Jilet karartır. Makat dahiliye ile ilgili sanirim. Belki cildiyeye yönlendirir.Kızlar 4 aydır makatta kaşıntı problemim var, utandığım için doktora gidemiyorum, ama artık dayanılmaz hal aldı, pişik kremi sürüyorum günlük, o anlık kurtarıyor. Yarın doktora gidicem, jinekologa mi gitmeliyim, başka branşa mi, bu neden olur
Bir de o bölgem eskiden bembeyazdı, şuan koyu renkte 2 yıldır, bu neden olur, normal tenim de beyaz, vajina bölümü de beyaz ama arka taraf boylu boyunca koyu renk,
Lazer yaptırdım, jilet kullanıyorum
Genel cerrahi degilmiydiJilet karartır. Makat dahiliye ile ilgili sanirim. Belki cildiyeye yönlendirir.
Cerrah ameliyat eder. Sadece Muayene isini dahiliye yaparGenel cerrahi degilmiydi
Dahiliye ne alaka genel cerrah bakar.Cerrah ameliyat eder. Sadece Muayene isini dahiliye yapar
Eşimi genel cerrahiye goturmustumCerrah ameliyat eder. Sadece Muayene isini dahiliye yapar
Bide iç hastalıklarına bakıyor dahiliyeCerrah ameliyat eder. Sadece Muayene isini dahiliye yapar
Bizim sülalede de kronik hemoroid problemi var hiç dahiliyeye giden duymadımEşimi genel cerrahiye goturmustum
Ve yakın arkadaşımda genel cerrahide muayene olmuştu yaninda gitmiştm de
Evet bense eşimi ve bı yakın arkadaşımı benim dememle genel cerrahiye götürmüştüm. Bilgimi sorguladım bende dahiliye deyince LotusGenel cerrah bakar hemşireyim.Bu arada akıntınız da varsa bence kıl dönmesi çok büyük ihtimal ameliyat olursunuz
Dahiliye iç hastalıkları, makat da bosaltim. sisteminin son bölümü. Boyle bir mantik kurdum. Genel cerrah ameliyat yapmaz mi arkadaslar. Adi uzerinde cerrah. Popo deliği mi gosterelim ameliyat yapan doktora? Krem yazip yollayacak mi cerrah?Dahiliye ne alaka genel cerrah bakar.
Oydar sana ne dicem konuyla bağımsız ama hemen sorayım hormon testleri için sağlık ocağına gitsem yapar mı pkosluyum .Bizim sülalede de kronik hemoroid problemi var hiç dahiliyeye giden duymadım
Eşime krem yazdıDahiliye iç hastalıkları, makat da bosaltim. sisteminin son bölümü. Boyle bir mantik kurdum. Genel cerrah ameliyat yapmaz mi arkadaslar. Adi uzerinde cerrah. Popo deliği mi gosterelim ameliyat yapan doktora? Krem yazip yollayacak mi cerrah?
Pkosluyum derken memleketim değil tabiOydar sana ne dicem konuyla bağımsız ama hemen sorayım hormon testleri için sağlık ocağına gitsem yapar mı pkosluyum .
Genel cerrah ameliyat da yapar bu tarz şeylere de bakar. Mesela göğsümde kitle vardı genel cerraha gittim ameliyatlık durum yoktu. Cerrah diye sadece ameliyat etmesi gerekmiyor. Ki gerekirse eder makat bölgesinde muayene yapar ameliyat gerekiyorsa ederDahiliye iç hastalıkları, makat da sindirim sisteminin son bölümü. Boyle bir mantik kurdum. Genel cerrah ameliyat yapmaz mi arkadaslar. Adi uzerinde cerrah. Popo deliği mi gosterelim ameliyat yapan doktora? Krem yazip yollayacak mi cerrah?
Beni de ameliyat etti. Hayatimsa hiç genel cerraha sadece muayene olmadim. Krem ilaç yazmadi yani bana hiç.Eşime krem yazdı
arkadaşımı ameliyat etti
İnan hiç bilmiyorumOydar sana ne dicem konuyla bağımsız ama hemen sorayım hormon testleri için sağlık ocağına gitsem yapar mı pkosluyum .
konuyla bağımsız ama hemen sorayım hormon testleri için sağlık ocağına gitsem yapar mı pkosluyumBeni de ameliyat etti. Hayatimsa hiç genel cerraha sadece muayene olmadim. Krem ilaç yazmadi yani bana hiç.
Ben şöyle düşündüm. Dahiliye muayene eder ameliyatlik bir durum olursa yonlendirir vs diye düşündüm. Kendi yasadiklarimla boyle baglanti kurdum ama demek ki baska seyler de oluyormus.Genel cerrah ameliyat da yapar bu tarz şeylere de bakar. Mesela göğsümde kitle vardı genel cerraha gittim ameliyatlık durum yoktu. Cerrah diye sadece ameliyat etmesi gerekmiyor. Ki gerekirse eder makat bölgesinde muayene yapar ameliyat gerekiyorsa eder
Valla yapmazlar diye biliyorum ben kuzum ya.konuyla bağımsız ama hemen sorayım hormon testleri için sağlık ocağına gitsem yapar mı pkosluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?