç rendelenir, yumurta akı ile çırpılır, 1 tatlı kaşığı zeytin yağı veya süt ve az miktarda nişasta karıştırılır. Sonra yüz boyun ile birlikte yağlanır. 30 dakika sonra ılık su ile yıkanır.
fisfisfis
eskı loreal uzmanıyım.suan hava yollarında calısıyorum.profosyonel makyaj yapıyorum.saç makyaj,cılt,kaş ne istersenız sorabılırsınız kendı resımlerımden orneklerle yardımcı olacagım...
esmer tenliyim ten rengime uygun allık ne olabilir cnm:)
ya bişey sorcam cevaplarsan sevinirim ama öncelikle resmine baktım çok hoşşun yhaaaa allah nazarlardan saklasın opuyorumnanaktanben 16 yaşındayım fondoten kullanıodum ama zararlıymış bu yaşta fudra alıcam birde tüm makyaj malzemeleri için far .... filan hangi marka önerirsin benim için flormar flan dedi ama kötü ürün kullanıp bu yaşta gözeneklerimi kapatmak istemiyorum ltf yardım et canım yaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?