Birincisi büyük harflerle yazmana gerek yok, hem yasak hem saygısızca, çünkü maşallah, o kastettiğin kafalardan biri de sensin canım..Yani kimse birşey bilmiyor da bir sen bulaşık makinesi kullanıyor gibi yazmışsın..sağol 10 sene sonra öğrendik sayende..
Kaliteli deterjan kullanımını geç nbir kere , onu söylemeye bile gerek duymadım ben..
Kalitesi deterjan kullanırsanız herşey olur..
Asılan kokuları sürekli kullanıyorum ve yazıyorum, benim tecrübelerim hakkında ''öyle olmaz böyle olur, yok o olmaz böyle olur''gibi kesin ifadeleri nasıl kullanabilirsin? Bir bildiğimiz var ki yazıyoruz..
Bildik firmalar boşuna mı üretiyorlar o kokuları..Haaa bardaklar ağır bir şekilde limon çilek vs.kokmuyor tabii çıkardıktan sonra ama genel anlamda makine içi ve bulaşıklar da hoş bir koku oluyor..
Çamaşır suyu meselesine gelince, hergün makineye çamaşır suyunu boşaltırsan tabii ki zarar verirsin..Bunu büyük harflarle yazmana gerek yok..:)
Ama örnek veriyorum nadiren de olsa, örneğin balıklı bulaşıkları bir kere elden geçirdikten sonra, makineye attıktan sonra çok az miktarda çamaşır suyunu (az diyorum misal 3-4 damla) bulaşıkların üzerine gezdirmek, senin ima ettiğin gibi makineyi parçalamaz canım meraklanma..Birşey olsa 10 senelik makineme olurdu..
Demek istediğim tavrın hiç hoşuma gitmedi bu yüzden cevap verdim sana..Birilerinin uslubunu uyarması gerek değil mi? Gerek burdan gerek reple..sevgiler.
Bu arada - rep vereyim derken + mı verdim anlamadım..neyse + verdiysem yanlışlıkla, - alacağın olsun:)))