Makineden tozlu çıkan çamaşırlar

rachelfine

Güçlendirmedeeeeeee :)
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
960
0
296
İstanbul
Selam,

uzuuuun bir süredir, çamaşırlarım makineden tozlu çıkıyor, servis çağırıyorum böyle birşey mümkün değil diyorlar, bu sorunu yaşayan başkaları da var mı? çözüm bulan veya fikri olan var mı?

1 aylık bir bebeğim var acil çözüm bulmam lazım, lütfen bildiklerinizi paylaşın...!!!!!!!

benim makinemde tozlu çıkarıyor ama herzaman değil çamaşırları çok fazla koyarsam makineye ozaman tozlu çıkıyor.acaba sende kapasitesinden fazla mı çamaşır koyuyorsun makineye.birde tam doldurmadan yıka bakalım.belki işe yarar canım.

ayy ayni dert bendede var cildiricam nerdeyse kime dedimse inandiramadim servis olamaz öyle bisey diyo ama oluyoo:27:camasirimi azda koydum cokta koydum deterjan degistirdim olmuyor olmuyor:52:aslinda makinemde gayet iyi bir marka ve bayada para vermistik zamaninda suan tasinma arefesindeyim sanirim en garantisi yeni makina almak olucak:66:

kullandığınız deterjanlarla ilgili kimyasal maddeler durulanmıyo ve çırpınca toz toz dökülüyor benimde bebeğim var tane bende ark tavsiyesiyle amwayin deterjanlarıyla tanıştım ve çokta memnunum tamamen doğal ürünler şu anda bütün ürünlerimiz amwayden üyede oldum %30 indirimli alıyorum tavsiye ederim

Konuyu hortlatiyorum ana ayni sorunu ben de yasiyorum ve delirmek uzereyim! Sanirim bu sorunu yasayanlarla ortak noktamiz hepimizin bebegi olmasi ve aklima gelen de kadife bebek kiyafetlerindeki toz oldu acikcasi. Tozlarin makinede kaldigini ve bir turlu gitmedigini dusunuyorum. Cok yapiskan bi tur toz ve inanilmaz hapsirtiyor! Nerdeyse makinemi cope aticam ki care buysa bunu yapmam da yakindir, o derece biktim! Her camasirdan sonra saatlerce camdan camasir silkelemekten ve onlari utulerken ustlerinden bi dunya toz dokuldugunu gormekten moralim altust oluyor artik! Sorununu cozebilen kimse var mi, yardim lutfen :(

Eveett konuyu 5-6 yıl sonra tekrar gündeme getiriyorum 😁 kızlar yaklaşık 5 aydır bende aynı problemle savaş halindeyim ve bu beş ay içinde iki tane sıfır makine değiştirdim. Toz - sıvı her türlü deterjan kullandım az kullandım çok kullandım yumuşatıcıyla yıkadım yumuşatıcısız yıkadım vs vs aklıma gelebilecek her türlü yöntemi denedim fakat sonuç değişmiyor delirmek üzereyim. Dün kızıma yeni bir pike takımı aldım makineye atmadan önce çırptım hiç toz çıkmadı fakat makinede yıkandıktan sonra çırptım aman Allahım böyle birşey olamaz sanki pikeyle birlikte saf yün veya saf pamuk yıkamışım gibi havaya bir toz tüy pamukçuklar kalktı ve makinem daha 15 günlük. Ki bundan önceki makinemde beş aylıktı sorun makineden kaynaklanıyor diye makineyi değiştirdim ama sonuç yine aynı 😔 varmı bir çözüm bulabilen sebebini veya çözümünü benimlede paylaşın kızlar cinnet geçiricem az kaldııı 😔😔😔

Eveett konuyu 5-6 yıl sonra tekrar gündeme getiriyorum 😁 kızlar yaklaşık 5 aydır bende aynı problemle savaş halindeyim ve bu beş ay içinde iki tane sıfır makine değiştirdim. Toz - sıvı her türlü deterjan kullandım az kullandım çok kullandım yumuşatıcıyla yıkadım yumuşatıcısız yıkadım vs vs aklıma gelebilecek her türlü yöntemi denedim fakat sonuç değişmiyor delirmek üzereyim. Dün kızıma yeni bir pike takımı aldım makineye atmadan önce çırptım hiç toz çıkmadı fakat makinede yıkandıktan sonra çırptım aman Allahım böyle birşey olamaz sanki pikeyle birlikte saf yün veya saf pamuk yıkamışım gibi havaya bir toz tüy pamukçuklar kalktı ve makinem daha 15 günlük. Ki bundan önceki makinemde beş aylıktı sorun makineden kaynaklanıyor diye makineyi değiştirdim ama sonuç yine aynı 😔 varmı bir çözüm bulabilen sebebini veya çözümünü benimlede paylaşın kızlar cinnet geçiricem az kaldııı 😔😔😔
Makina yi arada temizleyici olan ürünlerle calistirsaniz acaba makina içinde fazla kır ve toz birikmiş olabilir mi 🤔

Acaba yünlü kiyafetlerinizden mi bulaşıyor?

Back
X