E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
slmmm cnm ....benimde bir sorum olucak =)
oldukca beyaz tenliyim aldıgım pudra ve fondetenlerin cogu koyu geldigi için kullanamıyorum ...oldukca beyaz tenlilere hangi markanın fondetenini tavisiye edersin ?
bi de oldukca acık tenliler makyajda hangi tonları kullanmalı,hangi renklerden kacınmalı ?
bende bişey sormak istiyorum.. cildim yaqlı sivilce ve siyah noktolar problemım pürüzsüz bir cilt istiyorm ne yapa bilirim.. bide kirpiklerimin uzun ve dolgun olmasını istiyorum hangi marka rimeli önerirsin..
şimdiden teşekkürler Şeniz
merhaba canım! benim gözlerim küçük. makyaj yaparken gözüm büyük görünsün diye kalem sürerken dışa doru uzatıyorum. bu doğru bir uygulama mı? başka neler yapabilirim? bende loreal ve maybelline ürünlerini severek kullanıyorum.
Canım ben de sana bir soru sormak istiyorum fakat resimli olarak gösterirsen sevinirim (gösterebilirsen)
Benim de yüzüm büyük ve buğday tenlinin biraz açığıyım... Suratımla saçlarm birbirlerine uymuyor,suratım güzel ama büyük olduğundan çok sevdiğim düz saç bile yakışmıyor... Sence ne tür bir makyaj uygulamalıyım? Hangi renklerden yana seçimimi yapmalıyım?
slm bnde bşy sorucam 17 yaşındayım hiç sivilcem yok cildimi temizlemek için hangi ürünleri önerirsiniz birde fondöten almak istiorm pürüzsüz bir görünüm verebilecek ten rengimde koyu szce hangi markayı kullanmalıyım
oncelıkle kendınle barısık olmanı bu tarz negatıflıklerden uzak durarak kendını her halınle sevmenı onerırım..bukadar takma ama fondotenının 2 ton koyusu bır sedeflı bronz pudra ıle yuzunun genış yerlerıne golge yaparak yuzunu kucultebılırsın..bu kucultme ıslemıyle ılgılı yakında resım koyacagım sızlerdende resım yollamanızı ısteyecegım hatta...aslında buyuk yuzlere duz sac olur nasıl bır orantısızlık anlıyamadım...ozaman dalgalı sac dene..alnın genısse kahkül kes mesela...
bugday tene kırmızı ruj olur..koyu pembe olur...
farda vanılya ,bronz ve kahve olur..
allıktada gul kurusu..:ecrin_bebek:
yuzdekı benlerı kapatabılen bı fondoten var mı.....
mrb yaşım 18 cildimin gözenekleri açık ve cildim yağlı sivilce problemi yaşıyorum ne önerirsiniz ayrıca sivilce izleri içinde bi öneriniz war mı??
rainangel ben kumralım ve buğday tenliyim bana önereceğin bi allık renngi ve markası ne olabilir acaba,
göz altı kapatıcısı içinde bi marka verirmisin??
Selam...
Normalde fondoten kullanmiyorum ben, cildim fazla sorunlu olmadigi icin...
Benim sorunum cildimin rengi ve matligi...
Gunluk hayatta kullanilabilen sadece renk vermesi icin, cildi canli gosteren, dogal gorunumlu bi urun varmidir?
Bu arada cildim yagli...
Beyaz tenliyim...
Bide nemlendirici onermeni istiycektim..
Bi sorum daha olucakti.kaydirigubbakcemile2..
Fazla makyaj yapmiyorum ben gozlerime..
Sadece siyah goz kalemi, rimel...
Goz rengimde ela...
Ama kahverengi gibi gozukuyo..
Benim istedigim sade bi makyajla gozlerimi ortaya cikarmak..
Nasil bisey onerirsin?
kucuk gozler için sıyah kalem kullanmaları hıc dogru deıl.ben genelde renklı kalemlerı onerıyorum yanı sedeflı mavı,metalıc renkler grı gbı yada goz içine beyaz uygulayabılırsın sıyahı kullanacagın tek yer rımel olursa daha buyuk gorunur.mesela seda sayana dıkkat edın hıc surme uygulamaz..goz içi ve etrafına hep yesıl ve mavı tonlarında uygular fardada sedeflı renkler bolca rımel ..:) sende boyle yaparsan gozlerın buyuk gorunur..yanı bence surmeyı içerı cekme..dışa dogru uzat ama orantıya dıkkat et olurmu sevgılerdelikafadulden
peki far kullanımı nasıl olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?